.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Моля, темата да се заключи.

С приятелят ми сме заедно малко повече от 5 месеца. За пръв път обичам някого. Той също твърди, че до сега не е изпитвал такива чувства. До тук чудесно. Обаче той пуши, а на мен не ми е много приятно. Казвала съм му го много пъти. Страшно неприятно ми е да го гледам как си трови живота с тези гадости. На няколко пъти ми каза, че ще ги намали, че пред мен няма да пуши... Но продължава да пуши в мое присъствие. Може би не чак толкова, колкото преди, но все пак продължава. А сърцето ми се къса като го гледам да вдишва от гадния дим. Снощи бяхме на кафе и той пак запали. Веднага се сдухах. Промених си държанието към него. Той започна да ми казва колко ме обича, че за него аз съм най-важната... Но как да му вярвам, след като има само едно единствено нещо в него, което не харесвам, а той продължава да го прави?! .. Може би е малко тъпо да се впрягам за такива неща, но като знам колко са вредни цигарите и какви могат да са последствията, направо ми се доревава.
    Според вас редно ли е да го взимам толкова навътре? И ограничаване ли е това на неговата свобода, да искам да не пуши? 0.о

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не изисквай да се променя заради теб. Особено за момчетата това е супер неприятно като усещане. Ако реши, той сам ще ги спре, без ти да му го налагаш. Тъпо е.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    виж това си е негово решение и ти не можеш да му забраниш,се едно на теб да ти забранят да ядеш шоколад,просто цигарите са му навик и много трудно ще ги спре,така,че не се впрягай за такива неща
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен
    да ограничаваш го и не го обичаш достатъчно че да го приемеш и с недостатъците му (пушенето в случая)
    той има право да пуши и да прави каквото иска,да прави нещата които му харесват и не си ти човекът който ще го накара да с еоткаже от дях
    приеми че гаджето ти си има и свой живот и ако прекалено много навлизаш в него и го променяш,той все някога ще се усети и ще те разкара,така че спри се,ако държи на думите си и на това че те обича то ако не да ги спре поне ще ги намали

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    вземаш го твърде навътре.Какво толкова ти пре4и...Ти мислиш 4е ако те оби4а би ги спрял заради теб,но не можеш да изискваш такова нещо.Ако държиш на него се опитваш да го приемеш такъв какъвто е с недостатъците му Не преувели4аваи толкова за толкова дребно нещо

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    ОЛЕ,БОЖЕ!
    пуши и кво?!
    аман ти всяко негово действие ли искаш да контролираш?!
    аман...остави го щом му се пуши,да пуши..човек тряа да прави понякога квото иска

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Приеми го такъв какъвто е, наистина личи си, че го обичаш и си загрижена за него, но го остави сам да направи избора, все пак си е негов живота..
    Или се надявай да ги спре, след акто ги направят скъпи..
    Вафла..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Тъпа пут*а (без извинение )
    К'ва пък си ти да му казваш дали да пуши или не?!
    А случайно да си се замисляла,че цигарите не се спират ей така за един ден?!
    Освен това как така не му вярваш,че те обича,само защото не ти е угодил на каприза?!

Аз също не пуша,цигарения дим не ми е приятен,но Н-И-К-О-Г-А не бих се месила в живота на някой друг ... Било то приятел,гадже или някой друг Това си е негов избор ... Той е решил,че иска да пуши и ако не е започнал да пуши ей така за газарията значи осъзнава рисковете ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

аз също пуша,но приятелят ми не пуши доста пъти ме е питал защо пуша и ми е казвал да ги откажа, но това не е толкова лесно, колкото мислиш , и все пак това че не се отказвам от този вреден навик не означава, че не обичам приятеля си и не означава че цигарите за мен са по-важни от него, тка е и в твоя случай това че той не се отказва от цигарите не значи че не те обича просто това е един от навиците му ако го обичаш истинси ще го приемеш

Град
    София
    Това да ти е проблема в живота. Щом не се карате през 2 часа, не си изневерявате и се обичате все някак си ще приемеш, че гаджето ти пуши. Все пак никой не е перфектен и все нещо трябва да те тормози, иначе животът щеше да бъде скучен.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Благодаря на всички, които дадоха адекватни отговори.
    3oPuTy, може да си малко по-сдържана. Просто съм загрижена за човекът, когото обичам.
    Моля темата да бъде заключена.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от sisley_baby_f
    Благодаря на всички, които дадоха адекватни отговори.
    3oPuTy, може да си малко по-сдържана. Просто съм загрижена за човекът, когото обичам.
    Моля темата да бъде заключена.
    Едно е да си загрижена ... И съвсем друго да не му вярваш,че те обича,защото не е отказал цигарите заради теб
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Re: Той пуши, а на мен това не ми харесва

според мен е малко ограничаващо, да. Негов избор е дали да пуши или не. Това е навик. Вреден или не - това е навик и е страшно трудно да го откаже.

Не го взимай толкова на вътре и най-вече - не му чети лекции. ако ще му помагаш - това не е начина.
    hating you makes me all warm inside : )

Ох, и приятелят ми е един такъв загрижен.
    Аз пък като пушач ще кажа: Оставете ни да си се тровим колкото си искаме.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Извинявай, но си много зле..
    Щом твърдиш, че го обичаш, си го харесала още в началото когато пак си е пушел..
    И не се опитвай да го караш да се променя заради теб, защото ще му писне от твоите опити и ще те зареже..
    Затова си го остави да си пуши колкото иска - избора е негов!

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Не изисквай да се променя заради теб. Особено за момчетата това е супер неприятно като усещане. Ако реши, той сам ще ги спре, без ти да му го налагаш. Тъпо е.
    На същото мнение съм.Пък и освен това всичко си е на негова отговорност.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    И какво като пуши...?? Той е избрал това..Това е неговият живот = нямаш право да влизаш в живато му,дори и да сте гаджета..
    А и щом обичаш някого,трябва да го приемеш и с недостатъците си (при теб са цигарите),а и ще му е доста трудно да ги остави..Това му е навика..
    Така че,обичай го такъв,какъвто е
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    започни и ти да пушиш
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    Таити
    Ае ей зленце малко Приятеля ти огажда за всичко и има едно нещо с което иска ти да се съобразиш а ти се правиш на загрижена... ми що не се сърдиш и на вашите ако и те пушат а ?! То това си е личен избор бе мн си проста Казва ти че те обича ама тъй като пуши и ти не му вярваш манееееееееееее как те изтрайва това момче не ми се мисли Ако той ти каже че го кефиш космата но ти не го послушаш и той може да каже ми тя ми говори че ме обича ама за това не ме послуша значи не и пука за мен Я се осъзнай малко и недей да се държиш като 6-токласничка
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Тъпа пут*а (без извинение )
    К'ва пък си ти да му казваш дали да пуши или не?!
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Оставете ни да си се тровим колкото си искаме.
    Брях,брях

колкото и да те оби4а откажи се от мисълта да го накараш да спре цигарите.и това е страшно глупава при4ина да се тормозиш
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не го карай да избира между теб и цигарите, `щот после ще пишеш теми "ЗА ЩО МЕ ОСТАВИИИИИ, НЕ МОГА ДА ЖИВЕЯ БЕЗ НЕГО "
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    На третия етаж
    Остави го да си пуши бе
    Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!

Супер фен Аватара на nymphadora
    Малии,големи гадове сте!
    Защо така се нахвърлихте на момичето?Да,може би не трябва да го кара да отказва цигарите,но тя просто иска той да не се трови А вие тука я овикахте,особено пък тая Зорка..Хайде малко по-спокойно!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Оф разбирам те.. И бившия ми пушеше но като видя че щом запали отношението ми се променя и не искам да седя близо до него, просто спря да го прави в мое присъствие и от повече от кутия на ден ги намали на 1-2 цигари. Кажи му че не искаш да го променяш и си ок с това че пуши но не искаш да го прави близо до теб защото е егоистично да те трови и теб. Всеки път като сте на кафе и той запали, просто се премести по-далече от него. Без излишни сцени или нещо, но си хвани столчето и се премести за да не му дишаш дима.
    Според мен не може да не ти пука за него след като го обичаш и е трудно да гледаш как човек който обичаш се самоубива бавно. Видях как дядо ми почина от рак на белите дробове, гледам и как зъбите на сестра ми пожълтяват, как кашля, как й мирише устата сутрин рано.. Еми гадно е! Поговори с него и ако не ги спре то поне да не пуши пред теб ей така от чисто уважение и загриженост за здравето ТИ.
    Пък и айде стига сте се оправдавали че било трудно да спрете! Всичко е едно решение! Майка ми спря цигарите в момента в който разбра че е бременна и не е запалила вече 8 години така че...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си