- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Vega тест
здравейте решила съм да си правя този vega тест.За тези които не знаят това е тест с които се определя поносимоста на храните тоест дали се разграждат правилно от тялото ти.Е какжо можете да ми кажете за него.Една позната каза че трябвало да се правят 3 теста вярно ли е ??
не е теста е един струва 90 лв. но си струва![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
това е страхотно нещоПървоначално написано от nymphadora
един познат който беше доста дебел с помоща на изследванията от вега теста сега е с 10 кила минус![]()
Когато си направиш този тест те изследват за всички възмижни храни как ги разгражда твоя организъмЕто на този познат му казаха че не може да яде чушки , зеле но пък боже да яде тестено с закваска а не с мая
![]()
Шапкарю .....
Шапкарю .....
HexGirl благодаря за инфото.Приемам и още информация.И весели празници
аз същоПървоначално написано от nymphadora
![]()
И аз не бях чувала, но ми изглежда интересно.![]()
The Devil Fucks like God makes Love.
тези дни ще си запиша час и после ще споделя резултатите ако ви интересува!!
Първоначално написано от casey
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Майка ми искаше да свали няколко килограма, но все не успяваше...благодарение на този тест ги свали![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Знам какъв е този тест ... една приятелка си беше правила ... според мен е пълна глупост, излишно пръскане на пари за ненужни неща ... и без това е почти невъзможно да се спазва ... казват ти, че повече от половината храни не бива да ги ядеш, което е супер глуаво ... казаха и , че не трябва да яде картофи и домати - е то тогава какво да яде ? ... хората казват, че трябва да се ядат зеленчуци за здраве, пък тоя тест ти казва, че не трябва ... пълна простотия е за мен![]()
ОФФФФФФФФФффПървоначално написано от darka1
всеки организам разгражда различните неща различно , нали се сещаш![]()
И ако стомаха на Петя преработва лесно чушки то този на Иванчо не може . Затова и диетите примерно с ядене на зеленчуци на един помагат но друг качва от тях![]()
Шапкарю .....
Нали се сещаш, че мога да си дам мнението, без да ми се правиш на много умна и знаеща ... да не падам от Марс ... пределно ясно ми е, но ти можеш ли примерно без картофи ? - НЕ МОЖЕШ 100 % съм сигурна просто ... за това говоря
На мен ми е интересноПървоначално написано от 2be
![]()
Има хора, които примерно са болни от язва или гастрит и с години не поглеждат пържено и люто, въпреки че преди много са го обичали - и язвите се калцират с времето. Има и други, които си ядат пърженото, защото "не мога без пържено" и си получават кризи от време на време. По същия начин има хора, които си хапват смело и са пълнички, има и такива, които пазят диета и са слаби. Когато знаеш кое не ти понася, сам си преценявам дали да не го ядеш или да носиш последствията от това, че го ядеш.Нали се сещаш, че мога да си дам мнението, без да ми се правиш на много умна и знаеща ... да не падам от Марс ... пределно ясно ми е, но ти можеш ли примерно без картофи ? - НЕ МОЖЕШ 100 % съм сигурна просто ... за това говоря
Напълно съм сагласна със Sissy90 и HexGirl.Благодаря и на 2-те ви.А това което написа darka1 е пълна глупост ,всеки може да спре някоя храна стига да има достатъчно воля и ако от това зависи здравето му...би го направил.Много съм навита да си направя теста,защото е явно,че имам някакав проблем ,защото не може да карам 6 дни на портокали,мандарини и грейпфрути и накрая да съм с 1 килограм по-пълна и не казвайте че е вода защото ако беше след време трябваше да я изхвърля.Явно е че има някакав проблем и изкам да разбера какав е ако не отслабна поне да не пълнея повече.Благодаря на всички направили си труда дда ми помогнат с каквото могат и весели празници.
едит:Обадих се в студиото където ще ми правят теста за да се информирам по-добре и за да си запиша час и най-вероятно ще ходя на 4-5-6 там някаде защото лекарката каза че не знае след нова година кога ще е свободна.
Завиждам ти , благородно ..Първоначално написано от 2be
Много имам желание за този тест но в момента нямам тези пари![]()
Шапкарю .....
и ти ще си го направиш,спокойно!!!И аз ги нямам още сички пари ама от нова година каквото събера...Там ще ми направят и режим по който да се храня саобразно позволение ми храни ако някой иска ще го публикувам!!!![]()
![]()
![]()
Вчера си направих теста!!!![]()
![]()
Беше много интересно ,и резултатите са интересни.Излезе ч повечетое плодове не ми се разгваждат правилно, е има и други неща например и варивата са ми кофти. Но пък млечните,месо и риба са ми много добре.
Най-интересното беше че първото нещо за което ме тества беше оцет а аз на всичко слагам оцет а пък излезе че аут също ми стана странно и за черния,и червения пипер че не се разграждат правилно.абе луда работа.Цялата работа трае около 40мин.и след това ми направиха и хранителен режим.
![]()
![]()
п.с.аз съм авторката на темата![]()
Аз съм си правила такъв. казват ти кои храни тялото ти усвоява по-лесно и кои - не. Ама аз си ям квот ми се яде
П.С. Резултатите важат до 6-12 месеца след направата на теста![]()
Само от любопитство, нулева кръвна група ли си?Първоначално написано от stelit0
Благодаря, че сподели резултатите, започвам да се замислям и аз за този тест![]()
не защо,мисля че съм (А+) ама не съм 100% сигурна може и (А-) да съм е помня точно.Едно от двете ама в никакъв случай нулеваПървоначално написано от Sissy90
Лятото ходих да си правя този тест иии от тогава да сегаа определеноо има много разлика 17 килограма свалих за 3 месеца.Определено си заслужават парите.А междудругото жената която ми прави теста доста ми се поскара и даже ми каза всеки месец докато трае теста да и се обаждам. и сега като мине и 6тия месец пак мисля да отида да си направя тест за да видя какво вече се е променилоо и мога ли да ям шоколадд
![]()
![]()
![]()
Една приятелка ми разправяше за този тест. Може да е глупаво, но смятам да си направя този тест главно защото съм любопитнаМерси много за информацията
![]()