.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Аз ли не съм добре или това е истината?

Трябва ли да сме егоисти в любовта? Трябва ли да се борим за това, което искаме и обичаме? Една симпатия към приятеля/приятелката на на близък човек трябва ли да е пречка?
    Защо ви е страх да се борите истински за любовта? Тя не е страшна всички го знаят. Какъв е смисълът да се чудим "Той/тя обича ли ме?", "Дали иска да е с мен?" и прочие. Или "той/тя е ... какво да направя, за да го/я променя?"
    Човек трябва да се бори за любовта си с цялата си воля и сили. Защо трябва да ни е страх да се борим за любовта като тя носи само щастие - истинско такова, което да те поглъща и да изтрива калта от света като го прави бял, изкрящ и добър? Не трябва да променяте нито определението за любов, нито половинката си. Любовта сама по себе си променя хората.
    Бъдете себе си! Борете се за любовта! Бъдете ЩАСТЛИВИ! Защото ако трябва да се борим за нещо, то това е щастието ни! НИЩО друго не заслужава толкова усилия и жертви!

Романтичните филми са боза. Винаги има щастлив край. Но са просто жив и прекрасен пример, който трябва да пренесем в истинския живот.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Хубу ла...
    Брях,брях

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от SshtrudeL
    Защо гледате толкова много филмиииии? =(
    зомби апокалипсис wins
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от Bixel
    зомби апокалипсис wins
    нах оня мангал по нова дето го дават всяка вечер оун

п.п : по темата ти не си добре ..
    лол

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Щастието не е цел мила. Щастието се намира вътре в теб и ако го търсиш някъде там навън то никога няма да си щастлива.
    Любовта не е борба, не е болка, не е нещо което наранява теб или любимите ти хора. Съжалявам но моето разбиране за любов е съвсем различно от твоето....

Град
    Таити
    Всеки го е страх защото не иска да бъде наранен отново... може би това е трагичното че всеки гледа да спаси себе си и да прецака другия
    There is no right or wrong, only fun or boring

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Освен това, голямата любов не се намира ей току така, не израства обикновено от симпатията към приятеля на приятелката.

Да се бориш за любовта - хубаво - ама заслужава ли си чак пък такава борба?
    Вярно, всичко ви е като във филм. А нещата могат да са толкова прости и хубави.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Ние не живеем във някой филм.Нещата в реалния живот не се получават от самосебе си.Трябва да се бориш за това,което искаш.В Любовта няма място за егоизъм.Ако го има,то това не е Любов.Много често се страхуваме от факта да не бъде отхвърлени.Защото малко или много всеки път щом си отхвърлен се отразява на психиката ти.Мислиш си много често "В мен ли е проблема?!".Но не съм съгласна със авторката,че Любовта носи само щастие.Носи и болка.Защото има толкова много хора,които са влюбени,борят се,но не им се обръща внимание,така наречените нещастно влюбени.Любовта променя този,който иска промяна,а не всеки.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Голям фен Аватара на gret4ety
    А защо заглавието е Аз ли не съм добре или това е истината?

Егоизъм не в този смисъл, имам в пред вид, че като си влюбен трябва да се бориш.

Хора, извинявам се, че побликувах едно от моите лирически отклонения Бях малко депресирана и се чудих как да го избия. Мерси за търпението

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Обявявам се в подкрепа на авторката

Щом искаш нещо- go for it! Важното е какво ТИ искаш и нищо друго!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Обявявам се в подкрепа на авторката

Щом искаш нещо- go for it! Важното е какво ТИ искаш и нищо друго!
    +1 , но в разумни граници...любов и самоунижение,според мен не са съвместими понятия.
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Цитирай Първоначално написано от Bixel
    зомби апокалипсис wins
    SAW ( поредица ) ft. DEAD SILENCE - OWNZ :P

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    О, безграничната ви мъдрост.

защо си мислтие, че винаги сте първите, които стигат до някакви подобни изводи.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен
    Аз съм съгласна че човек трябва да се бори за любовта (не че аз го правя..) но да не забравяме, че само във филмите всичко винаги има щастлив край. В реалността е твърде възможно борбата да доведе до загуба, която да има кофти последствия за теб

Град
    Враца
    Добре, хора. Поставете се на мястото на даден герой от даден филм. Намирате се в дадената ситуация.Просто направете разликата между това, което вие бихте направите, това, което би се случило, и това, което героят прави/решава и това, което се случва във филма.
    Е? Филма не е живот и няма логика. Реално погледнато в живота да се надяваш Остин да дойде, щот Сам му се е обяснила е малко наивно. Става въпрос за 'A Cinderella Story'.
    Пък за борбите и любовта.. Пълня шибня, с извинение. Борбата е хубаво нещо - показва, че си човек с воля, цел и желание да постигаш. Но когато не се получи се оказва, че си изразходил доста сили, на вятъра.
    Е?
    Иначе борбата е най-добрия вариант, ако се стремиш към щастие. Спор няма.

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: Аз ли не съм добре или това е истината?

Цитирай Първоначално написано от bloody_tower
    Трябва ли да сме егоисти в любовта?
    зависи
    Трябва ли да се борим за това, което искаме и обичаме?
    според мене-трябва
    Една симпатия към приятеля/приятелката на на близък човек трябва ли да е пречка?
    е чак пък пречка,но си зависи и от ситуацията
    Защо ви е страх да се борите истински за любовта?
    защо поставяш всички под един знаменател
    Какъв е смисълът да се чудим "Той/тя обича ли ме?", "Дали иска да е с мен?" и прочие. Или "той/тя е ... какво да направя, за да го/я променя"
    Човек трябва да се бори за любовта си с цялата си воля и сили. Защо трябва да ни е страх да се борим за любовта като тя носи само щастие - истинско такова, което да те поглъща и да изтрива калта от света като го прави бял, изкрящ и добър? Не трябва да променяте нито определението за любов, нито половинката си. Любовта сама по себе си променя хората.
    Бъдете себе си! Борете се за любовта! Бъдете ЩАСТЛИВИ! Защото ако трябва да се борим за нещо, то това е щастието ни! НИЩО друго не заслужава толкова усилия и жертви!права си
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

ебаси филма

излез и поживей, стига с тея сериали и депресии.
    hating you makes me all warm inside : )

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Мише, това е интересно

Ако авторката не отговори, да знаеш че имам идея.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    ИЗЛЕЗ ОТ ФИЛМА,УЕ!

Цитирай Първоначално написано от miss_asi
    Ние не живеем във някой филм.Нещата в реалния живот не се получават от самосебе си.Трябва да се бориш за това,което искаш.В Любовта няма място за егоизъм.Ако го има,то това не е Любов.Много често се страхуваме от факта да не бъде отхвърлени.Защото малко или много всеки път щом си отхвърлен се отразява на психиката ти.Мислиш си много често "В мен ли е проблема?!".Но не съм съгласна със авторката,че Любовта носи само щастие.Носи и болка.Защото има толкова много хора,които са влюбени,борят се,но не им се обръща внимание,така наречените нещастно влюбени.Любовта променя този,който иска промяна,а не всеки.
    Абсолютно съм съгласна с тебе!

Цитирай Първоначално написано от bloody_tower
    Егоизъм не в този смисъл, имам в пред вид, че като си влюбен трябва да се бориш.

Хора, извинявам се, че побликувах едно от моите лирически отклонения Бях малко депресирана и се чудих как да го избия. Мерси за търпението
    Кажи ми ти как би се борила за момче,което не ти обръща внимание и смята да кажем,че му досаждаш? Но го обичаш и си влюбена в него! ^^ ХА да те видя сега ^
    Kакво сега трябва да намеря отговор на всяка една ситуация, в която може да изпадне човек?

И депресия? Трябва да взема да се преименувам Последният филм, който гледах беше "Д-р Хаус". Наред ми е, но просто понякога имам нужда да пусна парата. Какво вие да не би да не го правите?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си