.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Не мога да спя нощем

Вечер като си легна се чувствам добре, но през нощта не мога да спя.Будя се през 2 часа и чак към 4-5 часа заспивам.Едвам ставам в 12:30, боли ме глава, гърлото ми е пресъхнало и нямам сили да стана сутрин.Също така ме гони ужасна жажда(може би това е причината за безсънието).Не знам какво да правя,имам чувството че ще полудея скоро!
    Талант е да говориш много и да не казваш нищо...

Град
    в света на приключенията ..
    През деня достатъчно вода ли пиеш или не? Чак да не можеш да спиш от жажда-това може да е признак за проблем ако пиеш достатъчно вода през деня.
    Може и от нерви да не можеш да спиш ..

През деня пия течности колкото ми се пият и не се чувствам жаден или уморен,а напротив,чувствам се бодър и пълен с енергия не знам как става.Май трябва да отида на лекар.

Град
    май.. май...
    е ако пиеш газирано или такива течности не утоляваш жаждата си..
    а ако пиеш вода и т.н. и всичко е окей а през нощта изпитваш гадна жажда е зле щото организъмът ако се нуждае от мноооогоо вода значи имаш проблем-- лекар

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    и на мен от няколко дена ми е така,преид да си легна пия вода и през деня пия и като легна и за секунди ми пресъхва гърлото,и се чудя от кво ми е така,дори понякога не мога да преглъщам от сухота в устата

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    и на мен от няколко дена ми е така,преид да си легна пия вода и през деня пия и като легна и за секунди ми пресъхва гърлото,и се чудя от кво ми е така,дори понякога не мога да преглъщам от сухота в устата
    +
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

ами и аз съм така ... но аз си пия около 2 литра вода на ден прилично газирано не пия , кафе не пия , енергиини също . Опитай да спортуваш , защото явно имаш прекалено много енергия . Тичай или прави упражнения вкъщи мисля , че така поне ще можеш да заспиш

Преди лягане правя лицеви и гимнастика.През деня пия само вода и нищо друго!

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    На колко години си?
    Пиеш ли алкохол?
    Опитай се сутрин да не ставаш по-късно от 8:30. През деня трябва да имаш поне 1 час активна физическа дейност, а може и 2 пъти по 1 час. Вечер си взимай хладък душ преди лягане...
    Гледай да изразходваш повече енергия през деня и като си лягаш, недей да гледаш телевизия, или нещо такова...
    Ако не отшуми за 10тина дни, отиди на лекар. Успех.
    П.С. Ако пиеш алкохол - спри. Дори да е само бира. От него много се ожаднява образно казано. Или с други думи - алкохолът дехидратира

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Не мога да спя нощем

Цитирай Първоначално написано от Mitkoni
    Вечер като си легна се чувствам добре, но през нощта не мога да спя.Будя се през 2 часа и чак към 4-5 часа заспивам.Едвам ставам в 12:30, боли ме глава, гърлото ми е пресъхнало и нямам сили да стана сутрин.Също така ме гони ужасна жажда(може би това е причината за безсънието).Не знам какво да правя,имам чувството че ще полудея скоро!
    амфетаминовият ред?

оф и аз съм така..
    заспивам към 4-5 сутринта,а тряя ставам в 6 за даскало..
    не знам вече
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Да не би ваканцията да си стояла до късно и просто сега да не можеш да свикнеш с новия режим?
    Аз като не мога да заспа, ако се въртя из леглото се изнервям още повече, така че или си пускам музика, филм или просто правя нещо друго И не си мисли "Ако сега не заспа, утре на какво ще приличам.." това няма да ти помогне =]
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Цитирай Първоначално написано от MaLty
    оф и аз съм така..
    заспивам към 4-5 сутринта,а тряя ставам в 6 за даскало..
    не знам вече
    ти някъде по темите спомена че често се нервиш
    сигурно от това не можеш да заспиваш
    а и както каза ThePowerOfLove може да е от това че сте свикнали през нощта по купони а през деня спане спортувайте и учете повече през деня за да се изморите и натоварите и после да спита кат къпани

Град
    Бургас
    Минах по този път

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от DjPiRgOs
    Минах по този път
    Може да бъдеш полезен/на ако споделиш
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Пий топло мляко, тренирай преди да легнеш.

и аз бях така и сега не заспивам много бързо но съм по-добре

както казаха някой хора спортът и на мен ми помогна

и трябва да ставаш по-рано - карай ваще да те будят и да те дигат на Крака рано рано и като спортуваш яко вечер ще си изморен и ще ти се спи

няма как да спиш до обяд, после цял ден нищо да не вършиш и вечерта да заспиш като бебе

Vendertogg
    Guest
    mitkoni i az bqh taka.Pii mnogo voda,sok i podobni i shte se opravish

От къде го изкопахте това?

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от Vendertogg Виж мнението
    mitkoni i az bqh taka.Pii mnogo voda,sok i podobni i shte se opravish
    И посред нощ да става до тоалетна ли

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от Mitkoni Виж мнението
    преди лягане не се тренира, беше нещо от сорта на свързано с ендорфина, който се освобождава по време на тренировката и се заспива по-трудно
    n00bs

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Пълни си шише с вода и си го слагай до леглото като лягаш да спиш. Тъпо е но все поне ще ти е на близо и няма да ставаш през 5 минути да пиеш вода, което ще те разсъне допълнително. :Д
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 04-03-2014 на 18:01

Мега фен Аватара на tori
    Ужс, темата е от началото на 2010, археолози.

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ужс, темата е от началото на 2010, археолози.
    Може и до ден днешен да ги има тия проблеми, знаеш ли?

JustAnonymous
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mitkoni Виж мнението
    Не става пробах..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си