Цитирай Първоначално написано от Faces
ShawnMac абе бот ти сериозно ли мислиш че имам приятели от тука ве хахаха пък и вярвай точно тука с авери не бих обсъждал нищо Пък и вашето си е чисто лигавене тъй че не ми се обеснявай хич От тука само Зорито уважавам всичко друго back off чаткаш хомо ? FancyGirl върни се иначе се самоубивам кълна се Абе тука да не са се завъдили овчари кви овце кви стада бла бла редовните 100 кила лайна
По темата: Зори еми нали за това сме ние по малките да ни учите на ум и разум :P Иначе съм си просто ooookkkkkk нямам от какво да се оплача и грам
Aaa поласкана съм
А иначе другия път гледай да слушаш кака си

Цитирай Първоначално написано от britzy
Аз пък мисля че и Зорито0 понякога се поизлигавя,и стига си обсъждал/а другите,кфото си искат ше пишат тука....

по темата-все тая :X
Тук не обсъждаме кой е лигав и кой не ... А това,че понякога обръщат темата в чат А и кое ми е лигавото на мен Я сподели :P

Цитирай Първоначално написано от Faces
1-во отговарях му на поста няма кво да го обсъждам не го познавам и се радвам за което 2-ро за Зорито си е лично твое мнение с което не съм съгласен но няма значение
По темата: Малее ще я изям просто това момиче ми пали кръвта утре съм от следобяд на работа и съм направо ЛООУУУУУ
Бреййй като знам едно време как не се понасяхме,а ся к'ви ги говориш за мен

По темата:Снощи се прибрах в 04:30 ... Станах в 08:30 ... Отидох за 2 часа в даскало и се прибрах Днеска нямам сили за нищо,но въпреки това след малко пак излизам Ще си видя милото и шматкатааа
Оффф отивам да се оправям,че имам 20 минути до срещата