- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Добре мина днес.Пак смях,закачки.
А пък колко се оплакват от дисциплината на класа ни..![]()
Добре съм като цяло![]()
Напсах се,повъргалях се малко,натъпках се с калорична храна и седнах на компа. Ще поровя из форума малко и си пускам някое филмчее ..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Днес ми е много весело![]()
Офффффффффффффффф ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
И как няма да ми е веселоПървоначално написано от Dopeass
![]()
ейй е*ах тоя смях
Просто като си го препочитам се смея на глас. Но в действителност е досста жалко, как хората говорят без да си имат ни най-бегла представа. УВИ ...
Сякаш аз съм го писала. .Първоначално написано от meriLinka
Много ме боли глупавия корем :#И ми се пуши като на умряло.Ама утреее
![]()
![]()
Преди 1 минута как хубаво се разбирахме (макар че малко е пил), а сега как ме дразни. Няма пък. Няма да му пиша, нито звъня докато не изтрезнее.
Уж съм добре, ама май не съм. Ще го преживея..
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Тъпча се със шоколад и се опитвам да не мисля .. ама ... нещо не се получава. Сълзичките сами си текат, мамицата им .....![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Как се чувствам - объркана, с неясни представи за това какво искам в момента![]()
Кофти ми е. Знам, че тряя по някъв начин да му покажа, че го хресвам, ама ситуацията е мааалко по - сложна и си блъскам главата тука. Ако знаеше щеше да е къде къде по - лесно. Обаче може да се дръпне и да ни се прецака приятелството... Нема полезен ход братче. Ама в началото на годината имаше некви шансове.. ква съм била тъпа...
П.П Ебати дългото стана
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Единственото нещо,за което си заслужава да живееш е любовта![]()
Писна ми да живея по тоя начин..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Просто всичко се разпадна като кула от карти.Моето момиче хах глупости на поразия как можах да и вярвам не знам всичко вървеше всичко показваше че ще сме заедно всяка една нейна дума всичко всичко и ко...Днеска вече не се познаваме нито пише нито нищо пък аз глупака да се прая на маймуна само и само да и по добре да и е ок хах.Просто не си струваше изобщо не си струваше...че даже и на скайпа си е праснала нещо което много ясно ми намирисва че е с друг не си струва да се нервя ясно ми е.Просто адски ми писна в протегнатата ръка да получа плюнка...шибана история шибан ден шибана кучка...а аз се чувствам като шибана бомба понеже всички са на бач или не са в града бахти къв е тоя късмет е няма с кой да споделя целия този ад а до утре не знам как ще издържа...![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Ей Владо .. спокойно де :P Сам го каза - не си струва да се изнервяш![]()
Hilary_![]()
Така е Лили но нали знаеш на думи....е толкова лесно просто проклетото разочарование и разбитата малка или голяма надежда си е направо влудяваща работа.За първи път за цели 23 години ми се иска да не съм себе си да не съм в града си да не съм в дома си просто да съм някъде да съм някой друг.Бахти няма такава простотия честно и със сигурност това е ебати големия нож който ми забиха в гърба...така да е никого няма да съдя всеки си живее живота както иска и намира щастието където може...ще простя но със сигурност няма да забравя.Първоначално написано от Priceless
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Знам аз, че е лесно на думи, ама всеки сам си прави избора в тоя живот. А ножове в гърба винаги е имало и ще има .. колкото и да е кофти, ама .. знам какво ти е![]()
Hilary_![]()
Край....това беше..отказвам се.писна ми.![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Силно се надявам да не знаеш Лили (гуш) просто познаваш ме...мога да кажа доста добре и знаеш че лесно не се давам ама това ми дойде като чук в тила направо ме простна.Просто толкова голямо разочарование не се приглъща лесно.Просто не са и малко нещата между нас и накрая кво за по малко от 24 часа 100% промяна...не не думите ми са направо излишни...Първоначално написано от Priceless
![]()
Оф гадно ми е,искам да спечеля доверието на едно момиче...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Там е проблема, че знам и за това си позволих да пиша..Именно, че те познавам и за това знам, че можеш да се справиш ..Първоначално написано от Faces
Hilary_![]()
Сега съм малко изморен и ме болят краката но ще се оправя. Това ми е най-малкия проблем на фона на всичко хубаво , което се случи тази вечер.
Цял ден не бях виждал моето момиче , но тази вечер си прекарахме перфектно.
За пръв път през живота си се чувствам толкова щастлив.. Тя не спира да ми показва колко много ме обичаа.
Как ме изненада- мислех си , че не може да готви , а останах много приятно изненадан като видях какво ми е направила
![]()
Всичко беше толкова романтично - свещи , вино , храна специално приготвена от нея![]()
... и + всичките тези неща една прекрасна вечер с нея... искам да си я прегръщам и целувам ощее
![]()
Отдавна си мислех , че е най-романтичното и красиво момиче , но вече съм убеден в това!
![]()
П.С Обичам те , С !![]()
Лягам си да спя.
Владо, welcome in the club![]()
![]()
Знаеш ли Лили понякога и да си силен писва защото поне от моя опит съдя че издържам една лайнария за да дойде следващата.Но понеже съм силен нали не хленча не се оплаквам а само търпя и се усмихвам но просто от септември месец миналата година досега само простотии коя от коя по голяма.Не се издържа вече еби му майката...просто както е казано в една песен "Истината не била розова а била голяма гадост често в очите ми блести тъга а не радост"...![]()
![]()