- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- От днес в този раздел...
клонираните атакуват![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
хахах искам да обърнете внимание кой се обяснява повече![]()
лелелелел и тва били хора, на които не им пука. Те ви отебават, а вие клесовете продължавате да се обяснявате да търсите обяснение справедливост и незнам си кво лелел кви сте жалкииии
СМъРТ За вас еее
верно ли изречението се започва с главна буква? Тва в джамболското килийно училище ли го научи?
Не знаех, че от секса се затъпява... Така ли оправдаваш липсата му при теб?![]()
*Мачо, така като си решил да разчистиш :боклука: , що не погледнеш тва..
Първоначално написано от FuckezZz
спирам да пишаПървоначално написано от FuckezZz
Момче,вземи се осъзнай.Правиш нещата прекалено лични,не заемаш никаква позиция и едните плюеш и другите.Това,че защитаваме някои не толкова антипатични като теб,не ни прави курви,наркомани и т.н.
Get a life.
Не мога беееПървоначално написано от FuckezZz
![]()
![]()
Не вярвах че може да има толкова спряло същество.Момче от днес ще се моля всеки ден да нямаш интернет за да не може поне в интернет пространството да не ти четем дегенератските,промити и малоумни мнения.FuckezZ да се закрие моментално.КАЗАХ!!!
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
ariana - аре млъквай бе женчо
стига са филмира слез на земята, не жидаш ли, че не важиш и сам си приказваш.
заради те и още 3-4-ма ще се трие и бани масово, щото тоя форум не е за ограничено посещение и писане, а за всички, а вие го оакахте със филмите си.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ra tatatatatatata booom see that ass hop
planet rock хахахахахаха
може ли we в 2010 да живеят и да са толкова спрели Оникални са
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
млъкни вече, щото става супер спрялото, обясняваш се и пишеш огромни постове от които дори се губи смисъла на тва дето го говориш, нали знаеш, че ако искаш да кажеш нещо умно можеш да го направиш и в два реда, а не 15 ..
.!.
FuckezZz, не говорих на теб ве прокси герой
даже не мисля да ти отговарям
бах как си мислите филмите не е истина честно
ко ти покажа баницата само и ще наакаш тихичко ся, не ми се губи времето с мижитурки
все пак идеята по-горе беше да отговоря защо в момента се бани и кой е виновен т.н.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
И голям смисъл.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Абе защо намаляват тука мненията? Няма те няклко часа онлайн и пропуснеш всичко. Запазвайте нещата като clipmarks, че да можем да четем после. Така оставят бели петна.
А тоя fuckerz кой е? Марулчо, или ямболията дето уж живеел в Студентски град, ама май било до НДК?
Grumpy old madman
има изтрити профили и се загуби смисъла на всичко.
получи се объркана ситуация.
както и да е
дошли сме да си правим кефа тук, не да си го разваляме взаимно, особено покрай няколко човека, които вече ги няма или ще ги няма скоро..
лека вечер
откриваш необятните простория на нестихващо приказния свят,в който просъществувамеблагодарения на великолепния си мазохизъм
аз се оттеглям,че от толко простотия затъпях оше повече![]()
Тъп и упорит!Първоначално написано от FuckeZ
Grumpy old madman
Според мен коментарите в тази тема я направиха супер-спам.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Абе чудя се.. тука се хвърлят етикети на килограм, но ми интересно как марулчо, селската пръчка от Ямбол как разбра кой кой е, като дори ( О! Каква изненада ) днес нямаше никой на ъгъла на реката. Нито на метрото. Освен пичовете от автомивката.
Админа да вземе мерки на базата на показаното и да затвори тази тема.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
спри да се бодеш, че ти действа на мозъка.Първоначално написано от Ubieco
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не че нещо, но е смешно да говориш за наркомани, при положение, че се блъскаш яко с химия...Първоначално написано от Ubieco
Вече става направо смешно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last