.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: Vega тест

Vega тест

здравейте решила съм да си правя този vega тест.За тези които не знаят това е тест с които се определя поносимоста на храните тоест дали се разграждат правилно от тялото ти.Е какжо можете да ми кажете за него.Една позната каза че трябвало да се правят 3 теста вярно ли е ??

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    не е теста е един струва 90 лв. но си струва
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Супер фен Аватара на nymphadora
    аз досега не бях чувала за такъв тест

Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    това е страхотно нещо
    един познат който беше доста дебел с помоща на изследванията от вега теста сега е с 10 кила минус
    Когато си направиш този тест те изследват за всички възмижни храни как ги разгражда твоя организъм Ето на този познат му казаха че не може да яде чушки , зеле но пък боже да яде тестено с закваска а не с мая
    Шапкарю .....

Град
    niderlandia
    Шапкарю .....

HexGirl благодаря за инфото.Приемам и още информация. И весели празници

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    аз също

И аз не бях чувала, но ми изглежда интересно.
    The Devil Fucks like God makes Love.

тези дни ще си запиша час и после ще споделя резултатите ако ви интересува!!

Цитирай Първоначално написано от casey
    И аз не бях чувала, но ми изглежда интересно.
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Майка ми искаше да свали няколко килограма, но все не успяваше...благодарение на този тест ги свали

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Голям фен
    Знам какъв е този тест ... една приятелка си беше правила ... според мен е пълна глупост, излишно пръскане на пари за ненужни неща ... и без това е почти невъзможно да се спазва ... казват ти, че повече от половината храни не бива да ги ядеш, което е супер глуаво ... казаха и , че не трябва да яде картофи и домати - е то тогава какво да яде ? ... хората казват, че трябва да се ядат зеленчуци за здраве, пък тоя тест ти казва, че не трябва ... пълна простотия е за мен

Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от darka1
    Знам какъв е този тест ... една приятелка си беше правила ... според мен е пълна глупост, излишно пръскане на пари за ненужни неща ... и без това е почти невъзможно да се спазва ... казват ти, че повече от половината храни не бива да ги ядеш, което е супер глуаво ... казаха и , че не трябва да яде картофи и домати - е то тогава какво да яде ? ... хората казват, че трябва да се ядат зеленчуци за здраве, пък тоя тест ти казва, че не трябва ... пълна простотия е за мен
    ОФФФФФФФФФфф
    всеки организам разгражда различните неща различно , нали се сещаш
    И ако стомаха на Петя преработва лесно чушки то този на Иванчо не може . Затова и диетите примерно с ядене на зеленчуци на един помагат но друг качва от тях
    Шапкарю .....

Голям фен
    Нали се сещаш, че мога да си дам мнението, без да ми се правиш на много умна и знаеща ... да не падам от Марс ... пределно ясно ми е, но ти можеш ли примерно без картофи ? - НЕ МОЖЕШ 100 % съм сигурна просто ... за това говоря

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от 2be
    тези дни ще си запиша час и после ще споделя резултатите ако ви интересува!!
    На мен ми е интересно
    Нали се сещаш, че мога да си дам мнението, без да ми се правиш на много умна и знаеща ... да не падам от Марс ... пределно ясно ми е, но ти можеш ли примерно без картофи ? - НЕ МОЖЕШ 100 % съм сигурна просто ... за това говоря
    Има хора, които примерно са болни от язва или гастрит и с години не поглеждат пържено и люто, въпреки че преди много са го обичали - и язвите се калцират с времето. Има и други, които си ядат пърженото, защото "не мога без пържено" и си получават кризи от време на време. По същия начин има хора, които си хапват смело и са пълнички, има и такива, които пазят диета и са слаби. Когато знаеш кое не ти понася, сам си преценявам дали да не го ядеш или да носиш последствията от това, че го ядеш.

Напълно съм сагласна със Sissy90 и HexGirl.Благодаря и на 2-те ви.А това което написа darka1 е пълна глупост ,всеки може да спре някоя храна стига да има достатъчно воля и ако от това зависи здравето му...би го направил.Много съм навита да си направя теста,защото е явно,че имам някакав проблем ,защото не може да карам 6 дни на портокали,мандарини и грейпфрути и накрая да съм с 1 килограм по-пълна и не казвайте че е вода защото ако беше след време трябваше да я изхвърля.Явно е че има някакав проблем и изкам да разбера какав е ако не отслабна поне да не пълнея повече.Благодаря на всички направили си труда дда ми помогнат с каквото могат и весели празници.

едит:Обадих се в студиото където ще ми правят теста за да се информирам по-добре и за да си запиша час и най-вероятно ще ходя на 4-5-6 там някаде защото лекарката каза че не знае след нова година кога ще е свободна.

Супер фен Аватара на sunshine955
    интересно ми звучи

Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от 2be
    Напълно съм сагласна със Sissy90 и HexGirl.Благодаря и на 2-те ви.А това което написа darka1 е пълна глупост ,всеки може да спре някоя храна стига да има достатъчно воля и ако от това зависи здравето му...би го направил.Много съм навита да си направя теста,защото е явно,че имам някакав проблем ,защото не може да карам 6 дни на портокали,мандарини и грейпфрути и накрая да съм с 1 килограм по-пълна и не казвайте че е вода защото ако беше след време трябваше да я изхвърля.Явно е че има някакав проблем и изкам да разбера какав е ако не отслабна поне да не пълнея повече.Благодаря на всички направили си труда дда ми помогнат с каквото могат и весели празници.

едит:Обадих се в студиото където ще ми правят теста за да се информирам по-добре и за да си запиша час и най-вероятно ще ходя на 4-5-6 там някаде защото лекарката каза че не знае след нова година кога ще е свободна.
    Завиждам ти , благородно ..
    Много имам желание за този тест но в момента нямам тези пари
    Шапкарю .....

и ти ще си го направиш,спокойно!!!И аз ги нямам още сички пари ама от нова година каквото събера...Там ще ми направят и режим по който да се храня саобразно позволение ми храни ако някой иска ще го публикувам!!!

Голям фен Аватара на stelit0
    Вчера си направих теста!!! Беше много интересно ,и резултатите са интересни.Излезе ч повечетое плодове не ми се разгваждат правилно, е има и други неща например и варивата са ми кофти. Но пък млечните,месо и риба са ми много добре. Най-интересното беше че първото нещо за което ме тества беше оцет а аз на всичко слагам оцет а пък излезе че аут също ми стана странно и за черния,и червения пипер че не се разграждат правилно.абе луда работа.Цялата работа трае около 40мин.и след това ми направиха и хранителен режим.

п.с.аз съм авторката на темата

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Аз съм си правила такъв. казват ти кои храни тялото ти усвоява по-лесно и кои - не. Ама аз си ям квот ми се яде
    П.С. Резултатите важат до 6-12 месеца след направата на теста

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от stelit0
    Вчера си направих теста!!!...
    Само от любопитство, нулева кръвна група ли си?
    Благодаря, че сподели резултатите, започвам да се замислям и аз за този тест

Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Цитирай Първоначално написано от stelit0
    Вчера си направих теста!!!...
    Само от любопитство, нулева кръвна група ли си?
    Благодаря, че сподели резултатите, започвам да се замислям и аз за този тест
    не защо,мисля че съм (А+) ама не съм 100% сигурна може и (А-) да съм е помня точно.Едно от двете ама в никакъв случай нулева

Лятото ходих да си правя този тест иии от тогава да сегаа определеноо има много разлика 17 килограма свалих за 3 месеца.Определено си заслужават парите.А междудругото жената която ми прави теста доста ми се поскара и даже ми каза всеки месец докато трае теста да и се обаждам . и сега като мине и 6тия месец пак мисля да отида да си направя тест за да видя какво вече се е променилоо и мога ли да ям шоколадд

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Една приятелка ми разправяше за този тест. Може да е глупаво, но смятам да си направя този тест главно защото съм любопитна Мерси много за информацията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си