- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ще се запуши ли ??
Трябват ми мненията ви .. От март или април месец ( не помня точно ;д ) имам обеца на езика .. Всичко си беше наред докато баща ми не разбра за нея .. Накара ме да я сваля и да му я дам .. Свалих я , обаче му пробутах една счупенаи си сложих друга .. Сега той си мисли , че нямам .. Ето и проблема .. Всеки момент очакваме да ни дойдат гости ( майка , баща с двете си деца
) Не мога да ги понасям
Майката все гледа да ни злепостави пред баща ми
Нз .. явно й доставя удоволствие като ни се карат ..
Та .. Трябва да си махна обецата щото разберат ли те значи и баща ми ще разбере и става лошо .. Въпроса ми е дали има шанс да ми се запуши дупката на езика , ако съм 2-3 дни без обеца
Обецата стана като част от мен и ако се запушии ..
![]()
Чакам мнения и мерси (:
Ще се запущии..Просто я прикривай..
![]()
0сttaвяш слэдii п0 ttял0tt0 мii.. Каtt0 капкii парфюм сэ впiiваш в к0жаtta мii..
отговора ми няма да е точно по темата но няма нещо по противно от обеца на езика,знам,че това едва ли ще промени мнението,се пак си искаш обеца,ама е мн грозно,да ти се оплезе някой и да му видиш продупчения и накичен език,лично мнение,иначе по темата предполагам че ще се запуши
За 3-4 часа дупката зараства,поради простата причина,че езикът е един от най-кръвоснабдените органи в цялото тяло. Знам го от братовчедка ми,щот' тя има обеца на езика.![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Зараства за половин час, а за 3-4 дни ще ти е се едно никого не си си го дупчила.
мхм 30 мин и няма зупка вече![]()
Размерът, рожбе, ИМА значение ))
.: machoka :.
Тц ..В такъв случай ще рискувам и няма да я махам .. Няма да говоря много , много , пък каквото стане ..
Мерси на всички :P
една приятелка си я беше махнала за 2 дни заради приятеля си и сега пак е с нея.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
да да..не е вярноПървоначално написано от l0llip0p
на едно момиче от форома за 7 месеца още не се беше запушила. Всичко си зависи от организма.
![]()
виж ще ти дам съветче но не е напълно ефикасно
Отвинти горнити топче и стои само с долно , тя няма да падне но пък и отгоре ще есякаш нямаш малко е трудно ама пък става аз така съм карала 1 ден щото ми се счупи топчето а нямах в мен другонз дали помогнах
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
По някой форум трябва да има такива обяснения..
и аз имах-спокойно,на мен хич не ми се запуши за 2-3 дни!
Обаче при всеки организъм е различно,при една приятелка се запуши на 50-тата минута..
Език – сингъл и мултипъл. Юздата под езика. Мъжецът. Юздите, между устните и венците. Изродско – зъби и венци (а и много опасно). В края на темата – подробно инфо за стандартните дупки на езика.
С какво се дупчи:
Само с игла.
Заздравява за:
До месец напълно, само венците не знам дали изобщо заздравяват.
Това издирих в няква тема..Успех.
да бе 7 месеца х.хПървоначално написано от dead_princess
зависи от организма ама 7 месеца просто няма как да стане![]()
Размерът, рожбе, ИМА значение ))
.: machoka :.
Мерси за мненията виОбичката реших да не я махам :р За сега не са забелязали , да се надяваме , че няма да забележат :P
И защо не? Eдва ли някой ще си измисля.Първоначално написано от l0llip0p
p.s. Както казах при всеки е различно.чети малко![]()
Първоначално написано от dead_princess
![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
ще се запуши![]()
Просто аз