Не съм целувала друго момиче, но пък и момичета не ме привличат, така че едва ли ще споделям такива впечатления.

И въпреки че целувките със сегашния ми приятел са най-хубавите, които съм имала някога, една никога няма да забравя.

Имаше период, в който доста се карахме. Веднъж, когато ме изпращаше, обсъдихме обстоятелствата и стигнахме до решението, че може би трябва скоро да прекъснем връзката си.
Накрая, когато вече трябваше да се разделяме пред входа ми, просто стояхме и се гледахме. Тогава той постави ръцете си от двете страни на врата ми и ме целуна по такъв начин, какъвто не съм и предполагала, че съществува. И нежно и леко като пеперудени крилца, и бурно и страстно като морска вълна. Внимателно и същевременно с такова желание, сякаш никога няма да ме пусне. Никога не съм и предполагала, че 2 чифта устни могат да се слеят така, но ето, че стана.
След това сподели, че ако се очертава да се разделим, оттук нататък щял да ме целува като за последно. Е, за щастие надраснахме ината и гордостта си и сме си още заедно.