Първоначално написано от
antoaneta613
Оххх и аз съм 160 и тежа 61-2 кг и не се чувствам хич добре аз не сем на диета просто спрях нездравословните храни и така искам да стана 50 ама много искам и знам че ще издържа и ще успея, но жалкото е че аз заради кг си не мога да си намеря гадже! И нещото което ме мотивира е че
майка ми непрекъснато ми казва колко съм дебела! И ще успея знам го! Желая ти успех и на тебе и според мен диета не е вариант ще си съсипеш организма! Недей!

Наистина ли .. ??? !!
Божичкоооо,.. Аз съм 165 и 65-66 кг.. и искам да стана 50, но ще видим какво ще стане.. и досега никой от родителите ми не ми е казвал, че съм дебела..

и като цяло много малко хора са ми го казвали.. и вероятно защото ги дразня.. ноо... (виж сега.. аз си знам че съм дебела.. и.. не е нужно някой да ми го казва..)
Още нещо.. само лигавите лапенца, които искат гадже само заради външния вид за да могат да се хвалят с него наляво и надясно избират по килограмите..

Много ясно, че ще предпочетат едно слабо момиче пред някоя дебела..

Логично е.. Но ако всичко друго ти е наред а само килограмите са ти проблем не мисля, че трябва да имаш проблем с момчетата.. А и всичко си идва на мястото.. Щом нямаш значи най - вероятно не е дошло времето още..
Хмм.. и аз почвам 90 дневната от утре..