- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 18+! Момичета, бихте ли се снимали чисто голи за списание?
3000 лева СА мизерни пари. С друга работа можеш да изкарваш двойно и тройно повече на месец така че защо да се съблече една жена? Много ясно че ще иска повече пари ако е умна и по принцип има потенциал. Остави че едни такива снимки ти затварят доста врати така че определено трябват повече пари че изобщо да се замислиш.Първоначално написано от rlolzx3
А иначе кой би предложил такива суми това ти не го знаеш. Има списания за какви ли не фетиши така че дори едно космато момиче може да получи пари за голи снимки и то доста повече от момичетата в Плейбой просто защото е рядкост![]()
Хаха... нормално е да си мислите, че показвате изкуство като показвате тялото си. Нали това е бил проекта на САЩ. Разровете се малко в интернет за план "Ран-ът" и това, което се цели и това , което виждаме в момента ! Прочетето го внимателно и се ощипете, че смешни ставате с това, което всъщност друг ви е накарал, да си мислите, че е вашо самосъзнание и идея![]()
На бас се хващам, че всяко момиче би го направило, ако така ще стане известна и всички ще й се възхищават.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Това включва ли и теб?Първоначално написано от Magic_Girl
Нека маратонът да започне сега!
+Първоначално написано от Dimana99
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
В България в момента средната заплата е някъде около 500 лв. , т.е това биха били 6 ваши заплати ако работите на средноплатена работа.Дали няма да го направите?Да не говорим че безработни колкото искаш...Хората се трепят за един залък хляб ,те седнали тук да се оценяват на 4-5 цифрени ,че и нагоре суми само да им направят няколко леко разголени снимки...
rawrawrlarlawrlwalrawlrarl
Искам 3ка с alexandra и homie![]()
Надявам се автора да не ми се разсърди,че нямам 18,а ще изкажа мнение...Бих се снимала полугола,позагатнато за доста повечко пари обаче...Но при условието,което ти си поставил...и до
живот да ме обезпечат..Не!
Имам чувството че с твоя приятел ше дигате сватба...Първоначално написано от Hilary_
ае мен ако ме питате за на алекс задника 20 хил. най-малко бих дал![]()
20 хил.. ти чуваш ли се какво говориш, познавам момичета пред които и на алекс задника бледней, не говори глупости моляте.. виждал си 20 хил на куп че прикааш
тъ по темата.. не съм момиче но за тея пари, пфф даже за 500 леа бих са снимал в няква мъжка версия на плейбой![]()
Въх, аз пък като те гледам, бих казала, че "скъпоценния си задник" би го показала още тука...Първоначално написано от Alexandra1993
Чиста любов.
Усмивка на дете.
Изведнъж кръв
и груби мъжки ръце.
~*~
Като гледам профила в софиянци - направо им ги пращай на мейла , няя кво да ходиш да те сниматПървоначално написано от Wikzinka
Към александра1993 - Първо съм убеден че имаш такива снимки в нета 2ро би се снимала за близалка 3то кой те излъга че си хубава ...
[offtopic]Първоначално написано от WhiteOneBG
+++++ Един човек да мисли като мен![]()
[/offtopic]
Като ти го дадат в кеш,ще мислиш по друг начин!Първоначално написано от MissStunning
И кой ще й даде кеш.. 1 милион ? :PПървоначално написано от aciko
Говоря хипотетично,защото е казала,че няма да се снима и за милион.Първоначално написано от Petrow
Тези който си мислят че тялото им е безценно..
Това е нормална част от тялото всеки знае какво се крие просто популярността на дадената личност кара повече желание да я видят гола..
ех тия пари...все ще ви човърка отвътре. Гледате само материалното. И какво? ще сте с няколко хиляди отгоре, но ще докажете колко сте кухи
Браво, момичета.
- Аз не бих се снимала.
The grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for.
Препоръчвам да се снимат![]()
възможно е ... същото се отнася и за теб![]()
Бих казал,че си залужава 20-те хилки.Не малка част от тоя форум искат да видят задника на Алекс гол голеничак,в това число и аз!Първоначално написано от martoy
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Имай си го ..Първоначално написано от Ax3
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3