- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТОЛКО ДОБРЕ НЕ СЪМ СЕ ЧУВСТВАЛ СКОРО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ГОЛЯМ КЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕФ
Дебим, гледам го и се чудя какво съм харесвала в него някога... Била съм малка и глупава.![]()
като чета постовете някак си ми е кофти да си напиша колко съм си щастлива без причина,ей така![]()
![]()
обаче някак си искам и другите да са щастливиобаче не става
![]()
както ида е![]()
обаче едновремено с това се сънявам дали той ме харесва,ама аз не го харесвам и ми стига за един месец колко момчета отрязах и то с единият ми се налага да прекарвам почти цял денмай излигах че съм щастлива
по ми е добре като не говоря,не мисля за него
две години му разбивах сърцето
а той все още ми е приятел
![]()
за което съм страшно щастлива,но не искам да се повтаря,той да ме харесва,а аз него не
не отново,не когато всичко е що годе добре
![]()
днес го видях.. изглеждаше различен.. но това в съняяя :X ..
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Готова съм всеки момент да се разплача. Вече едва дишам, направо не знам....не мога повече, искам просто малко помощ. Писна ми да съм силна. А ти си толкова далеч и се отдалечаваш все повече. Сама съм...не знам още колко ще издържа.
Нямам сили за нищо...само да стоя при теб, но теб те няма, няма те...писна ми да те няма, моля те...само веднъж...
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
ами в любовта-страхотно.
иначе започвам да разбирам т'ва изчанчено семейство колко ми е развалило психиката..побърквам си приятелките//
Нито в любовен план ми е готино, нито в какъвто и да било ... xD
К*рви сбогом, няма вече джипове, джетове, няма компаньонки, барове, няма ги и лудите купони, татарараара. ahahahhahahahaah
Много па взехте да страдате, ви повоза малко на балканчето, се опрайте. ahahahahahahaha
Ахх как му откраднах гривнатааааааааааа на тояяяяСамо мойто лайно да разбере и ще си отхапе .. не знам кое от яд
Ама ще се погрижа да разбере ... поне сме квит вече .. само дето аз трябва да го направя с още 47821782735728 момчета ..
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
супер съмммм![]()
дано всичко станееее
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
тъпо тъпо тъпо..искам да върна времето
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Спи ми се. Трябва да уча, а в момента нищо не ми се прави.
Дано да се прибере жива и здрава и всичко да е наред. Липсва ми. Преди не знам как съм издържала по 3 месеца без нея.
Защо трябва да е толкова далеч? И защо изобщо трябваше да ми обръща внимание? Защо пак се вързах? Оф, само защо, защо и защо. Боже.. Става ми нещо пак. ;х ;д
Напоследък не съм много добре и имам много да уча, но дори и ученето не ме разсейва.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Трябва да си науча по Физика за утре,ама явно ще е сутринта,защото не мога да гледам.Направих още една картичка междувременно и стана страхотна.Мъничка,сладичка .Конците са велико нещо,ей.![]()
Сега,няма какво да му мисля повече,просто лягам и заспиваам.
Разговора приключи.. Отново нямам какво да правя за това вече си лягам. Чао ви. Спокойна вечер на всички![]()
И тази взе много да ме дразни... започнах да сравнявам хора и това е трагично![]()
Стомахът ми е свит
драйфа ми се от..
от толкова неща..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Супер,таман станах пия кафе ще ям и ще тръгвам за урок,няма да имам време да уча.Очертава се изключително дълъг и труден ден.И се притеснявам за довечера малко.![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мм .. сега се събудих.
Решила съм днес да кажа - ''край'' на тези скучни дни и да го дам малко по-бодро.
Сега ще си направя закуска и горещ шоколад , и ще седна на терасата да закуся. Днес времето е страхотно!
После като домакиня ще подредя и почистя!
И продължавам с картичките за Тодоровден! За братчето и баба.. картички изненада!
Снощи с моя се хванахме на бас за нещо,за което е 100% сигуренЗнам,че ще загубя,но си струва
Сега цял месец ще е под напрежение ... 100% няма търпение да изпълня баса
![]()
![]()
Тъпия лентов кабел не станаЯвно проблема е в платката ... Днес мислели да я разпояват и запояват на ново - шматки
Казах им да го зарежат ама са големи инати ... Искат да се мъчат
![]()
Както и да еСега разглеждам едни сайтове за бельо и мисля да си поръчам нещо
Все пак трябва да изненадам милото след месец
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!