- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Протриване
Някой може ли да ми каже някакво гелче или крем, който да облекчава протритите места.
Случвало ли ви се е да се протривате от секс? Колко често?
Ами не знам..
Най-добре попитай в някоя аптека
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Случвало ми се е обаче не съм използвала нищо след това. Незнам.Попитай някъде в някоя аптека или някой по-компетентен.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Чак са протрила,той шкурка ли има на пишката бе или пък ти си била суха като вафла?
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
на мен ми се е случвало използвай бебешка пудраПървоначално написано от ILoveU2
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
Бебешка пудра.Не се ебавам наистина помага =Р
GTA Stunting
Бебешка пудра за дупе![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Пудра или някой крем (здраве на мен най-много ми харесва)
Johnson baby масло за тяло или ако искаш нещо лесно - крем за триене на грим.
И на мен ми се е случвало няколко пътиахаха намажи се с някъкъв крем или пък сложи пудра .. и да ти кажа за да не стават такива неща по-добре по често се увлажнявай по натуралния начин
![]()
Аз ще ви препоръчам едно гелче - зеленото на марката Torpido - ако го намерите си купете и ще се преродите ( и двамата партньори, гарантирам ви) Аз не мога да спра да му се радвам вече 7ми месец и още не е свършило.
А иначе след като вече протриването е факт - само кремче здраве за 2 дни и всичко е тип топ!
Нека маратонът да започне сега!
Ооо това ми се струва интересно .. я дай малко повече инфоПървоначално написано от SexyZnayko
![]()
точно крем здраве е най- доброто решение
и на мен ми се е случвало и съм се мазала с крем Здраве![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
може да пробваш със крем Здраве
Просто аз
дай инфо наистина каде го продават цена нещо таковаПървоначално написано от Diddy1936
![]()