- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- и аз искам да отслабна.. :(
Преди две години и аз имах тоя проблем с килограмите,но един се реших и отидох при личната да ми пусне изследвания за килограмите щото мн качвах пък не ядях много и така насочи ме към диетолог тя ми пусна други изследвания и пратиха ме при една друга лекарка и тя ми каза кво да ям кво да правя и аз толкова се бях отчаяла от това че съм пълна,че още на другия ден почнах режима който ми каза и за около 2 месеца свалих 13-14кгбях много доволна от себе си и от постигнатото,естествено първияте 2 седмици ми беше некомфортно тъй като не можех да свикна лесно с толкова малко храна и като цяло с режима,но се стегнах и успях,това беше пролетта на 2008г. май месец спрях диетата и цяло лято не бях качила нито килограм,щото не се спирах бях почнала работа в едно заведение и имаше мн хора бях сервитьорка и като се пребера на обяд следобед бях по центъра или по кафета и всичко пеш,с рейс рядко се возех,и чак зимата декември качих 3-4кг ама нормално все пак зимата беше студена и с мн сняг и нямаше как да излизам навън всеки ден,иначе ако искаш влез в ДИЕТИ-ДНЕВНИК 2 там в момента спазваме диети може да сме ти полезни
Успех
![]()