- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кое може да ви разсмее в клас ?
ми въпросът е горе.. в моя клас има един дето постоянно казва колко време има до края на часа "госпожо за 2 мин ше напраим ли упражнението ??" верно че е малко тъпо ама все пак сме в час нямаме голям избор.. вие сте
![]()
ами нашия клас е доста луд и пускаме какви ли не лафове през часовете![]()
Coco Chanel <3
какво ли не може да ме разсмее..
имам чувството, че когато не трябва да се смея..ми става още по-смешно![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Всичко..!![]()
Вафла..
Закон!Първоначално написано от mrtn
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Супер много неща, просто такива са ситуациите, че няма как да не ти стане смешно. Класът ми е меко казано перфектен, постоянно се смеем, особено където сме на последните чинове..![]()
много неща. най-забавни са ми моите си шеги, уви, другите не мислят така очевидно.![]()
Хха някой като се изцепи в час някоя смешка или нещо не на място : )) Иначе винаги е забавно .
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
Първоначално написано от liim0nka
=]
И ние сме същите..Първоначално написано от OneDayInNewYork
Даже мога да кажа,че ние сме най-лудите
![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
всичкооооооо![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Всико може да ме разсмее.Ааа ние сме такъв клас, че един да се обади, тръгва втори, после ще се влкючи трети, още един ще повтори и накрая всички ще се обадят.
Някои хора така яко се изцепват в часа, че чак и на другия ден се хилим и ги бъзикаме.
В класа има едно момче и едно момиче със страшно заразителен смях, почнат ли тее... аз нямам спиране (остава съм без дъх, ревала съм от смях и тн).
Нееещо се отплеснах с писането....![]()
+имам такива индивиди в класа,че всичко е забавноПървоначално написано от Hayles
[/b]
Зависи..![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ем почти в всеки час последните минути някои вика: аи часа след (например 5 минути ) свършва и ний тръгваме да си прибираме нещата и да си говорим и като бий звънеца и г-жата: ...и домашна работа( и почва да изрежда) докато свърши в стаята никой няма![]()
![]()
![]()
Незнам много ми е смешно изражението на даскалите като излизат последни от стаята много отчаяни физиономий праят
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оо .. Аз имам един съученик, който постоянно ръси някакви бисери ама така на място ги слага, че просто може да те убие от смях.. Един път седи си в стаята и пие кола, ама имаше някакви боклучета вътре и той сега седи и гледа като идиот и вика "плуват ми водолази в колата" и целия клас лешшгоспожата през 2 минути му прави забележка и му вика ейй значи ще те изхвърля навън и той ама ще имам ли неизвинено и госпожата не и той ами аз тогава сам ще си изляза
![]()
Аз се съмнявам !
live for the moment and be yourself ..
пръстче
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Само като си помисля,че не трябва да се смея и изригвам в мощния смях ...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Оооо,един да каже нещо и целия клас е под масата вече![]()
Имам навика да се разсмивам от всякакъв звук, издаден при пълна тишина. :Д
Първоначално написано от cherrygloss
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!