- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- малко промяна за разкрасяванее
Решила съм да направя малко промяна в себе си за разкрасяване
за момента съм се спряла да отслабна, да си махна бенките по лицето и да се боядисам в друг цвят ... дайте някакви ваши идей
и да питам в момента съм руса със сини очи според вас каква коса /цвят/ ще ми ходи на бяло лице,сини очи,черни вежди /тънки/
Първоначално написано от sexy_baby_originale
кестеняв цвят ще ти отива,поне по мене си съдя тъй като и аз съм с сини очи и съм с кестенява коса,или се боядисах кестенява и направи руси тънки кичури![]()
Съгласна съм, боядисай се кестенява и отгоре руси кичури е много яко.Първоначално написано от titinkaa
И аз съм така...
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Черната коса отива наистина много повечеОтностно промяната ти, това което си измислила ще е голяма промяна, а също така може да смениш и стила си на обличане
![]()
Your eyes bright blue as the sky
Deeper than the sea
Warm as the sun![]()
[b] И аз съм ЗА черната коса..![]()
Можеш както казаха да смениш стилът си на обличане.. Можеш да си направиш някой пиърсинг..каквото пожелаеш..
![]()
0сttaвяш слэдii п0 ttял0tt0 мii.. Каtt0 капкii парфюм сэ впiiваш в к0жаtta мii..
Напълно съгласнаПървоначално написано от heiress
![]()
Освен да я боядисаш може и да смениш прическата си![]()
Първоначално написано от DevilWish
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Николета Лозанова...
според мен бяло русо и отдоло ласта да ти е черен като на клипа на Андреа
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Да, ама тя е написала, че е БЯЛА...Първоначално написано от titinkaa
Можеш да смениш стила си на обличане примерно? Сега как се обличаш?
Мисля, че тъмнокестеняво ще ти ходи мноого, ама все пак пусни някоя снимка.
Черна коса,сини очи и бяла кожа е прекрасно...а ти отдавна пускаш теми за промяна и т.н.дай някоя снимка най-накрая
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Черна коса, сини очи.. бяла кожаГотино е.
Можеш да смениш прическата си, ако искаш..
Айде пусни някоя снимка, ако може, де.![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Косата-черна определено =D> Много ми харесва комбинацията черна коса и сини очи![]()
Аз ще ПРОДЪЛЖА спортувам и да усъвършенствам стегнатостта на тялото си.
Възнамерявам също да си направя парна баня заради черните точки.
В момента не си гриза ноктите и накрая може да се наградя с професионален маникюр (дано да не се изтрие лесно, че ще е жалко).
Ще правя и очната гимнастика (то това не е за външността много-много, ама все пак).![]()
И също тия дни трябва да си взема бадемово масло, някоя спирала а ла огромни мигли...
Ще си взема и направление за дерматолог.
Също бих си купила изкуствени мигли (страшно готино стоят, но каквато съм груба в движенията, а то е деликатна работа, ще си остана с мечтата за най-сигурно).![]()
За авторката:
Иначе ще ти отива тъмнокестенява коса, почти черна. Но по принцип с чисто черна коса може би ще изглеждаш твърде... Ейми-Лий стайл?!
Пробвай в taaz.com
Мисълта ми е, да не изглеждаш твърде бледа поради светлия си тен. :P А ако се погрижиш със спрей/маска за блясъка на косата си, ще си много красива според мен!!![]()
според мен черна коса-не.просто тена ти е светъл,иначе като комбинация е яко.тръгни на солариум,за да почернееш и се направи черна.някой беше казал по-горе николета лозанова.е,не е ли яка с тена и косата и очите :
http://www.slusham.com/img/nikoleta_lozanova_fhm.jpg
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
да на Николета Л. седи много яко, но на мен - не слагала съм си черна перука и ми седи просто отвратително
аз мислех дали да не хвана да се изруса до бяло русо, но ще трябва да ходя на фризьор и май бая перхидрол ще падне
![]()
давайте и някакви др идеи за промяна че искам до април месец да съм друго момиче с повече самочуствие
Ами,ако сложиш снимка ще имаме по ясна представа за лицето ти и по-лесно ще можем да ти дадем съвети.![]()
мм аз много харесвам черна коса със светло руси кичури смисъл тънки и много светли .. направо бели ;п
но на мен не ми отива черна косаПървоначално написано от daru6a1
Ако искаш нещо по-тъмно, но не хептен черно, пробвай с L'Oreal Casting Creme - онази скъпата боя!Пробвай с цвят ТЪМЕН ШОКОЛАД или може би беше ЧЕРЕН ШОКОЛАД. Аз също съм по-беличка, но стои доста добре.
![]()
Ей, сега се вдъхнових и аз да променя нещо у себе си. Все се каня да отслабвам, но няма да пиша сега терзанията си. Все пак си е твоята тема!Може да сложа някоя нова тема....
![]()
КЪСМЕТ С ПРОМЯНАТА!![]()
Първоначално написано от heiress
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..