Ох, добре съм но моето момче май се разболява и виновната ще съм аз .. пуснах го да си отиде изпотен в този студ, дадох му шал но каква полза от него ... като беше без шапка. Леле ако се разболее няма да си го простя, не мога да гледам моето момченце да е болно. Обичам го с цялото си сърце и сърцето ще ми се скъса със сигурност ако се разболее ... направо незнам, ще се намразяяя Сега му рисувам една карикатура, много ми харесва да му помагам с нещо и да правя нещо за него, доставя ми голямо удоволствие ии после имам една презентация да правя и ще си лягам и утре ще стана да си уча по биология. Обичам го това момче, открадна ми сърцето и всичко заедно с него... обичам го.. не аз го обожавам, с всеки изминал ден, с всяка секунда, с всеки миг разбирам, че е човека за когото толкова време съм копняла. Тази вечер му беше тъжно и просто не можех да го гледам така като знам, че причината съм аз ии не издържах, заболя ме. Няма да позволя нещо да го нарани, ще се старая да го предпазвам от всичко лошо и от всички. Влюбена съм толкова силно в него.. надявам се това чуство да не ме напуска, защото то е една от причините да съм толкова щастлива. Обичам те ShawnMac, моля те пии чай или нещо разтворимо и си легни не искам да си болен... обичам те