- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Педофилия ?!
Здравейте! Моя проблем е следния: приятеля ми е на 16 аз съм на 18, но майка му иска да подава жалба защото съм по-голяма. Искам да питам дали това се води педофилия, защото той вече е непълнолетен, а не малолетен? Дали мога да имам проблеми ? И дали трябва да се разделим ...?
божее какво майка ..Първоначално написано от burza4e7a
![]()
I don`t care .. ;] ..
Иска да подаде жалба? УОУ.... Тя е малко глупава.
Не мисля, че могат да те обвинят в педофилия.
The blood that binds us ..till death unites us
Майка му не може да подаде жалба, ако той е по собствено желание с пълнолетното момиче (в случея с теб )
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Той е по собствено желание, така че не би трябвало да е педофилия. А и осъзнава какво прави![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от izlishna
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
WHAT A MAM![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Може да подаде жалба. Няма ЗАКОН за изнасилване към момче !!! Законът важи само за момичетата !!!
Така ли било?Първоначално написано от ArTanDra
![]()
йепПървоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
СъгласнаПървоначално написано от Lincheto
![]()
Първоначално написано от ThePowerOfLove
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ако ти си пълнолетна а той не има право да съди. НО не съм сигурен за толкова малка разлика.
тя и да подаде жалба кой ще се занимава с жалбата?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Eби му майката !
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
![]()
![]()
а аз кфо да кажа.. 14, a той - 20![]()
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
мамка ти...
пп естевствено че не е![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Тая жена явно изооообщо не те харесва![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Това се нарича майчина ревност. Само плаши, нищо не може да направи. Какво? Ще иде да каже, че си изнасилила сина й и той ще потвърди ли? Само плаши, нищо не може да направи. Майките понякога в името да не дадат миличките синчета са способни на всичко.Първоначално написано от burza4e7a
Temet Nosce
벨야카
Това е странно и не мога да нмеря емотикнока,която да сложа даже?Родителите са кофти тръпка често.
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Вместо да се радва са сина си, че е щастлив и е намазал с кака...Както и да е, сега сериозно - жалбата е по лично съгласие, а и ти не си го изнасилила, знае какво прави и т.н.
Отгоре на всичкото е непълнолетен, а не малолетен.
![]()