.
Отговор в тема
Страница 4 от 11 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 267
    Голям фен Аватара на skuck
    Цитирай Първоначално написано от FuckezZz
    Как ми съсипваш живота?
    Оооо, той е БОГ уе! Може и от растояние да ти съсипе живота ... телепатично/виртуално!

Ха... Зевс ряпа да яде!

Айде стига толкова смях за днеска, че ме заболя корема!
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

братле, вие сериозно ли?

атака е далеч по-интересен кадър във форума от тези малоумници.

//да, да, знам, наркоманка съм;

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    Пълни дупки.
    аз съм неутрален, но пълни-дупки е оксиморон! дупката е нещо празно, не може да бъде пълно
    "Пълни дупки" е метафора, но понеже защитаваш отрепката-наркоман ми идва на ум, че си същия олигофрен като него. Затова й не се очудвам, че въобще не схвана какво имах предвид г-н kypo.
    тъпа ти е метафората, пълни дупки не е метафора. пълни задници е метафора.
    пълни дупки е като равна бабуна, сладка сол, тих вик...
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Цитирай Първоначално написано от skuck
    Как ми съсипваш живота?
    Оооо, той е БОГ уе! Може и от растояние да ти съсипе живота ... телепатично/виртуално!

Ха... Зевс ряпа да яде!

skuck бодеш се нали?
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от malone
    Цитирай Първоначално написано от skuck
    Как ми съсипваш живота?

Ха... Зевс ряпа да яде!

skuck бодеш се нали?
    бодат го, отзад

Град
    бълХаристан
    Пълни дупки.
    аз съм неутрален, но пълни-дупки е оксиморон! дупката е нещо празно, не може да бъде пълно
    "Пълни дупки" е метафора, но понеже защитаваш отрепката-наркоман ми идва на ум, че си същия олигофрен като него. Затова й не се очудвам, че въобще не схвана какво имах предвид г-н kypo.
    тъпа ти е метафората, пълни дупки не е метафора. пълни задници е метафора.
    пълни дупки е като равна бабуна, сладка сол, тих вик...
    "Пълни задници" ли е брат? Единствения пълен задник тука е твоя, пълни ти го гей-приятелчето, което ти така ревностно защитаваш.
    е ама на майка ти и беше пълен стомаха 9 месеца след кат ои разцепих сливата и после те изсра тебе, но май си си ударил главата в ръба на тоалетната чиния като си падал от гъза и

Град
    Somewhere...in The sea...

"Пълни дупки" е метафора, но понеже защитаваш отрепката-наркоман ми идва на ум, че си същия олигофрен като него. Затова й не се yчудвам, че въобще не схвана какво имах предвид г-н kypo.
    връщам те в 5-ти клас. Оксиморон е. Не стига, че си тъп, ами и продължаваш да правиш мизерни опити да изглеждаш като голямата битка ееее хахах смешник аххахах НАРкоман! Любимото ти.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от Ariana
    скукито от 100 поста в тоя форОм,98 са му за мен/към мен... пълен бот.
    тотално съм го обсебил,бахти харизматичния съм майна

добре бе,мамка му,как всички нормални пичове и мацки се застъпват за мен,а 3-4 ретарда не спират да повтарят колко съм зле и как всички ме мразели

е тва е типичен пример за тва,което разправях по-рано днес - ретардите си изграждат 1 механизъм за защита от реалността,виждат това,което на тях им се иска,щото иначе ше е страшно
    Нормални пичове и мацки? Интересно кой досега те е защитил? Да видим сега - една mmKamm (наркоманка-к***а) т.е същата отрепка като тебе и някакъв нейвезстен субект "куро". Предполагам по оригиналния ник че ти е от хомодружинката? Та кой друг викаш те е защититил?
    никой не съм защитавал, обаче "неизвестен" на майка ти много и е известен стария куро, питай я! ако нема деца плувци в устата ще ти каже колко съм и известен. само да се покажа и лапва като шаран

Фъкез преди няколко страници обясняваше как защитава хора, които са писали тук преди, а сега се опитва да затапва със същото твърдение. Не е ли жалко?

Град
    Somewhere...in The sea...
    О и аз ли получих почетната титла "наркоманка" Браво на мен и мерси на човека, който ме короняса. Тва определени отдавна не го бях чела в тази тема.. наркоман...

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Цитирай Първоначално написано от Ariana
    скукито от 100 поста в тоя форОм,98 са му за мен/към мен... пълен бот.
    тотално съм го обсебил,бахти харизматичния съм майна

добре бе,мамка му,как всички нормални пичове и мацки се застъпват за мен,а 3-4 ретарда не спират да повтарят колко съм зле и как всички ме мразели

е тва е типичен пример за тва,което разправях по-рано днес - ретардите си изграждат 1 механизъм за защита от реалността,виждат това,което на тях им се иска,щото иначе ше е страшно
    Нормални пичове и мацки? Интересно кой досега те е защитил? Да видим сега - една mmKamm (наркоманка-к***а) т.е същата отрепка като тебе и някакъв нейвезстен субект "куро". Предполагам по оригиналния ник че ти е от хомодружинката? Та кой друг викаш те е защититил?
    Пич хем твърдиш, че това ти е първият и единствен акаунт,хем знаеш наркоманите и кой какъв е.Пий вода,удари си шамар и излез от филма,защото в това да отговаряш на еди кой си и да обясняваш неща които не са вярни те правят жалък.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    FuckezZz
    Жалко ямболийче
    нЕколко неща имам за теб :

Първо, срещата, която си направихме Ако изобщо си от София ( което както се разбра вече не си ) никога няма да ми кажеш за среща на НДК при все, че не се предполага, че ще си лафим и целуваме Е, освен, ако не ти се лежи в районно де. Разсъжденията оставам на теб.
    Второ, ако си от моя квартал доста добре трябва да знаеш, че да живееш тук и в кой да е град на Сирия е едно и също, което автоматически означава, че шансовете ти намаляват прогресивно.
    Но тъй като ти не пожела да се срещнем в квартала, ами " на НДК " ( израз присъщ само на селяндури и то от Ямбол ) обясни ми къде точно на 50 м. от НДК работиш.. в Събота.. където има изглед към мястото на срещата, което пак не разбрах къде е, защото само селяните не знаят, че НДК е широко понятие.
    И още нещо... шизофреничната ти разходка из София обикаля единствено Орлов Мост и НДК :Д Е, как да ти повярваме, че си софиянец.
    Кой сега е мишка ?
    Кой сега е провокатор на проблеми във форума ?
    Кой ОТНОВО бяга от отговорност ??
    Отговорът е ясен.

Последен шанс. Тъй като претендираш, че живееш на три преки от мен ти предлагам среща на реката или на метро-станцията, но го напиши тук във форума НА КОЯ ТОЧНО РЕКА си правиме среща или НА КОЯ ТОЧНО МЕТРОСТАНЦИЯ.
    Селяк.
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    вие сте от некви села майна, не познавате София, само на картичка сте я виждали...
    FuckezZz, той живее на пъпа на СофияТА, сигурно много пъти е ходил на мола и се е возил на ескалатора, няма как да ви вярвам че сте софиянци, пък и мачока каза че сте някви Отайки майна....
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    Моля, квото и да става не трийте последвалите коментари, за да ги прочета довечера --- към админите.
    Благодаря ви.

Ямболски - мълчанието е злато, но и поражение в някои случаи Ако ти дойде пауъра и по някакво стечение на обстоятелствата се окаже, че греша, което обикновено не се случва те очаквам/е на ъгъла на реката в 21.00. Аз съм с черно палто и палестински шал.
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

Цитирай Първоначално написано от realantisocial
    Моля, квото и да става не трийте последвалите коментари, за да ги прочета довечера --- към админите.
    Благодаря ви.

Ямболски - мълчанието е злато, но и поражение в някои случаи Ако ти дойде пауъра и по някакво стечение на обстоятелствата се окаже, че греша, което обикновено не се случва те очаквам/е на ъгъла на реката в 21.00. Аз съм с черно палто и палестински шал.
    Аз очаквах да кажеш, че си и с черен мерцедес, но уви .........

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Момчета, какво доказвате?

Супер фен Аватара на Zaharinka
    FuckezZz,до никъде нема да стигнеш като си развяваш мъжкото достойнство във форум.Паляк.

Мега фен Аватара на SunSmile
    Безсмислено е да обиждате и да се мерите във форума. срещайте и се разбирайте на живо. Оспамихте темата с глупостите си!
    Безинтересно е вече!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    обединението на селяндурите - епизод еба ли го кой
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Тука си ебало майката отвсякъде

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    фъкез, ти като си голямата работа довечера в 21 нали знаеш къде. Как може като не ги познаваш хората да говориш кви са що са?? Кафевото ти идва много.
    убиецо, ела мен да набиеш като си голем мъж.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Пиша от тамагочи от сигурни източници разбрах че Ubieco е на метростанция Консатнтив Величков трАгвам с метрото.бАрзам

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Момчета, какво доказвате?
    Аз лично искам да докажа, че това са две деца с неизживяно детство, живеещи във форума. Защото тука могат да бъдат такива каквито не могат да бъдат в реалния живот. Търсят внимание в интернет пространството понеже на живо никой не ги ебава. Искам да докажа, че realantisocial е просто един малък, грозен палячо (както се видя от снимката която постна) без живот, гледащ много филми (вижте му аватара) изявяващ се само и единствено по форумите. Същото се отнася и за Клока, като прибавим че е пропаднал наркоман с голямо самочувствие без никакво покритие. Интересното обаче е, че наистина има хора (и то не малко) които ги защитават. Явно отрепките, наркоманите и пълните нищожества са ценени високо в този форум. Иначе досега да всички да са спряли да обръщат внимание главно на нещастния Клок, защото другото детенце не се друса и няма толкова мнения, не е спамерче (все още). За сметка на това realantisocial страда от тежки ментални проблеми. Тия двамата са поредните които влизат в тоалетната с лупа в ръка нищо повече...
    Поеми си въздух. Не си прав.
    За ПРЕУВЕЛИЧАВАНЕ чувал ли си?

Всички сте една измет. Не вярвах, че хора на вашите години биха се занимавали с такива долнопробни разправии! Уважавах ви, макар да не ви познавах. Смешното е, че АЗ ви го казвам.

просто имам 3-4 часа на айляк в нас,извинете ме,че се намесвам.
    тъпо,гадно и депресарско ми е,за това пиша,а вашето извинение какво е?

пари ли нямате да излезете с приятели? толкова ли не можете да си свалите един филм да гледате, или разни клипчета в youtube,vbox... нямате достъп до skype? какво аджеба удоволствие ви доставя да се нареждате,мерите и най-важното - да си вярвате?

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Толкова е спрело,че дори не е забавно вече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си