- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Туника с пайети
Ок, де, може и Уейл да е, ама по етикетите МАЙ ги пишат Вейл.Първоначално написано от mmKamm
ми беше 16 лв то е като потник туника зависи колко си висока ама има и други моделиПървоначално написано от roshlichka
утре ще го снимам и ще ти го покажа
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
По етикетите май ги пишат на латиница до колкото съм на ясно, от където следва, че всеки може да го прочете по различен начин, в зависимост от взика, който учи. (немски w <=> в, английски w <=> у)Първоначално написано от BlackKeys
Уточнявам просто за незнаещите, че е Тали Уейл.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Хмм да и на мен ще ми бъде интересно.. Но доколкото съм гледала в Ню Йоркъра са доста евтинички дрешките... В сравнение с останалите в мола..Първоначално написано от roshlichka
И да имам въпросче.. има ли някаква разлика в Ню Йоркъра в мола и на центъра (старата Валентина) ?
(малко тъп въпрос ама... )
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
ами да ти кажа чесно имам чуството че в Мола има повече дрешки макар че е по малък може и така да ми се струва Иначе са еднакви то и една марка от едно място зареждат същото е
Не че нещо, ама е ВЕЙЛ, тъй като името е немско, не английско. Като толкова не ти се вярва, влез в официалния сайт и прочети.Първоначално написано от mmKamm
Хмм.. и аз си мислех, че е немско и така се чете, но не ми се спори, а и може и да бъркам..Първоначално написано от PinkFloydSound
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
ох и аз искам да си купя такъв но майка ми хич не одобрява пайетитеПървоначално написано от galu6a
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чете се Тали Вайл, тъй като марката е швейцарска.Първоначално написано от mmKamm
Шах и мат..Първоначално написано от AbbeyDawn
Айде сега.. някой да ми каже със сигурност как се чете.. и каква е марката.. Аз си мислех, че е немска и затова Тали Вейл.. ???
![]()
![]()
![]()
![]()
(music)
Написах го и по трите начина в гугъл-Вейл, Уейл, Вайл-и само при Вейл, както и аз си мислих, ми излизат нормални резултата.
Пък и аз си казах, че май на етикетите го пише Вейл.
в ню йокъра ги има подобни ...
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
В NewYorker има мноого такива туники.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()