- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 18+! Момичета, бихте ли се снимали чисто голи за списание?
Освен да направим един подбор на момичета 18+ и да издадем едно списание! Не бих отказал по 4-5 макарона от мацка, за да я снимам гола !![]()
Сериозно по темата, момичета живеете в голяма заблуда. Повече от 100лв на публикувана снимка няма кой да ви даде! Ако има желаещи може да се свържете с мен ще направим един тираж!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Изглежда селско,защото снимката не е толкова хубаво обработена или виждаш руса мацка,която издава сравнение с чалга ПеВаЧкА.Дефакто на снимката не се вижда нищо,освен гърда,даже и зърно няма.
Първоначално написано от Josefinne
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Не бихНе се срамувам от тялото си, но не искам да ме мислят за поредната к**ва която е готова на всичко за пари.Вразумете се бе хора!
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Не знам защо свързвате голото тяло само с мъжките списания, а не помислите, че може да става дума и за изкуство?
![]()
Не се продавам за пари![]()
Аиди бе..(Tя беше от модерните днес - силиконов бюст, устни, удължена коса хваща първия поглед. Toй каза: "Ти вече си с мен" - тя се изсмя... Тогава той започна да отброява банкнотите... Ставаха все повече и повече... тя каза "Стоп - добре с теб съм, но само тази вечер" - той си взе парите, усмихна се и каза: " Мерси, просто исках да видя колко струваш" :]] )Първоначално написано от xch0colattegiirlxx
НЕ !!
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
А какво ще кажете за Николета Лозанова, Андреа и др. Повечето заблудени метали - не ги обиждам, ама според мене е така - Мислят, че са..![]()
Може и да са никой не знае.. но пък какво лошо има в снимките![]()
Азис - Хоп [music]
Чисто гола не бих в никакъв случай,но арт снимки бих си направила с удоволствие.
Чисто гола - определено не!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
бих се снимала да .. но за гола фоотсесия 3-4 хиляди са УЖАСНО малко![]()
И за благотворителност бих се снимала , срамно в голотата няма.
Не е необходимо да ми дават пари за да си покажа тялото , ако ми е наистина хубаво.
Реално съм поничка в момента и никой не би ме снимал, ама това е друг въпрос ;д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да, но за Playboy, нещо по-разголено - не. И за повече пари. Не се срамувам от тялото си, ще ми достави удоволствие.
Трябва много смелост за това, но ако има какво да покажеш, защо не![]()
Little Witch