- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- СПЕШНО!!! Бърз разтеж на косата!!! СПЕШНО
Моля ви,наистина супер много ви моля кажете ми нещо за бърз разтеж на косата,освен хининова вода,ей сега отивам да си взема и само ми кажете как се ползва. Искам да ползвам поне 2-3 неща,защото некадърната ми саката фризьорка ме напрай на гъз! Искам до 2 седмици косата пак да ми порасне с 3-4 см. поне. Много е спешно.![]()
![]()
![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Тривитаминол - има го във ветеринарните аптеки.
Аз преди време си бях взела бадемово масло и хининова вода. Значи действа се по този начин:
Стоиш с бадемовото масло на главата ( поне 15 минути, по-принцип колкото повече, по-добре няма странични ефекти аз като ползвах стоях по 2-3 часа) после се къпеш и си пръскаш хининова вода в косата.
Забележка:
Хининовата вода се пръска на измита коса.
От мен да знаеш ефект има, но идва с времето. И още нещо ако в началото ефекта на хининовата вода не се забелязва просто я използвай по-често. Марка не знам коя ще е по-добре. На Milva и Adda с съм си купувала тази на Милва е 200 милилитра а на Adda е 100 и двете са на цена около 1,00-1,30 зависи си от аптеката. Също в момента поузвам хининов шампоан на Kasy.
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
За 2 седмици 3-4 сантиметра ?!
Слез на земята и си пригоди прическа с която косата ти да изглежда приемливо !
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
на каква цена е?Първоначално написано от sunshine92
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
хининова вода
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ами и аз прочетох за него по-горе и се разрових гледам че е около 4,50-5,00 лева за 100 мл. Също прочетох, че е от 3 витамина, мирише гадно и било мазно ама имало огромен ефект и аз понеже искам дълга коса и аз се замислям дали да си купя само интересно ми е тези 100 милилитра за колко време стигат щото ако е за 1-2 пъти не ми се дават 5 леваПървоначално написано от mynichka
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
и аз като тебе...четох, че имало огрооомен ефект и се чудя дали да го пробвамПървоначално написано от a1a2b3v
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз си го купих за 7лв. - 100мл. е, стига за около месец. В маската се слагат по 2 лъжици и се прави 2 - максимум 3 пъти в седмицата, защото е силен. Има ефект наистина![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
аз си го взех за 5 лева..стига за доста пъти(в смисъл заслужават си 5-те лв)
да-мазен е..винамините са А,Д и 3Е
не мирише много на гадно
всички казват,че има огромен ефект ама при мен не беше особено голям..сигурно си зависи от организма.
правих си и имаската с тривитаминол,водка и хининова вода,с която уж щеше да порастне с 10 см за 3 месеца отделно се мажех и с тривитаминол и есект почти нулев
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
няма как да стане толкова бързо,но хининова вода е най-добрия вариант,но няма огромна разлика,расте от 5 до 10 % по-бързо с хининова, в редки случаи 15%, при някои не дава никакъв ефект,а самоя подхранва,не очаквай чудо![]()
Хмм при мен аз досега съм използвала 1 опаковка бадемово масло и около половин литър хининова вода ( грубо сметнато щото си бях взела 2 опаковки на милва (200мл) и 1 на Адда(100мл, но ми е останало още малко) щото имаше само такава и още една марка, но за другата не бях и чувала.. и за почти 4 месеца ефект около 7 сантима като преди почти не растеше ( сигурно защото я постригвах от дъжд на вятър). Та при мен имаше някакъв ефект. Чудно ми е само защо при теб е нямало..Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Но както казват при всеки е различно![]()
Значи взех си хининова вода на 2 различни марки по 100ml. (намаше по-големи, на Плацея и Kasy или нещо такова) ,а бадемовото масло откъде да си го взема?
Ми то 1 стигаПървоначално написано от iwancho
а за бадемовото масло пак от аптеката
![]()
бих казала че си адски тъпо да ходиш да се постригваш и после да са мажеш за да ти растеПървоначално написано от iwancho
![]()
и ти си тъпа, ама шанс...
едва ли е искал да му намалят косата толкова колкото са я намалили
<N>
значи е тъпо задето ходи при некадърна фризьор/каПървоначално написано от Neftochimic
.Първоначално написано от vow
за 1ви път бях там ;]
Вземи си Хининов шампоан на Kassy супер много расте косата от него
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
цена?Първоначално написано от billytalent
![]()