о, Боже Господи! ....................

значи не се стресирай толкова, не се мери всеки божи ден колко си свалила, качила и т.н. Почваш си някоя от гореспоменатите диетки, правиш си упражненията, междувременно си учиш уроците, и като гледаш как някоя съученичка си хапва сладко, сладко баничка си представи как и се лепи, как ще надебелее и т.н. и, мери се през 10 дни. Премери се преди диетата, за да знаеш колко си. След 10 дни спазване се премери пак. Имам и друг съвет към теб. Сутрин на гладно пий хладка водичка, помага. а.. на 13 и аз бях дебела и то много. Бях си ниска, като за годините и бях 63-64-65.. Токава не бях чувала за интернет и сама си направих диетка. Спрях хляба, сладкото, газираното, мазното, пърженото и всичко вредно. Ядях плодове, но не какви да е, а предимно ябълки, грейпфрути и изобщо плодове с по- малко захар. Ядях кисело мляко, супички, варени картофи веднъж седмично, варено или печено месо.. вече не помня много, беше одавна но свалих доооооооста. Сега съм вегетарианка и ще правя диетата на Титинка, като месото ще замествам със сирене, мляко, яйца.. И ако ти се ходи на кафе с приятелки пий или вода с мед и лимон, или ябълков сок. Ябълките съдържат пектин, който разгражда мазнините и засища. Когато се храниш не пий вода. Вода се пие половин час преди и половин час след хранене!

успех.