.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Око, помощ!

Преди малко нещо почна да ми дразни на окото и помислих, че има нещо вътре. Пуля се пред огледлото 10 мин немога да намеря нищо, но продължава да ми дразни. Напълних една доста голяма купа с вода, потопих си главата и си отворих очите, с цел каквото има вътре да се махне. Продължава да ми дразни... (като премигам) И забелязах малка чержена точица, нещо като пъпчица??? на окото??? Какво е това за първи път виждам такова...да на окото?!? Немога да преценя дали то ми дразни, но не намирам нищо друго... Ето ви снимка:
    http://prikachi.com/files/1273741h.jpg
    Какво може да е? Опасно ли е? Ще се махне ли само? Това ли ми дразни на окото? Ще ми мине ли.... Моля отговорете, че направо съм в паника...!!! (cry)

Съжалявам ако има правописни грешки, но съм притеснен............

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    И аз имам такова само на едното око. Доста често почва да ми дразни на окото и си мисля, че има нещо, но колкото и да гледам няма нищо освен тая точица или каквот е там. Нямам представа дали е опасно
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Прилича на кръвоизливче. Пийвай по 1-2 аспирина в продължение на 5-7 дни и ако не се махне, отиди на лекар

Пробвах с капки за очи и сега дразни по-малко, но все още се усеща дразнене. Надявах се да намеря чуждо тяло, но няма такова. Сега ще си легна така пък дано утре да няма дразнене...

Благодаря ви за отговорите...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    100% кръвоизлив иди на лекар задължително
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Еми днес на долния клепач от към носа е малко подуто (мисля, че е ечимик) Явно то ми дразни...
    А относно тва подобие на пъпчица, вие дето му викате кръвоизлив, възможно ли е да си го имам от доста време, но ча сега да съм го видял? Дали ще мине само, защото не ми се ходи по лекари... А и ако не ми прави проблем... ?

ПС: А и това подутото какво да го правя? Лед, да го мажа с нещо или?

Град
    в света на приключенията ..
    не ти се ходи по доктори.. тъпо оправдание
    а да си докараш по-гаден проблем ще ли ти се?

отивай на лекар
    ще ти дадат някакво лекарство-няма да ти изсмучат кръвта

Кръвоизлива сигурно ще ти мине наистина. Но за ечемика вече ще ти се наложи да идеш на лекар.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си