.
Затворена тема
Страница 103 от 114 ПървиПърви ... 3539399100101102103104105106107113 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 551 до 2 575 от общо 2842
    МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТОЛКО ДОБРЕ НЕ СЪМ СЕ ЧУВСТВАЛ СКОРО ГОЛЯМ КЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕФ

Дебим, гледам го и се чудя какво съм харесвала в него някога... Била съм малка и глупава.

Голям фен
    като чета постовете някак си ми е кофти да си напиша колко съм си щастлива без причина,ей така
    обаче някак си искам и другите да са щастливи обаче не става
    както ида е
    обаче едновремено с това се сънявам дали той ме харесва,ама аз не го харесвам и ми стига за един месец колко момчета отрязах и то с единият ми се налага да прекарвам почти цял ден май излигах че съм щастлива по ми е добре като не говоря,не мисля за него две години му разбивах сърцето а той все още ми е приятел за което съм страшно щастлива,но не искам да се повтаря,той да ме харесва,а аз него не не отново,не когато всичко е що годе добре

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !
    днес го видях.. изглеждаше различен.. но това в съняяя :X ..
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Град
    Where streets have no name
    Готова съм всеки момент да се разплача. Вече едва дишам, направо не знам....не мога повече, искам просто малко помощ. Писна ми да съм силна. А ти си толкова далеч и се отдалечаваш все повече. Сама съм...не знам още колко ще издържа.
    Нямам сили за нищо...само да стоя при теб, но теб те няма, няма те...писна ми да те няма, моля те...само веднъж...
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Така,така все по-хубаво става..

Град
    Пловдив
    ами в любовта-страхотно.
    иначе започвам да разбирам т'ва изчанчено семейство колко ми е развалило психиката..побърквам си приятелките//

Супер фен
    Нито в любовен план ми е готино, нито в какъвто и да било ... xD

Чувствам се забравена!!!

К*рви сбогом, няма вече джипове, джетове, няма компаньонки, барове, няма ги и лудите купони, татарараара. ahahahhahahahaah
    Много па взехте да страдате, ви повоза малко на балканчето, се опрайте. ahahahahahahaha

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ахх как му откраднах гривнатааааааааааа на тояяяя Само мойто лайно да разбере и ще си отхапе .. не знам кое от яд Ама ще се погрижа да разбере ... поне сме квит вече .. само дето аз трябва да го направя с още 47821782735728 момчета ..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    супер съмммм дано всичко станееее
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    тъпо тъпо тъпо..искам да върна времето
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Спи ми се. Трябва да уча, а в момента нищо не ми се прави.
    Дано да се прибере жива и здрава и всичко да е наред. Липсва ми. Преди не знам как съм издържала по 3 месеца без нея.
    Защо трябва да е толкова далеч? И защо изобщо трябваше да ми обръща внимание? Защо пак се вързах? Оф, само защо, защо и защо. Боже.. Става ми нещо пак. ;х ;д
    Напоследък не съм много добре и имам много да уча, но дори и ученето не ме разсейва.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Трябва да си науча по Физика за утре,ама явно ще е сутринта,защото не мога да гледам.Направих още една картичка междувременно и стана страхотна.Мъничка,сладичка .Конците са велико нещо,ей.
    Сега,няма какво да му мисля повече,просто лягам и заспиваам.

Супер фен
    Разговора приключи.. Отново нямам какво да правя за това вече си лягам. Чао ви. Спокойна вечер на всички

И тази взе много да ме дразни... започнах да сравнявам хора и това е трагично

Град
    ForSaken city (:

Стомахът ми е свит
    драйфа ми се от..
    от толкова неща..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Супер,таман станах пия кафе ще ям и ще тръгвам за урок,няма да имам време да уча.Очертава се изключително дълъг и труден ден.И се притеснявам за довечера малко.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Мм .. сега се събудих.
    Решила съм днес да кажа - ''край'' на тези скучни дни и да го дам малко по-бодро.
    Сега ще си направя закуска и горещ шоколад , и ще седна на терасата да закуся. Днес времето е страхотно!
    После като домакиня ще подредя и почистя!
    И продължавам с картичките за Тодоровден! За братчето и баба.. картички изненада!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Снощи с моя се хванахме на бас за нещо,за което е 100% сигурен Знам,че ще загубя,но си струва Сега цял месец ще е под напрежение ... 100% няма търпение да изпълня баса

Тъпия лентов кабел не стана Явно проблема е в платката ... Днес мислели да я разпояват и запояват на ново - шматки Казах им да го зарежат ама са големи инати ... Искат да се мъчат

Както и да е Сега разглеждам едни сайтове за бельо и мисля да си поръчам нещо Все пак трябва да изненадам милото след месец
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си