- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам думи
+++Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
Много точно го каза.![]()
Към авторката - ръчни и свирки поне прави ли му?Ако си го държала само на целувчици, го оправдавам донякъде...
all day... all night... what the fuck?!
амии ходи с него тоя 1 месец да се убедиш за себе си какъв задник е .. и като ти заговори заа секса му казваш айде чао..Първоначално написано от bonbonche005
![]()
I don`t care .. ;] ..
Хехе, тук е сборището на моралистите.
Айде сега драги ми господа и дами кажете ми по какво се различава една връзка, от едно силно приятелство(между момче и момиче)? Приятелите се прегръщат - влюбените се прегръщат. Приятелите се целуват - влюбените се целуват. Приятелите правят много неща заедно - влюбените също. И един куп други неща, които се правят и в двата случая. И кое е нещото, което приятелите не правят по между си, а влюбените правят?
Дайте да не си кривим душите и да си кажем че секса определя дали двама човека имат връзка или са просто приятели. Разбира се това далеч не означава че тяхната връзка е истинска и пълноценна, ако правят секс. Но значи че определено нещо куца, ако такъв липсва. Я си спомнете за всичките кофти моменти, които всеки е имал във връзката си и си спомнете че сте рязали или сте били рязани за секс. И ако си спомните причините поради които сте го направили ще видите, че определено е било защото за момент сте били разколебани за чувствата си.
Та момчето ти е казало директно - искам те за връзка, а не просто приятелка. Той поставя картите още в началото на масата. Дали ще правиш секс на първата среща с някого, или след като се ожените изобщо не теопределя като лек/а или не. Какво не ти харесва в прямотата? И защо смяташ че един прям и честен човек не заслужава внимание? Така че авторке - признай си къде е истинския проблем и нещата ще тръгнат по добре. За теб, не за нас.
Ако искаш да си дигаш акциите, като го играеш недостъпна - прави го с мярка. Щото накрая ще станеш "задръстената"![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не са всички.
Повечето-да,но всички-не x]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
БРАВО бе! Я някой да ми каже защо всички момичета ВИНАГИ си падат по такива лайна, какъвто е и този, описан от авторката на темата!
Авторке, вземи се в ръце, както и всички останали...На такива като този им теглите една голяма ?!#№*%#*# и толкова! Какво толкова му мислиш, че чак и питаш тук непознати?! Само се опитай да погледнеш отстрани ситуацията и си помисли как би изглеждала, ако приемеш "неустоимото му предложение"?! Момиче на място, може би?! Май не!
Ще видите, че има и чувствителни и свестни момчета, а не само тъпи дрисльовци!
Извинявам се за езика. Не приемайте мнението ми като нападка към авторката.
Не мисля, че това има нещо общо с темата.Първоначално написано от Riva
![]()
Пената - то че не е, не е. Ама не пречи да се отбележи. А и не е хубаво когато си попаднал на червива ябълка да обявяваш всички ябълки за червиви. По скоро не е правилно.
И така.
Dr. Gregory House
Оха, оха. Какви са тези червиви ябълки, няма мищо подобно. Отговорът на въпроса на Riva е "не точно".Първоначално написано от valdesbg
Аз говоря по принцип. Защото почти всички ябълки са "червиви". ;- ) Което си е мое лично мнение и наблюдение.![]()
![]()
valdesbg, принципно имам добро мнение за теб от малкото твои поустове, които съм чел, но трябва да кажа, че не съм съгласен с големия ти поуст в тази тема. Не ми се обяснява защо и не искам да спорим, само отбелязвам. :Р
/Този форум бил много интересен бе!/
Не. Май забрави да сложиш иронична емотиконка до въпроса си.Кефи ли та?
Мдае, айде, със здраве, че оспамихме философската тема.Първоначално написано от Riva
Ем като почти всички ябълки са червиви, смени дървото. Или градината, в краен случай. Що аз не се оплаквам от подобни терзания?Първоначално написано от penata134
И аз отбелязвам.
Dr. Gregory House
Брат ми,бъркаш нещо-не само по секса се различават приятелството и връзката-отношенията между двама влюбени и двама приятели са съвсем различни,начина на държане и на говорене също.Първоначално написано от valdesbg
Не е особено нормално също момче и момиче приятели да се целуват не мислиш лиили за приятелство с привилегии говорим щото е друга история вече
За прямотата нищо лошо няма,но много грубо звучи още в началото на някакви отношения да се каже-имаш месец да спиш с мен или си аут..секса е важен ,но не е най-важното в отношенията на хората-той просто е чудесно допълнение за една хармонична връзка.
Освен това тя няма да си нарушава принципите заради поредния друсан от хормони идиот предполагам.
Към авторката-хич да не ти пука.Ще намериш момчето ,което ще те обича и ще те изчака докато си готова.Не се насилвай да си с някой,който мисли първо за собственото си удоволствие и те кара да правиш нещо,което не искаш![]()
xxx
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Разкарай го, не, не си заслужава, иска те само и единствено за секс! А и от къде на къде ще ти поставя той границата - един месец?! Ти си преценяваш кога и с кого! Пък и..той не иска нищо повече.. ;]]![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Янче, приятели с привилегии=сексуална връзка. Както и да го въртим и сучем.
А иначе - идеята е че и в двата случая, принципите заложени в приятелството и любовта са едни и същи. Начина на изразяване е различен просто. Приятелите са готови навсичко за своя приятел,влюбените един за друг също. Близки приятели се целуват, влюбените също. Не казвам че е често срещана практика(това с целуването между приятели), но е реален факт
Отношенията са различни дотолкова, че имат една неписана граница,която са си казали да не прекрачват. Иначе както споменах ще ги броим за влюбени.
Простичко казвам:
Не правиш секс с някого - вие сте приятели. Правиш секс с някого - имате връзка. Момчето от случая на авторката е казало: искам те за гадже, приятели си имам достатъчно.
А кой как ще го интерпретира, зависи от комплексите с които разполага.
И така![]()
Dr. Gregory House
Добре казаноПървоначално написано от valdesbg
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Много хора започнахте да ми дължите ченета в последно време ...Няма НИКАКЪВ смисъл да се занимаваш със тоя.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
ОФфф Глупак![]()
....значи хем те харесвам,хем не можеш да му дадеш каквото иска .. а уж по-големите мислели по-трезво
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}