ха приятеля ми ме заразя .. защо ли защото не съм била като другите момичета не съм излизала не съм ходила по дискотеки не съм се е*... не съм се забавлявала ала бала била съм много различна какво да направя че наще не ме пускат по дискотеки ....аз имам още чувства към него мисля че и той защото вече минаха около 2 седмици и миналия ден ми писа за да се изясним според мен той има още интерес към мен в даскало влиза с стаята уж иска тва онова химикал ала бала
просто исках да споделя
![]()
![]()
на 14 съм
![]()
ИДИОТ
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
тва за мен ли или за моя boyfrienddПървоначално написано от haritov
![]()
той е кретен:Първоначално написано от fucklowenolove
1. Къса те, защото не си се ебала и не си курвяла и дивяла по масите на фона на мазна чалгия
2. Пише ти, защото е страхлив да ти КАЖЕ лице в лице какво иска.
3. Вместо да ти каже нещо, което да има значение, той си намира оправдания в ИСКАНЕТО НА ХИМИАЛКИ![]()
hating you makes me all warm inside : )
Напълно съм съгласенПървоначално написано от ThedramaQueen
There is no right or wrong, only fun or boring
Първоначално написано от ThedramaQueen
за неуПървоначално написано от fucklowenolove
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ама и тя защо му се връзва ?Първоначално написано от haritov
![]()
п.п: знам, че тва е спам, спирам.
hating you makes me all warm inside : )
и аз,абе ти си във всяка тема бе!Първоначално написано от Sladurcho
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Доста тъпа причина .. само от първите 2 неща се разбира за какво става въпрос![]()
Приятеля ти ми е идол..
прави, каквото ти казва, не изпускай това момче.
Господ няма ли да ъплоудне един пач, че хората сме мн грешно програмирани :<
GTA Stunting
Този човек не си заслужава. Само по причините, които изтъква за вашата раздяла, може да се прецени какъв е. Глупак.![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ии аз не съм от най-редовните посетителки на нощни заведения и да си призная предпочитам да си легна с него на леглото и да се гушкаме и да гледаме някой филм заедно или да си говорим просто...
просто забрави за тва момче няма смисъл .. за него си била просто поредната, ама явно си му била от раздел скучни щом не друсаш кючеци, не се напиваш и напушваш и всичките " модерни" неща.. които си мислят, че ги правят "готини"!
Съгласна съм! Забрави го и си намери някой, който ще те разбира!Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
Пълен идиот... Аз не бих и тръгнала с такъв.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
има интерес да .. ама само за едно нещо .. да те из*ука ..![]()
Заеби го .. като не си такава каквато иска да бъдеш да си *цензура* ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
така..първо...мн ясно,че ш имаш чувства..2 седмици са малак период
па кат толко го искаш кажи му че искаш да се наебете..аман начи...толко ли не можеш да видиш кво е леке,че пускаш тема да се залваш...
присъединявам сеПървоначално написано от Sladurcho
1. Трябва да се радваш, че не си като другите.
2. А ти защо не се забавляваш?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.