.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Ученически съвет

Смятате ли ,че има нужда от това ? Или сте скептично настроени ? Ученически съвет е организация, чиято дейност е свързана с вземане на решения относно учениците и учебния процес.

Град
    around the world !
    Като идея е хубаво, но аз не смятам, че има особена нужда от него, по простата причина, че не заинтригува дори 20-30 % от учениците (говоря за гимназии, защото в по-малките класове ги задължават) и няма кой знае какво проспериране. Ученическият съвет в моето училище например се занимава с разни организирани мероприятия (по желание) - театър, за Хелоуин имаше сега "парти", училищен вестник. По моите наблюдения си личи, че повечето гимназисти не ги интересува това и няма нужда от този училищен съвет.

Този училищен съвет е една голяма безмислица чесно казано с него учителите искат да прехвърлят частично задълженията си на учениците и аз съм против
    I am your God so WORSHIP ME!
    Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
    It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
    Niksq :* (hug)

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от LiGiDY
    Този училищен съвет е една голяма безмислица чесно казано с него учителите искат да прехвърлят частично задълженията си на учениците и аз съм против
    +1
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    +1
    +2

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Голям фен Аватара на darsit0

Re: Ученически съвет

Цитирай Първоначално написано от JaCkSpAr0y
    Смятате ли ,че има нужда от това ? Или сте скептично настроени ? Ученически съвет е организация, чиято дейност е свързана с вземане на решения относно учениците и учебния процес.

аз съм твърдо за ученическия съвет защото участвам в него в нашето даскало. и не е само за учебния процес. отговаря и за взаимоотношенията между класа. ако някой счупи носа ( ) на някого то ученическия съвет трябва да докладва на педагогиеския съвет и това да се обсъди с родителите на "побойника"( ) и тези на "жертвата" а ученичския съвет трябва да присъства и да взима участие в изясняването на проблема. служи и за много други неща
    ЖЕНСК0 СЪМ

Град
    в света на приключенията ..
    + 9999999999999

Мега фен
    Инициатива за губене на време и средства като детски парламент. Работно време - отвреме-навреме. Почивен ден - всеки ден. Права: Никакви. Свършена работа: Никаква.

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Инициатива за губене на време и средства като детски парламент. Работно време - отвреме-навреме. Почивен ден - всеки ден. Права: Никакви. Свършена работа: Никаква.
    ^^ супер изказване

Песимистистично настроени сте

Цитирай Първоначално написано от JaCkSpAr0y
    Песимистистично настроени сте
    no shit, sherlock?

Ученическия съвет е за натегачите, да се правят на вървежни и сериозни. Облагите естествено се състоят в това да станеш симпатичен/а на дъртите скучубри и да ти пишат по-високи оценки, а при провинение на класа ти например да го отнасяш по-леко от останалите.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Ами аз съм за. Защото ако чакаме учителите или директора да измислят нещо ново или хубаво за училището, което да ни хареса, ще има да чакаме. На съвета решаваме как да празнуваме празниците и се получава супер. На Коледа имаме Снежанка и Дядо Коледа, даже и джуджета. Стоят до входа и раздават късметчета с различни забавни пожелания. За Св. Валентин имаме кутия за валентинки и две момичета с крилца ги раздават и т.н. Измислили сме си мн. конкурси и състезания. А и не можеш ей така да отидеш при директора и да му кажеш ами айде да направим това и това, ама нз точно как. На съвета разбираш с какви средства разполагаш, какво е разрешено, какво може да се ползва и кой идеи имат бъще и могат да се представят вече оформени пред директора. Също така човек се учи на екипна работа. Според мен няма нищо лошо.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    много е тъпо това. Защото учителите викат учениците от ученическия съвет, или само класния тези от неговия клас и обсъждат кой какво е направил и дали да го предложат за наказание. И после какво всички твой приятели те намразват, ако не си ги защитил.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от dakata123
    много е тъпо това. Защото учителите викат учениците от ученическия съвет, или само класния тези от неговия клас и обсъждат кой какво е направил и дали да го предложат за наказание. И после какво всички твой приятели те намразват, ако не си ги защитил.
    Това е учителския съвет. На ученическия няма нищо подобно - там не се гонят или злепоставят ученици !!!
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Ами аз съм за. Защото ако чакаме учителите или директора да измислят нещо ново или хубаво за училището, което да ни хареса, ще има да чакаме. На съвета решаваме как да празнуваме празниците и се получава супер. На Коледа имаме Снежанка и Дядо Коледа, даже и джуджета. Стоят до входа и раздават късметчета с различни забавни пожелания. За Св. Валентин имаме кутия за валентинки и две момичета с крилца ги раздават и т.н. Измислили сме си мн. конкурси и състезания. А и не можеш ей така да отидеш при директора и да му кажеш ами айде да направим това и това, ама нз точно как. На съвета разбираш с какви средства разполагаш, какво е разрешено, какво може да се ползва и кой идеи имат бъще и могат да се представят вече оформени пред директора. Също така човек се учи на екипна работа. Според мен няма нищо лошо.

Много првилно и аз съм ТВЪРДО "ЗА"

tfa e megatta pr0st0 ;xx

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си