- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- От днес в този раздел...
Оооо, той е БОГ уе! Може и от растояние да ти съсипе живота ... телепатично/виртуално!Първоначално написано от FuckezZz
![]()
Ха... Зевс ряпа да яде!
Айде стига толкова смях за днеска, че ме заболя корема!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
братле, вие сериозно ли?
атака е далеч по-интересен кадър във форума от тези малоумници.
//да, да, знам, наркоманка съм;
тъпа ти е метафората, пълни дупки не е метафора. пълни задници е метафора.Първоначално написано от FuckezZz
пълни дупки е като равна бабуна, сладка сол, тих вик...![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
skuck бодеш се нали?Първоначално написано от skuck
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
бодат го, отзадПървоначално написано от malone
![]()
е ама на майка ти и беше пълен стомаха 9 месеца след кат ои разцепих сливата и после те изсра тебе, но май си си ударил главата в ръба на тоалетната чиния като си падал от гъза иПървоначално написано от FuckezZz
![]()
връщам те в 5-ти клас. Оксиморон е. Не стига, че си тъп, ами и продължаваш да правиш мизерни опити да изглеждаш като голямата битка ееее хахах смешник аххахах НАРкоман! Любимото ти.Първоначално написано от FuckezZz
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
никой не съм защитавал, обаче "неизвестен"Първоначално написано от FuckezZz
на майка ти много и е известен стария куро, питай я! ако нема деца плувци в устата ще ти каже колко съм и известен. само да се покажа и лапва като шаран
![]()
Фъкез преди няколко страници обясняваше как защитава хора, които са писали тук преди, а сега се опитва да затапва със същото твърдение. Не е ли жалко?![]()
О и аз ли получих почетната титла "наркоманка"Браво на мен и мерси на човека, който ме короняса. Тва определени отдавна не го бях чела в тази тема..
наркоман...
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Пич хем твърдиш, че това ти е първият и единствен акаунт,хем знаеш наркоманите и кой какъв е.Пий вода,удари си шамар и излез от филма,защото в това да отговаряш на еди кой си и да обясняваш неща които не са вярни те правят жалък.Първоначално написано от FuckezZz
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Жалко ямболийчеFuckezZz![]()
![]()
нЕколко неща имам за теб :
Първо, срещата, която си направихмеАко изобщо си от София ( което както се разбра вече не си ) никога няма да ми кажеш за среща на НДК при все, че не се предполага, че ще си лафим и целуваме
Е, освен, ако не ти се лежи в районно де. Разсъжденията оставам на теб.
Второ, ако си от моя квартал доста добре трябва да знаеш, че да живееш тук и в кой да е град на Сирия е едно и също, което автоматически означава, че шансовете ти намаляват прогресивно.
Но тъй като ти не пожела да се срещнем в квартала, ами " на НДК " ( израз присъщ само на селяндури и то от Ямбол ) обясни ми къде точно на 50 м. от НДК работиш.. в Събота.. където има изглед към мястото на срещата, което пак не разбрах къде е, защото само селяните не знаят, че НДК е широко понятие.
И още нещо... шизофреничната ти разходка из София обикаля единствено Орлов Мост и НДК :Д Е, как да ти повярваме, че си софиянец.
Кой сега е мишка ?
Кой сега е провокатор на проблеми във форума ?
Кой ОТНОВО бяга от отговорност ??
Отговорът е ясен.
Последен шанс. Тъй като претендираш, че живееш на три преки от мен ти предлагам среща на реката или на метро-станцията, но го напиши тук във форума НА КОЯ ТОЧНО РЕКА си правиме среща или НА КОЯ ТОЧНО МЕТРОСТАНЦИЯ.
Селяк.![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
вие сте от некви села майна, не познавате София, само на картичка сте я виждали...
FuckezZz, той живее на пъпа на СофияТА, сигурно много пъти е ходил на мола и се е возил на ескалатора, няма как да ви вярвам че сте софиянци, пък и мачока каза че сте някви Отайки майна....
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Моля, квото и да става не трийте последвалите коментари, за да ги прочета довечера --- към админите.
Благодаря ви.
Ямболски - мълчанието е злато, но и поражение в някои случаиАко ти дойде пауъра и по някакво стечение на обстоятелствата се окаже, че греша, което обикновено не се случва те очаквам/е на ъгъла на реката в 21.00. Аз съм с черно палто и палестински шал.
![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Аз очаквах да кажеш, че си и с черен мерцедес, но уви .........Първоначално написано от realantisocial
FuckezZz,до никъде нема да стигнеш като си развяваш мъжкото достойнство във форум.Паляк.
Безсмислено е да обиждате и да се мерите във форума. срещайте и се разбирайте на живо. Оспамихте темата с глупостите си!
Безинтересно е вече!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
обединението на селяндурите - епизод еба ли го кой
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
фъкез, ти като си голямата работа довечера в 21 нали знаеш къде. Как може като не ги познаваш хората да говориш кви са що са?? Кафевото ти идва много.
убиецо, ела мен да набиеш като си голем мъж.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Пиша от тамагочи от сигурни източници разбрах че Ubieco е на метростанция Консатнтив Величков трАгвам с метрото.бАрзам
Поеми си въздух. Не си прав.Първоначално написано от FuckezZz
За ПРЕУВЕЛИЧАВАНЕ чувал ли си?
Всички сте една измет. Не вярвах, че хора на вашите години биха се занимавали с такива долнопробни разправии! Уважавах ви, макар да не ви познавах. Смешното е, че АЗ ви го казвам.
просто имам 3-4 часа на айляк в нас,извинете ме,че се намесвам.
тъпо,гадно и депресарско ми е,за това пиша,а вашето извинение какво е?
пари ли нямате да излезете с приятели? толкова ли не можете да си свалите един филм да гледате, или разни клипчета в youtube,vbox... нямате достъп до skype? какво аджеба удоволствие ви доставя да се нареждате,мерите и най-важното - да си вярвате?