- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- немога да се целувам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
С камили е най - трудно да се целува,защото могат да плюят и имат големи зъби!А ако се опиташ да ги яздиш по - модерните с тези гърбици ти е супер неудобно.
rawrawrlarlawrlwalrawlrarl
ай у ляво е шопар![]()
![]()
If I played you like a toy?
кви камили те гонят,пък тебе???/във всяка тема си и лафиш за някви камилиПървоначално написано от BoXxYbabee98
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
така е права сиПървоначално написано от soul1199
а ти вчера защо ме прати друг да целувам знаеш ли колко ми беше тъжно![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Напиши в google "Как да се целувам" и сигурно ще ти излязат цели романи ;d После приложи знанията си на момичето и ше се научиш ;d
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
таксата върви така
50лева - 1 астрономически час (тоест 60 минути)
40лева - 1 учебен час (тоест 45 минути)
За записване тел.номер: 0888888888 или на кратък номер 2323 за всички мобилни оператори.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
неможем сички да имаме дарбаедин фр първата му беше с един стълб през зимата и му се залепи езика
![]()
няма да питам за 2-ратаПървоначално написано от gargamelBG
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ще се научиш с времето
Първоначално написано от shandio
![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Каква трагедия.Първоначално написано от SuNsHiNe6
Направо си е комедия.![]()
![]()
spx ,аз нито мога ,нито има с кого.... ще се хвалиш ли още
![]()
Първоначално написано от lilincituuuu
всичко идва от самосебеси...не се притеснявай :P
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Като му дойде времето за първата целувка гледай да не нахалстваш много..имам в предвид да оставиш тя да води целувката [ ако е по-опитна ]
![]()
Добре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Важно е да знаеш къде се пъха
И тва гадже как си го хванал като дори не сте се целунали както си трябва?![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
ела аз ще те науча![]()
Накарай гаджето ти да те научи![]()
Memento mei, memini tui!
Пробвай с кучето си:P :P
It's Me Bitchezz
И аз искам да се целуЦам. Помогнете!
А авторът бих го научила да пише. И че детските целувки не изискват умения.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"