- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми си има любовник
Първоначално написано от buffy96
Ако си 96 (съдя от ника ти) още си малка не се намесвай те ще се оправят ...
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Oo тва е най-ужасното нещо-но спокойно те скоро ще се разведат....така че тя вече избира следващия ,защото знае че няма да има подобрение с баща ти.!!!!
въобще не се притеснявай, почти няма възрастен човек който да не е имал любовник/ца.
най-вероятно и баща ти си има.
някой ден и ти ще имаш...
'Бах ви в компетентните мнения, майна, пълен фарс!![]()
buffy96, ти нищо не можеш и не трябва да правиш. Обаче вашите, ако имаха поне малко акъл и такт, нямаше да позволят да ставаш свидетел на караниците им, камо ли пък да си пишат смс-и и т.н. с някакъв/ква в твое присъствие.![]()
Не се занимавай, гледай си ученето и не позволявай на родителите си да те месят в недораслите си истории.
вкъщи положението е подобно :X Тези, които не са го изживяли не са кой знае колко компетентни :X При само че баща ми е с друга..Всички знаят...Не че са се карали, а просто някак си се отдръпнаха 1 от друг :X Супер скапано е..И аз разбрах сама..Чух го как говори с нея бях в ШОК! Когато майка ми се прибра и обясних, а тя ми каза че е знаела,, но не е искала да разбера толкова рано![]()
![]()
![]()
Говори с майка си![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Няма какво да направиш...главно защото си още малка/ък, а и тва са си техни работи.
Но засягат и неяПървоначално написано от brokeninside13
Боса по асфалта минавам,
Опаааа...
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
swatch баща ми 100% си няма любовница.Той не е такъв човек.Майка ми постоянно се кара с него.Той е толкова против изневерите.Намате си представа колко свчстен човек е.Страшно обичам майка си,но тя много се е отдръпнала от баща ми.Той много я обича,но тя вече не толкова.И не съм малка.Другата година ще съм в гимназията.Вече на тази възраст човек започва да осъзнава и обмисля много неща.Просто ми е много трудно.![]()
Така се получава, когато не се прави достатъчно интелигентно.![]()
Стига с тва "много си малка", бе хора!!! Ужасно тъпо е...И кво...Все едно си решава проблемите като й го кажете.
И не чак толкова малка..Все от някъде човек трябва да започне да се развива психически, ако ме разбирате![]()
Боса по асфалта минавам,
поговори с нея,въпреки че и да говориш с нея едва ли нещо ще се промени![]()
лошо , мила..ами остави ги те ще се управят,не се намесвай,защото можеш да провалиш нещата..големите си знаят работата! По-хубаво да спрът да се карат и да се разведът,отколкото да ти нарушават спокойствието както и своето..
Първоначално написано от Dimana99
[-o<
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Може да не искат да се развеждат, а да им е по-удобно да са във формален брак.
И в една друга тема го казах, спрете да се бъркате в отношенията на родителите ви. Те си знаят работата, те си знаят какво е между тях. Надали майка ти просто ей така е скочила в леглото на друг, в 99% от случаите си има някаква причина, която е свързана точно със законната й половинка.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!