- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- К'во правите в банята
къпя се и се бръсна![]()
Кат ремонтирахме банята викам на бащата или слагаме няква уредба да джангъри или почвам уроци по пеене...е добре ,че избра първото....![]()
![]()
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Аз обужавам да вляза с лаптопа и цигарките в банята..да стоя да слушам музика да чатя и като му падне батерията се къпя ...![]()
![]()
И аз така...направо е нещо странно да вляза в банята и да се изкъпя.. при положение че мога нещо друго да правяПървоначално написано от megy
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Първоначално написано от mateeva
![]()
![]()
Ти сериозно ли? Не отива на добре светът..
Ами къпя се,мия си зъбите,епилирам се и такива хигиенни работи![]()
първо си играя с пъпките (ако имам), после пускам душа и се наслаждавам на топлата водица, пускам си музика, пея си, мия си зъбите, стоя пред огледалото полочин часи така докато свърши всичката вода...
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Барам мечаа![]()
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
барай меча!Първоначално написано от shisharkatapz
правя всичко възможно да се насладя максимално на водата, мисля си за приятни изминали мигове... под душа естествено... ии така докато накрая не вземе да пуска вече хладка вода![]()
Къпя се, гримирам се, мия си зъбите...
Еми понеже аз се къпа за 10 минути, защото бате ми вика по бързо и така мия си тялото и после косата по 2 пъти. И ми стигат тизи 10 минути![]()
This is a private place!![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Първо като вляза и ми е много хубаво при горещата вода и си стоя без да се къпя щото ми е приятно и после почвам, тананикам си някои песни, стоя пред огледалото..абе къпя се![]()
емии..главно се къпя и си тананикам някоя песничка![]()