.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Подборен Преразказ на малкият принц СПЕШНО

Трябша ми подборен преразказ на малкия принц на тема приятелството между принца и лисицата.Ако може за днес сте супер
    PSP 1001, Phat , 5-50 GEN d2 , Memory Stick - 8gb and 2 gb , Play - PES 10, Midnight club LA Remix, MediEvil

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Леле..Това е супер елементарно нещо.
    Разказваш всичко подробно..Превръщаш пряката реч в непряка..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Ти от небето ли падаш ??? подБББББорен ?!?!??!.Има голяма разлика.в подборния трябва само определен момент да разкажеш(приятелствоото между принца и лисицата), а не целият текст, подробно което е подРРРРРРобен......Чети преди да пишеш глупости..
    Едит: Това ми е за класна за понеделник.Ако може до днес някой да ми го даде, или да ми даде линкче...д
    PSP 1001, Phat , 5-50 GEN d2 , Memory Stick - 8gb and 2 gb , Play - PES 10, Midnight club LA Remix, MediEvil

Molq vi namerete mi takav podboren prerazkaz

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от GoodForYou
    Ти от небето ли падаш ??? подБББББорен ?!?!??!.Има голяма разлика.в подборния трябва само определен момент да разкажеш(приятелствоото между принца и лисицата), а не целият текст, подробно което е подРРРРРРобен......Чети преди да пишеш глупости..
    Едит: Това ми е за класна за понеделник.Ако може до днес някой да ми го даде, или да ми даде линкче...д
    Яяя да не ми се отваряш..Случва се да чета грешно и кво - проблем..
    А и си личи,че знаеш какво е подборен преразказ - еи тогава кво чакаш..Седни и си напиши..А и аз съм правила красно,но не съм пускала теми = слушай в час,а не се занимавай с тъпотии
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ок извинявай, просто трябваше да изпусна от някъде, щото бях много нервен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си