.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

плс помогнете ..

Значи с едно момче се запознахме по скайпа, харесахме се, видяхме се и станахме гаджета. Преди да станем гаджета и като станахме имаше голям интерес, пишехме си, обаждаше ми се...а сега нищо...аз му пеше по скайпа, тай все ми казва после ще ти пиша. И аз така мн се нерва, защото вече все едно не се интересува от мен. Моля ви помогнете ми и ми кажете какво да направя, за да е както преди. Но от една страна е моя вината, защото той необича да мрънкам, а аз понякога съм досадна, но той като ни ми пишер аз му пиша мили думи, той преди мн се радваше, а са ще ти пиша послеее как да го накарам и той молко да ми "хои по задника" ? как да спечеля интереса му отново? плс помогнетер мн ще се радвам
    Най-често спомените от детството остават да ни топлят с радостни емоции за цял живот!!! =)

Re: плс помогнете ..

не се прави на толкова достъпна за него.. той май те приема за даденост.. аа вашето "ходене" само до писане по скайп ли се свежда, не се ли виждате??!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Много си е добре момчето, остави го да си живее.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Предполагам,това е лошата страна да си намериш гадже в нета .Запознала си се с нево в скайп,не е като да го познаваш..Всеки може да се направи на различен ,ти просто сега го виждаш..
    П.С-Относно въпроса ти.Няма как да му спечелиш вниманието,и за напред не си търси гаджета в скайп..

ако отношенията ви наистина са такива каквито ги представяш ти (едва ли не вече си му омръзнала) според мен няма смисъл да сте "заедно" ...но все пак ти си зн

не ни е само в скайпа ние се виждаме и тогава се държи мн мило и виждам в погледа му как иска да ми целуне..и изобщо как държи ръката ми...но напоследък нямаме мн време да се виждаме, но се виждаме
    Най-често спомените от детството остават да ни топлят с радостни емоции за цял живот!!! =)

ам той е супер срамежлив...но напоследък може би и двамата нямяме време... но дали малко да ни го оставя.. смисъл да не му пиша няколко дни

той е мн особен...обича мн да се базикам с него и да бъда по-отпусната...може бии...нетрябва изобщо да мрънкам и да се жалвам...

благодаря на вс за мненията, ще ми са от полза ..вече нз как да се държа с него ... мисля, че колкото съм повече недостъпна и да не съм лесна, ще е добре за нас и ще се поддържа интерес

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Предполагам сте между 13 и 15 щом сте се взели по скайп. На тази възраст за момчетата компютърните игри са по-интересни от гаджетата. Нормално е все да ти отговаря "после..."

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    ами щом като се видите се държи добре къв ти е проблема?!? В ажното е как се държи с теб на живо

Според мен като сте тръгнали с момчето то му се е изгубила трупката, че една грешна стъпка може и да го отдалечи от теб. Зарежи тия разговори по скайп те не са истински по-добре поговорете на живо и му кажи притесненията си

еми ще погорим, може наистина да му се е изгубила тръпката, защото ние се запознахме, по скайпа, на др ден се видяхме на живо, на следващия ден се видяхме, казахме си, че се харесваме и стахме гаджета... и после ми написа любовен смс, та това ви казвам, че в началото беше супер, може би наистина трябва да се видим за повече време и да поговорим благодаря на вички за мненията

еми и двамата сме на 14 и ни сме се взели по скайпа, а на живо

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Абе какви сте стакива объркани лапета бе? Ние от къде да знаем що за лайно е той, че да ти кажем как да му привлечеш вниманието? Нито го познаваме, нито нищо. Ти какво си мислиш, че всички хора са еднакви ли? Ще те разочаровам, но не е така. Имаме си различни интереси и разбирания. По дяволите, я се осъзнай къде се намираш и слез на земята.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    не му пиши
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    маце,вий само връзка по скайп ли поддържате?!
    и остави го да си поеме дъх...не му пиши винаги ,аман!
    човек има нужда понякога да е свободен....
    аман от лапартии..

остави го малко на мира - нека той да ти напише нещо.

Скайп - dark_elf2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си