- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Не мога да спя нощем
Вечер като си легна се чувствам добре, но през нощта не мога да спя.Будя се през 2 часа и чак към 4-5 часа заспивам.Едвам ставам в 12:30, боли ме глава, гърлото ми е пресъхнало и нямам сили да стана сутрин.Също така ме гони ужасна жажда(може би това е причината за безсънието).Не знам какво да правя,имам чувството че ще полудея скоро!![]()
![]()
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
През деня достатъчно вода ли пиеш или не? Чак да не можеш да спиш от жажда-това може да е признак за проблем ако пиеш достатъчно вода през деня.
Може и от нерви да не можеш да спиш ..
![]()
През деня пия течности колкото ми се пият и не се чувствам жаден или уморен,а напротив,чувствам се бодър и пълен с енергия не знам как става.Май трябва да отида на лекар.![]()
май.. май...
е ако пиеш газирано или такива течности не утоляваш жаждата си..
а ако пиеш вода и т.н. и всичко е окей а през нощта изпитваш гадна жажда е зле щото организъмът ако се нуждае от мноооогоо вода значи имаш проблем-- лекар
и на мен от няколко дена ми е така,преид да си легна пия вода и през деня пия и като легна и за секунди ми пресъхва гърлото,и се чудя от кво ми е така,дори понякога не мога да преглъщам от сухота в устата![]()
+Първоначално написано от titinkaa
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
ами и аз съм така ... но аз си пия около 2 литра вода на ден приличногазирано не пия , кафе не пия , енергиини също . Опитай да спортуваш , защото явно имаш прекалено много енергия . Тичай или прави упражнения вкъщи мисля , че така поне ще можеш да заспиш
Преди лягане правя лицеви и гимнастика.През деня пия само вода и нищо друго!
На колко години си?
Пиеш ли алкохол?
Опитай се сутрин да не ставаш по-късно от 8:30. През деня трябва да имаш поне 1 час активна физическа дейност, а може и 2 пъти по 1 час. Вечер си взимай хладък душ преди лягане...
Гледай да изразходваш повече енергия през деня и като си лягаш, недей да гледаш телевизия, или нещо такова...
Ако не отшуми за 10тина дни, отиди на лекар. Успех.
П.С. Ако пиеш алкохол - спри. Дори да е само бира. От него много се ожаднява образно казано. Или с други думи - алкохолът дехидратира![]()
амфетаминовият ред?Първоначално написано от Mitkoni
оф и аз съм така..
заспивам към 4-5 сутринта,а тряя ставам в 6 за даскало..
не знам вече![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Да не би ваканцията да си стояла до късно и просто сега да не можеш да свикнеш с новия режим?![]()
Аз като не мога да заспа, ако се въртя из леглото се изнервям още повече, така че или си пускам музика, филм или просто правя нещо другоИ не си мисли "Ако сега не заспа, утре на какво ще приличам.." това няма да ти помогне =]
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ти някъде по темите спомена че често се нервишПървоначално написано от MaLty
сигурно от това не можеш да заспиваш
а и както каза ThePowerOfLove може да е от това че сте свикнали през нощта по купони а през деня спане![]()
спортувайте и учете повече през деня за да се изморите и натоварите и после да спита кат къпани
![]()
Минах по този път
Може да бъдеш полезен/на ако споделишПървоначално написано от DjPiRgOs
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
и аз бях така и сега не заспивам много бързо но съм по-добре
както казаха някой хора спортът и на мен ми помогна
и трябва да ставаш по-рано - карай ваще да те будят и да те дигат на Крака рано рано и като спортуваш яко вечер ще си изморен и ще ти се спи
няма как да спиш до обяд, после цял ден нищо да не вършиш и вечерта да заспиш като бебе
mitkoni i az bqh taka.Pii mnogo voda,sok i podobni i shte se opravish
Пълни си шише с вода и си го слагай до леглото като лягаш да спиш. Тъпо е но все поне ще ти е на близо и няма да ставаш през 5 минути да пиеш вода, което ще те разсъне допълнително. :Д
Последно редактирано от sramejlivkaa : 04-03-2014 на 18:01