- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз ли не съм добре или това е истината?
Трябва ли да сме егоисти в любовта? Трябва ли да се борим за това, което искаме и обичаме? Една симпатия към приятеля/приятелката на на близък човек трябва ли да е пречка?
Защо ви е страх да се борите истински за любовта? Тя не е страшна всички го знаят. Какъв е смисълът да се чудим "Той/тя обича ли ме?", "Дали иска да е с мен?" и прочие. Или "той/тя е ... какво да направя, за да го/я променя?"
Човек трябва да се бори за любовта си с цялата си воля и сили. Защо трябва да ни е страх да се борим за любовта като тя носи само щастие - истинско такова, което да те поглъща и да изтрива калта от света като го прави бял, изкрящ и добър? Не трябва да променяте нито определението за любов, нито половинката си. Любовта сама по себе си променя хората.
Бъдете себе си! Борете се за любовта! Бъдете ЩАСТЛИВИ! Защото ако трябва да се борим за нещо, то това е щастието ни! НИЩО друго не заслужава толкова усилия и жертви!
Романтичните филми са боза. Винаги има щастлив край. Но са просто жив и прекрасен пример, който трябва да пренесем в истинския живот.![]()
зомби апокалипсис winsПървоначално написано от SshtrudeL
GTA Stunting
нах оня мангал по нова дето го дават всяка вечер оунПървоначално написано от Bixel
п.п : по темата ти не си добре ..
лол
Мерси.
Щастието не е цел мила. Щастието се намира вътре в теб и ако го търсиш някъде там навън то никога няма да си щастлива.
Любовта не е борба, не е болка, не е нещо което наранява теб или любимите ти хора. Съжалявам но моето разбиране за любов е съвсем различно от твоето....
Всеки го е страх защото не иска да бъде наранен отново... може би това е трагичното че всеки гледа да спаси себе си и да прецака другия![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Освен това, голямата любов не се намира ей току така, не израства обикновено от симпатията към приятеля на приятелката.
Да се бориш за любовта - хубаво - ама заслужава ли си чак пък такава борба?
Вярно, всичко ви е като във филм. А нещата могат да са толкова прости и хубави.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ние не живеем във някой филм.Нещата в реалния живот не се получават от самосебе си.Трябва да се бориш за това,което искаш.В Любовта няма място за егоизъм.Ако го има,то това не е Любов.Много често се страхуваме от факта да не бъде отхвърлени.Защото малко или много всеки път щом си отхвърлен се отразява на психиката ти.Мислиш си много често "В мен ли е проблема?!".Но не съм съгласна със авторката,че Любовта носи само щастие.Носи и болка.Защото има толкова много хора,които са влюбени,борят се,но не им се обръща внимание,така наречените нещастно влюбени.Любовта променя този,който иска промяна,а не всеки.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
А защо заглавието е Аз ли не съм добре или това е истината?![]()
![]()
Егоизъм не в този смисъл, имам в пред вид, че като си влюбен трябва да се бориш.
Хора, извинявам се, че побликувах едно от моите лирически отклоненияБях малко депресирана и се чудих как да го избия. Мерси за търпението
![]()
Обявявам се в подкрепа на авторката
Щом искаш нещо- go for it! Важното е какво ТИ искаш и нищо друго!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
+1 , но в разумни граници...любов и самоунижение,според мен не са съвместими понятия.Първоначално написано от valdesbg
![]()
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
SAW ( поредица ) ft. DEAD SILENCE - OWNZ :PПървоначално написано от Bixel
О, безграничната ви мъдрост.
защо си мислтие, че винаги сте първите, които стигат до някакви подобни изводи.
Аз съм съгласна че човек трябва да се бори за любовта (не че аз го правя..) но да не забравяме, че само във филмите всичко винаги има щастлив край. В реалността е твърде възможно борбата да доведе до загуба, която да има кофти последствия за теб![]()
Добре, хора. Поставете се на мястото на даден герой от даден филм. Намирате се в дадената ситуация.Просто направете разликата между това, което вие бихте направите, това, което би се случило, и това, което героят прави/решава и това, което се случва във филма.
Е? Филма не е живот и няма логика. Реално погледнато в живота да се надяваш Остин да дойде, щот Сам му се е обяснила е малко наивно. Става въпрос за 'A Cinderella Story'.
Пък за борбите и любовта.. Пълня шибня, с извинение. Борбата е хубаво нещо - показва, че си човек с воля, цел и желание да постигаш. Но когато не се получи се оказва, че си изразходил доста сили, на вятъра.
Е?
Иначе борбата е най-добрия вариант, ако се стремиш към щастие. Спор няма.
Първоначално написано от bloody_tower
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ебаси филма![]()
излез и поживей, стига с тея сериали и депресии.
hating you makes me all warm inside : )
Мише, това е интересно
Ако авторката не отговори, да знаеш че имам идея.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ИЗЛЕЗ ОТ ФИЛМА,УЕ!
Абсолютно съм съгласна с тебе!Първоначално написано от miss_asi
Kакво сега трябва да намеря отговор на всяка една ситуация, в която може да изпадне човек?Първоначално написано от SshtrudeL
И депресия? Трябва да взема да се преименувамПоследният филм, който гледах беше "Д-р Хаус". Наред ми е, но просто понякога имам нужда да пусна парата. Какво вие да не би да не го правите?