Цитирай Първоначално написано от dominating
Аз също съм само на мишници и патлак. До сега няколко пъти съм получавал предложения да си обръсна гърдите и корема но секс не ми е отказван. Може би защото аз не си падам по натокани начервени и гримирани момиченца с повече гипс и кит по лицето отколкото статуята н свободата... Зависи какво търсиш - аз търся естествени момичета които нямат нужда от грим и скъпи парфюми за да се чувстват желани и жени. Аз също нямам нужда от кремове за лице, душгелове обръснати крака( като си гледам краката за да се обръсна по-добре да си сваля кожата по-лесно ще е ) Та според мен метросексуалността е породена от ку*вите искащи мъже които имат пари да се поддържат - една мацка като види натокан момък и веднага ще си каже ето тоя има купчина пари и вече няма за какво да ги харчи и е решил да ги похарчи за да заприлича поне малко на жена. Космите по мъжкото тяло са нещо естествено, което природата ни е дала (и при жените е така, но се отвращавам от жени с мустак) и не виждам какво му е лошото и противното на мъж с брада(не прекалено дълга и задължително поддържана) и с окосмение по тялото, стига да поддържа лична хигиена. За мишниците съм на мнение, че е по-добре да се бръснат, защото ако са окосмени е по-труднои да се поддържа хигиена там и да се премахват "неприятните миризми"
Обобщение - аз искам да усещам жена до себе си, а не куклата барби от приказките нагримирана с прическите изкуствените нокти и мигли. Като резултат и предлагам мъж, поне според моите критерии - на която не и харесва не я викам насила...

П.П. - приемам критиги по горенаписаното с усмивка и добър тон
Аз не мисля че е породена от курвите дето искат пари.Пример ще ти дам със себеси.Аз съм момиче и смятам че е по приятно да усетиш мека и гладка кожа а не нещо бодливо или космато(нямам предвид брада) и това не значи че съм курва дето иска пари защото това няма нищо общо с парите, а с личните предпочитания на отделния човек.