.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Когато исках да ме обича, той ме харесваше

Здравейте, искам да ви разкажа накратко историята си и да ми дадете съвет. С едно момче Д се запознахме в интернет, в последствие разбрах, че има блиски в селото от което е майка ми и много често ходим там но той не се е пребирал и затова не го знам. Много го обикнах и той мен също усещтах го.... Като завърши си дойде заради мене да сме заедно, излизахме и ни беше много готино. Но една вечер в колата щеше да се стигне до секс но аз не можах защото бях неразположена и той малко ми се расърди и от тогава се отчуждихме започнах да чувам че се занимава с други и скъсахме. Почна да ме търси бившето ми гаджи К казва че мн ме обима че не може без мен и тн. Много съм объркана Д. постоянно ми пиши и аз още го обичам сякаш но и несъм безразлична към К.... те са толкова различни но се допълват едновременно. Незнам как да постъпя. Ако имате въпроси питайте
    barbiet

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    заеби ги и двамата като не знаеш какво искаш
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

malko mi e trudno
    barbiet

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от barbence
    malko mi e trudno
    еми единия щото не си му пуснала те е оставил

сама си направи сметката за него

а за другия въпроса е дали ти го обичаш

щото се едно аз да дойда и да ти кажа обичам те и тръгнеш с мен аламинут не става

важно е какво ти изпитваш но с тоя в колата го мани не става разбираши
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Д. наистина май е най-добре да го забравиш. Как така ще ти се сърди, защото не искаш да правиш секс? o.0 От тази му постъпка трябва да ти стане ясно колко държи на теб.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Верно единя тип е искал само да топне чушката, няма сми да си хабиш нервите с него Пък другия тип ако изпитваш нещо към него пробвайте пак лошо няма

:)

neznam po silno e ot men ... mnogo pati mi e kazval 4e me obi4a i sled kato skasahmee , toi prodaljava da govori za men pred priqteli vapreki 4e se zanimava s razni dr ..... pak K se poqvi ot ni6toto sled 4 godini
    barbiet

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    не стигнахте до секс и тои са разсърди Не си играи с 4уствата на никои и наи-добре не бъди с нито един от тях докато не решиш какво искаш

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    не стигнахте до секс и тои са разсърди Не си играи с 4уствата на никои и наи-добре не бъди с нито един от тях докато не решиш какво искаш
    There is no right or wrong, only fun or boring

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    Цитирай Първоначално написано от barbence
    malko mi e trudno
    еми единия щото не си му пуснала те е оставил

сама си направи сметката за него

а за другия въпроса е дали ти го обичаш

щото се едно аз да дойда и да ти кажа обичам те и тръгнеш с мен аламинут не става

важно е какво ти изпитваш но с тоя в колата го мани не става разбираши
    мъжа ми ти го каза!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен
    Защо първо не се научиш на правопис а ? ... като гледам не си много малка, а пишеш като второкласничка ... не виждаш ли, че тоя Д те използва само за ебавка ... ще те мине и ще те остави ... за другия К не знам за него - може наистина да те харесва ... все пак старата любов ръжда не хваща ... ама наистина ходи на уроци - много си зле

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си