- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Поредния проблем ;]
.......
Добрите момичета чакат принца на
белия кон, лошите – милионера с черен Мерцедес, а умните знаят, че и двата персонажа са измислени.
тичай, прави коремни преси и някоя диета,но ако тичаш редовно,не ти трябва диета...
Здрасти! Аз също съм на 16 и съм около 47 кила.. но пък съм 1.60... така че мисля,че си си добре,но да кажем да станеш до към 58,60 килограма пробвай с фитнес,колело.. или др неща по-горе,просто малко да стегнеш тялото!![]()
И искаш да отслабнеш?Никога не си казвам килата, но сега ще го направя, аз съм на 18 и съм 1'76 и тежа 68 и половина и мога да кажа както и да прозвучи, че съм доволна от тялото си.Единствено може би ще искам да си стегна малко корема, но за това през лятото винаги тичам.Сега не ми се прави нищо.Иначе честно да ти кажа как се отслабва - вечер спрях да ям каквото и да е сладко.
Според мен килограмите ти са нормални (и за възрастта ти,и за височината ти)
Но можеш да правиш коремни преси,скачай въже,тичай..Виж и в гугъл някакви упражнения
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Почни да се храниш здравословно – не само на фигурата ти ще се отрази. Спри всякакви боклуци, сладко, мазно, пържено, тестяно, газирано и т.н. Наблягай на пилешкото, рибата, яйцата и млечните продукти. Замени белия хляб с пълнозърнест или ръжен, но в никакъв случай не изключвай хляба от менюто си. Яж сурови ядки, сушени плодове, зърнени храни и т.н.
И успоредно с това си прави някакви упражнения, бягай, ходи на фитнес, когато можеш.
Е нормално е да се харесвашПървоначално написано от DevilWish
А и все пак си с 6 см по-висока което е един малак +
Аз също се харесвам просто искам да наблегна и да намаля малко бедрата
Защото преди танцувах,но отдавна спрях и понатрупах някое и излишно килце
Главно бедрата и малко от паласките
Иначе всичко останало си ми е наред
![]()
Благодаря на всички отзовали сеи на това,че все още никой не е тръгнал да обижда
![]()
белия кон, лошите – милионера с черен Мерцедес, а умните знаят, че и двата персонажа са измислени.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=311241 виж моя пост![]()
If I played you like a toy?
Видях и ще опитам още от утреПървоначално написано от buuu
![]()
Ъм...всички ти казват, че си добре, но аз мисля, че имаш нужда от отслабване...малко. Казвам го, защото съм с твоята височина и с 8 кг по - малко, но не се харесвам и бих свалила едни 5 кг.
Аз мисля да почна диетата на Пиер Дюкан, за която има много противоречиви мнения. Но пък има доста жени, които са свалили доста голяма част от теглото си, без последвал йо - йо ефект. Но си зависи и от организма. Поне се сваля сравнително бързо и без глад.
Да, и аз мисля така. Аз съм същата височина и когато бях 57 кг, исках да сваля.Първоначално написано от Goddess
П.П преди да започнеш диетата намали храната .. защотот няма да издържиш..диетата е строга ..така че първо свикни да ядеш по малко ..и намали сладкото хляба и соленото ..след това започвай ..успех ти желаяПървоначално написано от bettinabarty
![]()
If I played you like a toy?
Да знам го и съм съгласна и с дваматаПървоначално написано от PinkFloydSound
И аз също съм чувала противоречиви мнения за Пиер Дюкан
![]()
0тносно това за намаляне на храната направих го още преди седмица и наистина има резултатПросто искам да засиля този резултат,защото на 16.02 има специален празник и искам нещо красиво
Благодаря все пак за отделеното внимание![]()
+1 и аз смятам че трябва малко да поотслабнеш защото съм на твоите години и съм висока 172 см 52 кг но си имам малко в повече по дупето и съвсем малко мн малко коремче което ме изнервя сега тренирам и има полза малко съм го понамалилаПървоначално написано от Goddess
но тябва още
Ако свалиш за 1 месец 10 килограма,за половината време ще си ги наваксаш двойно.Движи се повече,коремни,разходки..Та ка ще се постегнеж малко,но не насилвай организма си.Ограничи пържените храни,яж много пъти на ден по по-малко.Десет килограма можеж да свалиш за 6-7 месеца и ще ти е мноого трудно да си ги наваксаш след това.![]()