- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- гадже от класа
Здравейте!Значи сега като почнахме училище,ново даскало и се запознах с едно наистина много добро момче!Зарибявахме се т'ва-онова,и ето,че ми призна-по скайп,тъй като той е от друг град на 30 мин.път,но пътува само събота и неделя,а понякога дори си остава..Аз му казах,че предпочитам да говорим за това,когато се видим,и той се съгласи...Та проблемът е,че има нещо съвсем малко,от което сякаш ме е страх...Също така се страхувам как ще ни приеме класът-и без това и сега ни бъзикат...Много хора са ми казвали,че не е хубаво гадже от класа,но..защо да не опитам...Може ли да ми споделите дали сте имали гадже от класа,как е протекло,как сте се показали пред другите,,какво е било отношението им към вас?Аз съм имала гаджета,но нито едно от класа ми и за това ми е странно..моля помогнете!
Без обидни коментари,моля и съжалявам за безсмислената тема!
xa-xa!
първата му греша-никога не се правят признания по скайп!
а твойта грешка-ебаси...кат имаш някви чувства,кво ти пука как ще реагира класа,те ле ще ходят с него или ти?!
АМАН!
темата наистина е безмислена ама айде карай да върви
наистина не е много хубаво да имаш гадже от класа все пак като скъсате ще ви е малко трудно ии нз някво тъпо
ако те интересува само мнението на другите си супер повърхностна
щом се харесвате тръгнете![]()
Успех
А на колко сте?
Смисъл в нашия клас още на 8 спряха подигравките от типа "Влюбените птички" и производни...
Пораснете.
![]()
hating you makes me all warm inside : )
и аз мисля 4е е сгрешил като ти е признал по скаип.Аз съм против тези връзки и никога не съм имала такава.В 8 клас едно моми4е и мом4е от моя клас ходеха ,ама около 2 седмиции до сега 2 години по-късно са си много добри приятели.Познавам и хора които ходят ве4е по4ти 2 години и са от един и същи клас.Така 4е вси4ко зависи от хората,не нзаето колко ще продължи връзката,но наи=важното е после да можете да се гледате.А аз класа не е тяхна работа,би трябвало да го приемат нормално, е няма как без бъзици
Като се харесвате се земаите и да не ви пука никога не можеш да знаеш какво ще стане ,докато не пробваш
![]()
Оффф ... Честно казано е много гадно
Моя приятел е от съседния клас и първия месец крихме от всички,че сме заедно ... И не защото се притесняваме от чуждото мнение,а защото във випуска ни вече имаше 3 други двойки,които се разделиха,заради тъпите интриги,които се завъртаха около тях![]()
За щастие с него сме не само гаджета,а и много добри приятели и успяваме да преодолеем тия неща,а и след 4 месеца завършваме ...
Общо взето всичко си зависи от вас двамата ... А за притеснението ти от другите ... Няма за к'во да ти пукаИнтриги винаги е имало,има и ще има,така че ...
Щом се харесвате се вземайте и готово
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
да,мерси на всички
само искам да отбележа,че не поддържаме типичната скайп връзка-само най-много да си пишем събота и неделя нещо,защото той в неговата квартира няма компютър..призна ми тогава,защото бяха писали в един общ чат и то се показа...и той ми пише: ае да пишем на отделен чат и аз:ок и го попитах дали това е вярно и той:да ама не исках да ти го кажа по скайп и така...и още много други неща
Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
няма защо да ти пука ко ще кажат другите,ако наистина искаш да бъдеш с това момче действай...единствено ще ви бъде доста кофти когато скъсате, защото както всички зн "приятелството може да завърши с любов, но любовта с приятелство-рядко"...но ако той наистина си заслужава дай му шанс..успех![]()
![]()
Аз лично съм против връзките със човек от твоя клас.. Адски бързо си омръзвате по цял ден сте заедно а и я няма тръпката....Мой приятели съм им казвал но те пак са опитвали и след време казаха ее беше прав... Просто я няма тръпката от това да очакваш с нетърпение следващата среща... А и много хора от класа ви може да са против смисъл да ви забъркват във много мощни филми и ако някой се поддаде сичко отива на вятъра... Но ако не ви пука от това какво ще стане и дали някои е против връзката ви ... Бъдете заедно стига после да не може да се гледате дори и на 20 метра един от друг
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
+1 Едни от нашия клас тръгнаха и след месец и нещо се разделиха просто, защото нямаше какво вече да си кажат.По цял ден бяха заедно, гушеха се , целуваха се, а сега женската не иска и да го погледне.Първоначално написано от FantaMen
![]()
Според мен това е ограничено мислене че ако се виждате всеки ден ще си писнете. Ако най-добрата ти приятелка е от класа ти дали ще си омръзнете? Най-добрата ми приятелка ходи с приятеля си от близо 4 години. Първите 2 години бяха в един клас и се виждаха нон стоп защото са и от една компания. Последните 2 са студенти тя в Германия а той в Италия и се виждат веднъж на 1-2 месеца. Еми още си се обичат хората.
Какво толкова се притесняваш от другите ? и какво като сте от един клас ?
Имала съм гадже от класа ми и ни беше супер..Просто постоянно бахме заедно и така..А и нямахме проблеми с останалите..Ние сме си задружен клас и не ни "бъзикаха",че сме гаджета..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
зависи много от класа-все ще се намери някоя кифла със злобно коментарчено ако наистина се харесвате-взимайте се,пък и не е нужно да казвате в началото
![]()
Айде да не се коментира ограничено мислене ??? Първо не ме познаваш и второ не мисля че си точно ти човека който да ми налива акъл... И колко трябва да си умен че да месиш приятелство с любовтаСпоред мен това е ограничено мислене че ако се виждате всеки ден ще си писнете. Ако най-добрата ти приятелка е от класа ти дали ще си омръзнете?
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Първоначално написано от FantaMen
Моля? Къде се обърнах точно към теб?![]()
Има един много хубав цитата "Love is a friendship set on fire".
Според мен е точно така. Ако гаджето ти не е най-добрия ти приятел за какво си говорим изобщо?
имала съм гадже от класа но криехме от всички и когато скъсахме вече бяхме завършили 8 клас и се бяхме зписали в дуги у-щано какво да ти кажа не е много приятно че трябва да криеш връзката си 6 месеца та тва си е срок и половина
![]()
такаам .. имах гадже от класа ми в 8ми клас първа година в новво училище.. бля..бля.. всичко беше супер виждахме се всееки ден и перфе.. не си омръзнахме много, но след 3тия месец скъсахме заради друго момиче от класа ни! съучениците много ни се кефиха.. и всичко беше ок докато не скъсахме, тогава беше пълен адд за мене защото повярвай ми не е особено приятно.. и като цяло НЕ ТРЪГВАЙ С ТВА МОМЧЕ ОТ КЛАСА ТИ! Личен лош опит.. изпатих си..Първоначално написано от JustMakeMeBelieveAgainN
![]()
I don`t care .. ;] ..
Абе не е толкова гадно да имаш гадже от класа. На мен лично гаджето ми е от моя клас и никой нито ни се подиграва, нито нещо подобно. Истината е, че ако ще те бъзикат, то ще го правят ако се държиш като ку*ка или ако се правиш на важна пред момчето.
Абе недей слушай какво ти говорят другите![]()
Важно е чувствата да са на лице и да има привличанеОт моя клас имаме една двойка които са заедно вече година и нещо
И изобщо не обръщай внимание на мненията на другите , те се базикат защото завиждат
![]()
Хората казват ,че не е хувабо да имаш връзка със съученик ,защото след като връзката приключи може да има неудобни моменти ,но ако вие сте си печени и разбрани хора няма какво да се тревожите![]()
Аз лично те съветвам ако наистина го харесваш да не чакаш ,а да действаш ,защото все пак един път се живее и не трябва да пропускаме шансовете които ни се отдават![]()
--------------------------------------------------------
имал съм гадже от предишния ми клас , след като скъсахме става съкс ....
И ся в класа ми ме харесват 2 момичета , но просто НИЩАщот като скъсаме и става гадно ...
Ако го обичаш, ще ходите. Какво значение има какво ще кажат от класа. Просто ще е странно когато скъсате.
Щом се обичате,ходете.Между вас не трябва да застава класа ви..Кво ви пука?Нали се обичате!
Давам ви благословията си![]()
Тръгвайте,щом сте се харесали.Може да излезе нещо.
Аз имах гадже от класа ми.Никой не ми се е подигравал,нито нищо.Беше ни хубаво.Пращахме си бележки през чиновете.Размествахме се.Излизахме един след друг по време на час уж "до тоалетна".Не мога да кажа,че беше лошо.Отчитам тази връзка,като най-голямата ми грешка,но проблема изобщо не беше това,че бяхме в един клас.
А моето мнение по принцип е,че бързо омръзва.