.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Болки в гърлото

Зна4и от 2-3 дена иам остри болки б гърлото при преглъщане.Не кашлям само ме боли гърло.Моля да ми препоръчате някакво лекарство(сироп,хапчета за смъчене и т.н)
    Just Do It..

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Хексоралетен N - за смучене
    И колдрекс с мед и лимон
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Колдрекс
    Ефизол
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    Tübingen Germania
    тантум верде хексоралетен аз само тожа ползвам имаше още едно , но му забравих името мисля че беше антибиотик не съм сигурна но е ужасно гадно и няма особен ефект едно оранжево шише за впръскване. Приятно оздравяване!

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Да, тантум верде с лимон и такова, което се пръска също може да си вземеш.
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от missTwlight0208
    имаше още едно , но му забравих името мисля че беше антибиотик не съм сигурна но е ужасно гадно и няма особен ефект едно оранжево шише за впръскване. Приятно оздравяване!
    Да не е Биопарокс? В оранжева картонена опаковка, бял спрей? Мен много пъти ме е спасявал от синузит. Само да усетя, че се запушва ноздра, пръскам и си решавам проблема.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от missTwlight0208
    имаше още едно , но му забравих името мисля че беше антибиотик не съм сигурна но е ужасно гадно и няма особен ефект едно оранжево шише за впръскване. Приятно оздравяване!
    Да не е Биопарокс? В оранжева картонена опаковка, бял спрей? Мен много пъти ме е спасявал от синузит. Само да усетя, че се запушва ноздра, пръскам и си решавам проблема.
    То, че Биопарокса си е гаден съм съгладна ,но че няма ефект не съм. Има си ефект колкото и гаден са е ъ мерси ,че ме подсетихте бях го забравила. Айде бързо оздравяване аз отивам да се тровя с него.

Град
    Plovdiv
    простамол уно и уринал акут с червена боровинка
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: Болки в гърлото

Цитирай Първоначално написано от BluEWisH
    Зна4и от 2-3 дена иам остри болки б гърлото при преглъщане.Не кашлям само ме боли гърло.Моля да ми препоръчате някакво лекарство(сироп,хапчета за смъчене и т.н)
    ти за личен лекар не си ли чувал ве, неандерталец
    <N>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си