.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Да се дистанцирам или да продължавам

Здравейте,ето я и моята история

Едно момче ме харесваше дълго време,но не получаване нужното внимание и от мен,исках го само като приятел,последните 3 седмици сме постоянно заедно и нещата се задълбочиха.Оказа се,че от скоро си има приятелка,на която,всъщност,много държи,но пък желае мен от доста време и твърди,че е объркан.Вчера поставих на въпрос отношенията и накарах да избира,като поставих срок от около 1 седмица.Защо точно 1 седмица?Защото той учи в друг град и след седмица се прибира.Въпросът ми е,дали да се дистанцирам,като не го търся,не му пиша постоянно смс-и или пък това ще ми донесе черни точки.Или пък да му покажа,че дърта на него и наистина искам да съм с него......Аз лично смятам,че е по-добре леко да се дръпна,защото вече съм казала това,което имам да казвам,сега всичко е в неговите ръце....

Повече от фен
    Направи това, което сметнеш за правилно.

Това е най-доброто ! (според мен)

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз пък лично смятам, че не си имала никакво право да му поставяш ултиматуми. Ако е умен и интелигентен, никога няма да те избере.

Колкото до най-умното решение сега - дистанцирай се.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Аз пък лично смятам, че не си имала никакво право да му поставяш ултиматуми. Ако е умен и интелигентен, никога няма да те избере.

и престани да си играеш с него

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    ти просто не търпиш да не си единственна...въпреки,че си го отрязала,не приемаш да има чувства и да държи на друга...аман от пикли кат тебе..

Не е ултиматум,мила....Просто избор,за да реша и аз самата какво точно да правя за напред.Защо смяташ,че "Ако е умен и интелигентен, никога няма да те избере." Нито съм се подигравала с него,нито съм злоупотребявала

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Цитирай Първоначално написано от claraa

Не е ултиматум,мила....Просто избор,за да реша и аз самата какво точно да правя за напред.Защо смяташ,че "Ако е умен и интелигентен, никога няма да те избере." Нито съм се подигравала с него,нито съм злоупотребявала
    само дето си го отхравлила,а после като е намерил човек за себе си,ти отново се появяваш...ето за това ако е умен не би те избрал..пронто?

Град
    Варна
    Много време те е искал, но ти решаваш, че го искаш точно, когато той избира друга?
    Сега ще ми заявиш сигурно, че ако избере теб, ти ще си с него, ще се обичкате много и всичко ще е розовинко.
    Аз пък от опит знам, че в момента, в който избере теб, на теб ще ти доскучае. Мое мнение.

Всеизвестен факт е, че обикновено искаме това, което не можем да имаме. Веднъж стане ли наше, спре ли гоненицата, вече не ни е интересно.

На мен ми прилича точно на подигравка, колкото и да се опитваш да го наречеш с друга дума. Заради такива жени, мъжете спряха да вярват в жените

Цитирай Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx

само дето си го отхравлила,а после като е намерил човек за себе си,ти отново се появяваш...ето за това ако е умен не би те избрал..пронто?
    Не съм напълно съгласна с теб....Поради простата причина,че разбрах за приятелката му едва след като отношенията се задълбочиха,а ако тая е "човекът на него",то той нямаше да позволи развитие на нашите отношения

Много време те е искал, но ти решаваш, че го искаш точно, когато той избира друга?
    Сега ще ми заявиш сигурно, че ако избере теб, ти ще си с него, ще се обичкате много и всичко ще е розовинко.
    Аз пък от опит знам, че в момента, в който избере теб, на теб ще ти доскучае. Мое мнение.

Всеизвестен факт е, че обикновено искаме това, което не можем да имаме. Веднъж стане ли наше, спре ли гоненицата, вече не ни е интересно.

На мен ми прилича точно на подигравка, колкото и да се опитваш да го наречеш с друга дума. Заради такива жени, мъжете спряха да вярват в жените
    Хех,ти ме изкара чудовище.....Сега остава да ми кажеш,че мъжете са си ангелчета и никога не прецакват,евала ти правя!

Град
    Варна
    Хех,ти ме изкара чудовище.....Сега остава да ми кажеш,че мъжете са си ангелчета и никога не прецакват,евала ти правя!
    Това не е целта на темата.
    Нито пък моята

Това не е целта на темата.
    Нито пък моята
    Просто ти подхвана темата и реших да продължа :P

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    напълно съм съгласна с LadyDi,защото съм била в подобна ситуация(за което съжелявам)
    а иначе по-добре като си му дала срок от 1 седмица не го притеснявай за да може да реши кое е по-доброто за него.
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    напълно съм съгласна с LadyDi,защото съм била в подобна ситуация(за което съжелявам)
    а иначе по-добре като си му дала срок от 1 седмица не го притеснявай за да може да реши кое е по-доброто за него.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си