.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Има ли любов ?

Здравейте хора. Може би ви е омръзнало от подобни теми, но в момента съм в наистина тежък момент и ако не споделя ще полудея. Повечето от вас знаят чувството на раздялата, особено ако тя не е по ваша вина. Е... искам да ви разкажа моята история. Всичко за мен започна една вечер докато бях на дискотека. Всичко си беше нормално пихме с компанията ми, танцувахме и всички нормални неща. Незнам какво се промени тогава в мен, но от един път сякаш започнах да изпитвам чувства към една от мойте приятелки. Познавам я от 4 години вече, в един клас сме даже и никога не я бях считал за нещо повече от приятелка . Но тогава нещо се промени.... След дискотеката отидохме в един приятел . Там аз седях на дивана и тя седна до мен, аз я гушнах и стояхме така известно време. След тази вечер знаех че я харесвам. Това обаче сякаш беше просто временно защото след 2 седмици вече ми беше минало, докато не дойде още една събота вечер. Отново на дискотека, отново същото, само че седяхме всички около една пейка и тя отново се сгуши в мен и стояхме така. Усещах че на никой от нас не му се ставаше, мойте приятели също го усетиха и си тръгнаха. Когато останахме сами си казахме някой работи, целувахме се и бяхме заедно за 2-3 часа докато не се прибрахме . На другия и ден и казах че не може да тръгнеме, защото сме много добри приятели, защото сме от един клас, защото ще я изгубя като приятел. Но, уви, след 2 седмици тръгнахме. В началото се чудех дали има смисъл връзката и не бях изобщо влюбен. След 1 месец обаче усетих че съм лудо влюбен в нея. Това беше най-щастливият ми месец.... За съжаление при нея е било точно обратното. Вчера, денят в който правехме 2 месеца тя ми каза, че чувствата и не са като в началото, че са охладняли и не са нищо повече от приятелски. Каза ми, че е по-добре за самия мен да не съм с момиче, което не държи на мен както аз на нея. Каза го и всичко свърши. Незнам дали са ви разбивали сърцето, но изобщо не ми е добре... Цяла нощ неможах да спя, писах си до 3 с близки хора по скайп, разказвах им, те ме утешаваха, казваха ми, че с времето всичко ще отмине, но как ? кога? Вече изобщо незнам как мога да повярвам в истинската любов след всичко това. Знам че съм ви отегчил до смърт и ще се радвам даже и на 1 мнение, но поне да е искрено. Благодаря предварително !

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Виж сега. Грешката ти е че си признал на приятелка, че я харесваш. Жените мислят много по-различно от нас - за тях ти си или приятел, или мъж. Не можеш да прескачаш от двете категории. Признаеш ли на приятелка че я харесваш я губиш - въпроса е кога... Всичко ще отмине с времето, колкото и клиширано да звучи. Не си открил подходящият партньор. Можеше да се опиташ да я спечелиш обратно, да я питаш как може да стане, и така нататък. Може да е била в момент на депресия. С бившите ми колко пъти съм се разделял, и колко пъти съм се събирал... Ако си мислиш че е сериозна за това, просто я забрави, ще отшуми след няколко месеца.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    4устваш се така защото раната е прясна,като мине време ще си по-добре.Колко време ли?-Това никои нз понякога трябват години.Мисля 4е ако срещеш друго моми4е ще позабравиш нещата.

Какво ли не опитах за да я спечеля обратно... бях готов ако и трябва време да и го дам питах я хиляди пъти как трябва да се променя . Не е била в моментна депресия, защото ми каза че се е чувствала така от известно време и в миналата 1 седмица го е обмисляла. Също ми каза, че причината не е в мен или в някое друго момче. Просто чувствата и били охладняли ...

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Тогава спри да мислиш за нея, започни да правиш това, което ти харесва, изпий "една" бира с приятели и ще я забравиш след време...

Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch
    Брей, човек минали са няколко дни, след като сте се разделили и ти вече мислиш, че ще умираш, че нямало любов.. Виж сега ако мине месец, два, година и тя още ти е в главата тогава става страшно, но честно да ти кажа не вярвам, че това при теб ще се случи. Излез пий биричка с приятели, както казаха по-долу, пробвай свалки с някое и друго момиче и няма и да усетиш кога вече ще си с друга мацка. Успех, бро.

Хепи Дейс!
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    остави се на течението
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Честно да ви кажа сутринта излезнах навън като видях слънцето и напрао ми стана некво супер готино направо забравих за сичко в един момент. Още боли ама минава са на 17 съм имам още много живот пред мене

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    остави се на течението
    I don`t care .. ;] ..

Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch
    Цитирай Първоначално написано от GodIsLovE
    Честно да ви кажа сутринта излезнах навън като видях слънцето и напрао ми стана некво супер готино направо забравих за сичко в един момент. Още боли ама минава са на 17 съм имам още много живот пред мене
    Прав си бях, нищо ти няма. Бягай при следващата.
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    остави се на течението
    тва пък кво беше
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    бълХаристан
    има! в софия е съсредоточена на околовръстното, лъвов мост и за по-нестандартните на площад македония
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    1во - Любов има.Ако нямаше, нямаше да правиш тази тема
    2ро - Не мислиш ли, че поговрката "Каквото повикало такова се обадило" в твоя случай важи в пълна сила?Ти си този, който си сменя постоянно настроенията - единият ден си луд по нея, после не я искаш и тн.Момичето ти е вървяло след задника и когато се е уморила от това и е почнала да изстива ти си разбрал какво е за теб, но късно.
    Аз точно така ги разбирам нещата.
    Жалко, че сте в един клас и ще се виждате всеки ден.Съмнявам се да подновите и изгубеното приятелство.
    Много е гадно, но както вече са ти казали болката ще отмине

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    и ся кво..?!

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    и ся кво..?!
    и ся искаш ли малко любов, само една супена лъжица
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Еми ще ти мине, както са ти казали, няма кво повече някой да ти каже... Кога никой не може да ти каже, при всеки е различно. Но най-добре ще е да се влюбиш отново. Казвам го все едно е лесно, но не е. Като намериш подходящата ще стане.

Ново стечение на обстоятелствата. Днеска си поговорихме добре с така да се каже една от най-добрите и приятелки, която е мн добра и на мен. Тя ми каза някой неща, които незнаех за бившата ми и направо неможах да я позная, че всъщност е такъв човек. Изобщо не ме заслужава както ми казват всички. Но ако пак имам шанс с нея колкото и да искам едва ли ще я зарежа вместо да тръгна с нея.. Мамка му защо му е на човек изобщо да се влюбва ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си