- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам думи
сексът е нужно удоволствие, голяма си вече.. животът те притиска.. не може да си стоиш ненагризана цял живот
мислих, че няма да има такива теми пак
Махни общия знаменател! Да кажеш,че всички момчета са лоши е все едно,да кажеш,че всички момичета са добри!
Аз имам позната която ходи с едно момче,от 4 години тя е на 17 той 19,но не са правили секс.
Най-добре се научи да преценяваш хората,за да не се повтаря това!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
За какво да не си заслужава? Ако е за сериозна връзка - да, не си залужава! Той сам си го казва. И както каза 'one', нормално е и ти да имаш нужда от секс.. така че ако и ти търсиш нещо неангажиращо - времето е пред вас![]()
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Първоначално написано от one
Тя е на 16 все пак!Ако за теб на 15 16г възраст е нормално момичетата да го правят,ти пожелавам да имаш дъщеря дето на 15 16г носи една сурия кондоми в чантата си!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от bonbonche005
Мани го тоя,ако любовта му се изразява в това,че до месец трябва да те чука...![]()
ако наистина искаше да бъде с теб едва ли това би било наи-важното.И за съжаление съм съгласна с теб пове4ето мом4ета на тази възраст искат само това.Първоначално написано от haritov
Тегли му шута незабавно. Бройкаджиите се забелязват отдалече....
СъгласенПървоначално написано от NaOH
Съгласна съм..Първоначално написано от NaOH
Изобщо не си струва да се занимава с такъв /само за секса/..А и повечето момчета на тази възраст мислят само за секс..Така,че изобщо не се занимавай с него = намери си един,който да не е само за един секс..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
не
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ти кво правиш се на добричък пред пиченцата ли?Първоначално написано от NaOH
PATHETIC!![]()
по темата: това означава, че "не е свестен" ?
защото е казал истината в прав текст от самото начало?
При камилите няма значение!!!)))))))))))))))))))))))))))))))
rawrawrlarlawrlwalrawlrarl
шибан спамерПървоначално написано от BoXxYbabee98
това си беше лека обида Гоше..Първоначално написано от haritov
![]()
I don`t care .. ;] ..
Всеки иска секс, да. Но не на всеки целта му е задължително секс, не мислиш ли?Първоначално написано от iLovePussyJuice
Абе стига с тия глупости, че и тя имала нужди, живота я притискал - тя сдма може да усети кога има нужда и да го направи! Тия неща не стават с притискане, а момчето буквално си я притиска - "Или до 1 месец ще спиш с мене, или нищо няма да се получи" - супер глупаво и си личи, че търси само секс... Не си заслужава щом не си готоваНаправи го тогава, когато усетиш, че наистина го искаш!
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
На какъв се правиш?Първоначално написано от NaOH
От къде знаеш, дали целта му е секс?
В една връзка секса е от значение.
Или ти няма как да го знаеш това?![]()
Но ми е интересно ТИ на какъв се правиш?![]()
На никакъв не се правя, изказвам лично мнение. Не може всеки да мисли като тебе, не мислиш ли? Според теб каква му е целта? Директно да ѝ съобщи "аз съм голям, ти си малка, не те искам освен ако не ми дадеш да правя секс с теб". На какъв ти изглежда? Секса е от значение, да, но е далече от най-важното. Ти само секс ли търсиш от една връзка? Защо да няма как да го зная?
нормално е да иска секс...аман..
учудваш се качили е нещо забранено...
алоо,ако момчетата не са искали секс,е нямало и теб да те има...
вместо да се прайш,на кой знай колко учудена,и да се жалваш за глупости ,направи така,че да заинтересуваш момчето и по друг освен по сексуален начин...
и аз нямам думи просто...супер смотана тема!
Мисля,че той е бил напълно искрен с теб.Щом това са надеждите му,какво от това? Ако ти харесва да бъдеш с него,ако самият той те привлича и когато го видиш нещо вътре в теб потеръпва - защо не го направиш с него.Но все пак,никой не е уточнявал как.Направи го така,че на теб да ти харесва.Постави периоди.Сложи условия.Направи нещо романтично.Промени възгледите му относно момичетата.Хората се изменят,щом не ти харесва,но въпреки това искаш да бъдеш с него,щом смяташ,че не е нормално един мъж на 18 да очаква секс - тогава процедирай както сметнеш за добре. Но не бъди егоист.Признай пред себе си дали си струва.Няма смисъл да объркваш всичко в главата му само защото не искаш да правиш секс с него.