- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един неуместен въпрос
Уважаеми дами, нямате ли си по-важна работа от това да водите безсмислени спорове?????????
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
мнее всъщност изобщо не ме познаваш и изобщо не се мисля за такава.. просто си пиша каквото ми е мнението и не можеш да твърдиш, че съм незряла защото просто не знаеш каква съм и коя съм като личност .. дефакто си никоя за да ме анализираш ..Първоначално написано от BoXxYbabee98
![]()
I don`t care .. ;] ..
Offended?Първоначално написано от sunshinepp
rawrawrlarlawrlwalrawlrarl
Lame
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ааааааа кви рок групи бе! на тях им мина модата![]()
бочвай яко BRUTAL DEATH или Блек!! нема мацка, на която да не ѝ омекнат колената от такава музика![]()
![]()
![]()
абе и двечките сте на един акъл горе-долу като чета какво пишете .. няма какво да се джафкате двете никоя няма да излезе по-умна ...Първоначално написано от sunshinepp
![]()
![]()
а ти защо трябва да ме коригираш и да даваш съвет на всеки мой постт??Първоначално написано от Diddy1936
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Ти си гей.Честито![]()
all day... all night... what the fuck?!
Вари мастурбирай на камила, разбирачПървоначално написано от BoXxYbabee98
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Айде като сме почнали с въпросите..Първоначално написано от sunshinepp
Първо ква си ти sunshinepp , че да се заяждаш със всички?! Момичето било на 12.. е хубаво и ти си била на толкова айде убий я!Бивали такова нещо епа по-голяма си ама като гледам още си си дечко. Като претендираш за "голямата кака " дръж се като такава.
Ии втори въпрос защо променихте темата на момчето в караници?!
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Практика мойто момче, практика. Опитай всички луди идеи които ти дойдат. И не мисли за това, кой как ще го приеме икакво ще ти каже. Забавлявай се. Рано или късно ще разбереш кое работи за теб и кое не.Първоначално написано от rocky123
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от a1a2b3v
![]()
![]()
божее аз ли се заяждам с всичкиии бе..
![]()
не претендирам за никаква.. просто си казвам мнението..
а и като съм била на 12 ( не че беше далече) но съм си мислила за уроците, а не да пиша теми по форумите ..![]()
I don`t care .. ;] ..
Пътя на РОК ЗВЕЗДАТА ахахах. Това само в някой холивудски буламач си го видял. Както някой каза... мисли ги за момчета.Първоначално написано от rocky123
Temet Nosce
벨야카
еми научи се да свириш на китара(или които си избереш) и ще разбереш... Повечето само чупки в газа могат
Газа? Как се чупи газ?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Щом казваш.. въпреки, че баш да учиш.. не ми се вярва. Никое нормално хлапе не учи кой знае колко.. На 12 и аз не съм писала във форуми, не съм и учила кой знае колко..( може би около час, час и нещо на ден) ама всеки ден излизах с приятелите. Въпреки всичко това, че е на 12 според мен не значи, че е забранено да пише. Все пак това е форум и за това е направен.Първоначално написано от sunshinepp
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
sunshinepp ,
BoXxYbabee98 ,
спамери, ай тихо!!
Едната няква пикла дето "нарежда" както момиченцата втори клас, а другОТО... другото не мога дори да го определя![]()
![]()
По темата ... мани го тва, че свириш в рок група. Не е задължително да си много известен или да нямаш страх пред публика, за да си общителен с другия пол. Просто се постарай да приемаш момичета и момчета като равни в началото. Нагласи така съзнанието си, че сякаш виждаш момче във всяко момиче. Естествено не им викай бай х*йБъди мил, добричък, комуникативен, приемай ги за "братя", но не се превръщай в гей.
П.П. Да не се обиждат педа**те тука... знам, че има много.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Направих грешката да почета малко от отговорите. Та каква беше темата? Нещо там, проблем с момичета?
Не се притеснявай. Незнам дали си правил глупости или някакви тъпи неща, които всяко нормално хлапе е правило като малко - да хвърлиш камък по някой прозорец или нещо такова. Спомни си как ума ти е празен тогава и просто действаш. Сега по същия начин-стисваш зъби, отпускаш се, ума ти е празен, отиваш там ми я заговаряш, която и да е. Просто действаш, замислиш ли се заминаваш.
Много добре го каза.. неуместен въпрос.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Хъми. Чесно казано незнам.![]()
Представи си, например, че си затворен с едно момиче в една стая. Никога ли няма да и кажеш нещо?![]()
Знам какво е да се притесняваш, всеки се притеснява.
Просто трябва да се отпуснеш малко, да бъдеш себе си и всичко останало ще стане.![]()