- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Джони Деп отново ще се превъплъти в ролята, превърнала се в негово второ “Аз”,
на пирата Джак Спароу в най-новата част от поредицата Карибски пирати - “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”.
Това потвърдиха официално от Disney.
Четвъртият филм се предвижда да излезе по екраните в САЩ на 20 май 2011 г.
Подробностите около сценария все още са добре скрити, като заровено съкровище, но пък всички сме сигурни,
че забавление и авантюризъм няма да липсват.
Снимките на четвъртата част ще започнат през пролетта на настоящата година.
е? кво мислите?![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
ше се гледа ама докато излезееее.. мнн време ще мине
![]()
![]()
![]()
супер! ^^
Само дано да не забъркат някоя каша.. засега и 3те части бяха много добри и май трябваше да спрат дотам ;/
А, няма начин да не го гледам!Да излиза по-бързо, че...
Британският актьор Орландо Блум, който го видяхме в ролята на ковача Уил Търнър, няма да се снима в четвъртия филм от поредицата "Карибски пирати", съобщи Контактмюзик.
32-годишният актьор е отказал отново да се превъплъти в образа на Търнър, защото иска да прекарва повече време с приятелката си - австралийката Миранда Кер.
Според слуховете двойката си търси имение в Малибу и се готви за сватба. 26-годишната Кер вече на два пъти е отказвала предложенията за брак, направени й от Орландо Блум.
Актьорът обаче не се отказва лесно и смята през това лято отново да помоли своята любима да стане негова съпруга.
Ако пак получи отрицателен отговор, Блум ще прекрати връзката си с Миранда Кер.
Миранда я обичам много, но...![]()
![]()
^ ташак, че то по- добре изобщо да не го снимат филма, щом няма да участват всички![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
4та? Значи има още 3?! Е... и тая няма да я гледам![]()
Щом е с Джони Деп,определено ще го чакам и ще го гледам![]()
Джони,Джони,Джониии![]()
Според мен филмът ще е добър. И Барбоса ще присъства, което гарантира пак голямо шоу м/у него и Спароу![]()
``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]
dano da ne e tolko tupo kato ne u4astvat vsi4ki ama shtom e s jhonny 6e se gleda mn qko 4e 6e go snimatjalko 4e izliza tolkova dale4 v bude6teto
Йеее... супеерще го гледам задължителноо
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.