- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 18+! Момичета, бихте ли се снимали чисто голи за списание?
Ами в момента съм на 16 и не бих се снимала,не ме е срам от тялото ми,но втф би било изглеждало тъпо 16 годишна едва ли не пикла,на корица на списание гола. След няколко години може и да си променя мнението и примерно,за добри пари да го направя,съмнявам се,но никога не казвай "никога"![]()
Първоначално написано от Alexandra1993
бреййй... ти па много на дебело отиваш ; )
Money won't fall, pockets don't swole
Rubberband keep popping out my own stole
I ain't tellin' no lies
Man, shawty live a hell of a life..;]]
Бих се снимала. Няма нищо срамно в голотата.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Дупет й е супер готино! Аз лично съм го виждал.. :P
Първоначално написано от Pavcho0
Сега като ти го каза момче би трябвало да си разбрала,че си една от поредните долнопробни курви и нищо повече.Казвам го,защото мнението на жените се смята за "женска злоба".
Alexandra1993 написа:
martoy написа:
ае мен ако ме питате за на алекс задника 20 хил. най-малко бих дал
30 хилки и си стискаме ръцете!
40 хилки + др част която аз си избера![]()
АЕ стига и дигахте точките на тая беПървоначално написано от martoy
![]()
обичам мъжете да гледат, знаейки че не могат да пипнат..
Заради това бих, даже и без пари, но задължително с бикини, повече дрехи не махам
А и ... няма нищо интересно в едно абсолютно голо, било то най-красивото, женско тяло. Много мъже са ми споделяли, че загатнатия сексапил, е много по-възбуждащ.
за 50 ще стиснеш ли нещо друго ?Първоначално написано от Alexandra1993
GTA Stunting
може ест че може да стисне и друго![]()
FHM дават 4 цифрена сума..вкл. и 9999, но никога 5 цифрена.Правете си изводите вие
![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
За тея пари к'ви могат да ти го стискатПървоначално написано от Bixel
Аз съм сигурен, че ако отидеш при нея с 500лв, дори и с по-малко ще стиска к'вото и кажеш и то няма да остане само със стискането...
Аве неща да прозвучавам груб ама сигурно за повече от половината от вас не биха дали повече от 300-400лв. а и същата тази част най-вероятно не биха ги извикали да се снимат.Жените за такива списания трябва да са перфектни дълги крака, стегнат средно голям бюст, готино тенче въобще незнам дали има повече от 20-30 такива в този форум![]()
We ride here!
Първоначално написано от Outcast
В такива списания се снимат известни мадами.За това им дават и повече пари.Тези "перфектните" жени които ти описваш са само по филмите и певиците разбира се.А пък и за теб това може да е идеала за жена някой друг харесва противоположното за това в списанията няма само високи мулатки с огромни гърди и дълга коса.Вземи разгледай едно такова японско списание например...А колкото до момичетата в тоя форум..ха,че на повечето даже мензиса им не е дошъл ;]
Първоначално написано от Alexandra1993
Добре казано , евала.
Към по-горния пост - къде ги видя тея 20-30 бре аз една не мога да видя аххаха![]()
Първоначално написано от WhiteOneBG
Я обесни кое е толкова добре казано?
Да не би и ти да си на опашката и просто да искаш да се препредиш ;]
Съгласен съм. Да дам л ибанкова сметка да ми ги преведеш ?30 хилки и си стискаме ръцете! Very Happy Very Happy Very Happy
Браво момиче там са парите това е истинския бизнесПървоначално написано от BabyDesi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Аха,направо затапване!Xrisenceto,оправи си подписа,латиницата не е вървежна тук!Първоначално написано от WhiteOneBG
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Заради тази същата половина биха ги вкарали в затвора за еротични снимки на непълнолетниПървоначално написано от Outcast
![]()
![]()
![]()
![]()
Westside rollin' all day, every day
Оф няма ли да оставите Александра? Не знам как определяте човек дали е курва или каквото и да е според постовете йВсеки отговаря за себе си-гледаите си вашия живот...