Цитирай Първоначално написано от st3f1too
Цитирай Първоначално написано от Abigoria
Спри да ядеш, започни да повръщаш. Няма начин да не отслабнеш
Ти в ред ли си , как така и казваш да спре да яде и да повръща отиди на психолог нали ако спре да яде ще я хване анорексията ти мислиш ли изобщо кво пишеш

Сега по темата-яж здравословна храна НЕ ЯШ пици,чипсове и др-такива мазнотии
Мисля, да. И ако не долови сарказма, тогава лошо за теб. Въпроса е дали ти и авторката сте в ред? Защото на 13 огранизма й все още се развива. Започне ли отсега с диетите, я застрашават както затлъстяване, така и анорексия. Здравословното хранене е задължително, то се подразбира, че когато искаш да се чувстваш добре, няма да ядеш боклуци...
Та нека народа с изкривените мозъци на по 20 и няколко тежи по 10- 11 килограма, след като не си правите сметката!
Като се чувстваш дебела- иди на психолог! Защото всичко ти е от многото чалга и плът, която виждаш по телевизията и по улиците! Едно високо момиче, тежащо 50 кг НЕ Е дебело! Даже теглото ти е идеално! Но така или иначе не би възприела критика от безплътен човек, седящ зад компютъра.
Спирам да пиша по темата, защото само ще ме ядосате с вашият непукизъм и желанието си за саморазрушение. Но ми пука за всички онези малки пикли, ядящи само ябълки и тежащи по 30 кг.
Да не се разбере погрешно мнението ми- всичко изписано е единствено и само от здравословна гледна точка.

А, и Диета означава хранителен режим, а не липса на храна в ежедневието