.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Проблеми..гоолеми!

Пф,помощ..пак съм аз
    както ви бях казала в другата тема сега ще разкажа пак по-подробно
    най-добрата ми приятелка ми се сърди,щот не съм излязла с нея,а после съм излязла ( щот ходих на един урок с другата ми добра приятелка ) , не ми гоовори вече около 2-3 дни..постоянно се гледаме,ама хич..
    след т'ва тя постоянно ме щишепе,скубеше,дразнише..ве че ме и псува много яко от рода ' наври си го отзад и тем подобни ' , също и ми каза ' не съществувам за теб ' при положение , че от 3 - 4 години сме най-добри приятелки.. също и ми заповядва и ме кара да излизам с т'ва 'слизай ' !
    Днеска проблема е друг,другата ми най-добра приятелка на която много разчитах,също ми се разсърди..щот не съм я слушала! ( слушам си я ,ама..! )
    Истински приятелки ли са ми?
    не искам да напускам никоя, щот няма да имам с кого да ходя
    и първата ще настрои всички срещу мен..и ще ме псува! xD
    к'во да прая?
    П.П много детинско звуча хах ама..
    и последно : винаги се влача след тая 1вата! ^.^

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Това не са ти приятелки
    Истинските приятели първо не поставят условия. Второ не обиждат. Толерантни са и правят компромиси, не се сърдят за глупости и винаги те подкрепят. Можеш да си направиш извода

После. Не зная дали ти е кеф да те мачкат, ама аз ако бях досега да съм им е*ала мамата и на двете. Намери си нова компания и не се занимавай повече с тях, само ти сриват самочувствието. Нито едната, нито другата заслужава да я наричаш 'приятелка'

Едит: МИСЛИШ ли, че една приятелка би се помъчила да ти срине авторитета пред останалите и би те псувала?! Не разбирам... о.О Може би съм яко изостанала...

Та, както казах, намери си нова компания. Излизаш примерно с няколко човека от класа си на дискотека, кръчма, ала бала, и се поопознавате повече и вече спираш да се мъкнеш с пачи...

В какъв смисъл не си я слушала....какво ти говори (разказва и т.н. ) или ? те командва и не я слушаш

друг? Моля вииии.спешно е,ся са излезли естествено без мене! xD а аз тука рева кът заклана..

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Не ти е приятелка ако ти се сърди заради това,че не я слушаш..веднъж и моята най-добра фр. се ядоса,че не я слушам,но не ми се разсърди.Е аз съм си малко занесена,де.. Но да не се отклонявам..Еми за първата..прави се и ти на безразлична и я псувай ако те псува..а за втората,извини и се и кажи,че вече ще я слушаш винаги.. друго немога да измисля

и аз не мисля, че са ти приятелки.. ако бяха истински щяха да те разберат и да не се сърдят за глупости !
    И как може да се оставяш да те псува о.О

заеби ги и двете, не ти заслужават приятелството. Винаги можеш да намериш и други истински хора, стига да потърсиш

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    и аз мисля 4е не са ти приятелки Поговорете опитаи се да си оправине взаимоотношенията

Супер фен Аватара на Djuff
    Кажи им колко държиш на тях и че искаш да сте си пак фр-та като в доброто страро време.Припомни им някоя забавна случка с вас...

оф тъпи 12-годишни пикли

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Не искаш да се караш с тях, защото нямало с кой да ходиш....
    Ама и ти си страшен капацитет и влагаш страшен смисъл в понятието "приятел". За какво сте си такива, да се използвате взаимно ?

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от Djuff
    Кажи им колко държиш на тях и че искаш да сте си пак фр-та като в доброто страро време.Припомни им някоя забавна случка с вас...
    МОМИЧЕ!

Супер фен Аватара на someonerandom
    Първо се стегни малко.Нямаш с кого да излизаш,ревеш като заклана?Ами излез да те псуват тогава.Или поговори с тях и им кажи,че щом сте приятелки,трябва да има някакви компромиси и толерантност от двете страни,не си им робиня все пак,или си намери други приятели.

П.С:Писна ми във всяка тема за "приятелки"да има 'ще настрои всички срещу мен" "ще разправи някакви глупости за мен" да не сте 1 клас?

Голям фен
    Пф,помощ..пак съм аз
    само от това изречение се отказах да чета и само от него си вадя изводите че за всеки твой проблем ти пишеш тук
    поправи ме ако греша

Голям фен
    Истински приятелки ли са ми?-НЕ! по дяволите,истинските приятелки не се държат така
    не искам да напускам никоя, щот няма да имам с кого да ходя-тва ли ти е проблема?!
    и първата ще настрои всички срещу мен..и ще ме псува! xD-еми не те заслужава,щом прави така значи завижда за нещо
    к'во да прая?-порастни и започни да си решаваш проблемите сама
    П.П много детинско звуча хах ама..-поне си го признаваш
    и последно : винаги се влача след тая 1вата! ^.^-еми престани

За бога,9 клас съм!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от silwinka
    За бога,9 клас съм!
    И аз съм била. Но нямах тези "голееми проблеми".
    Явно си е до човека. "Да ти имам проблемите" се казва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си