.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

проблем с момиче

Добре слушайте моята история сега Начи искам да разбера едно момиче дали има симпатии като повече от приятел или въобще дали ме харесва.То си е очевадно че има някакви симпатии , но просто много ми харесва и не искам да ме одреже.Нямам проблем с момичетата , просто искам съвет спрямо тази ситуация , защотото момичето ми дава смесени сигнали и не сам сигурен дали наистина изпитва същите чувства като мене ... Един приятел ми предложи , да я накарам да ревнува и ако ме пита кво е тва момиче значи има чувства към мене , а един друг фр ми каза да страня от нея ако доиде при мене 2-3 пъти за 1 седмица значи иска нещо повече .. Какво ще кажете вие по въпроса , очаквам и критика относно темата И забравях да допълня че всеки би ми казал да говоря с нея , макар че имаме много добри контакти насаме , пак не става някак си , не искам да изглеждам аз подмол в ситуацията , искам да я накарам тя да ме гони. Мерси предварително .

Ама не съм такъв по принцип , не съм свикнал да се съсредоточавам в/у едно момиче и да и варвя след г*за , просто искам да разбера дали ме харесва и да знам дали да действам тогава ..

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Отиди и я попитай = друг начин просто няма..А и ние тука не можем да ти кажем,дали е влюбено или не
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Не мисля, че ако идва повече от 2-3 пъти седмично при теб те харесвя.. Ти кво при приятелите ходиш по 1 път седмично ли?! Или излизаш с тях когато можеш?? Това, че идва при теб значи, че си и приятен, н определено не значи , че те харесва на 100 процента. Мисли реално

Сори за последното емотиконче просто не се здържах да се разсмея обещавам нема вече...
    По-добре изчакай .. ако те харесва с времето ще си проличи.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Ти просто не си разбрал смисъла .. смисъла според мене е че ако идва да ме заприказва без кой знай какви доводи , стига само и как е кво праиш и как си , може да има симпатии , това имах предвид , то е ясно че и приятелите идват и те питат кво праиш как си , ама аз момичета приятелки нямам така че , и тя го знае много добре

Та такаа първо аз съм момиче, така че без изрази като " не си разбРАЛ"
    Второ аз всеки ден досаждам така на едно момче от моя клас просто защото е забавен Вярвай ми това, не значи, че те харесва.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Цитирай Първоначално написано от axam
    просто искам да разбера дали ме харесва и да знам дали да действам тогава ..
    хе-хе - де да беше толкова лесно... Няма как да си напълно сигурен по какъв начин те харесва момичето - дали само, като много добър приятел или иска нещо повече, така като не ти се рискува да направиш първата крачка!

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Второ аз всеки ден досаждам така на едно момче от моя клас просто защото е забавен Вярвай ми това, не значи, че те харесва.
    Добре извинявай че те обърках с момче , добре тогава чакам някакви съвети , само без разкриване на чувствата , макар че и тва време ще дойде , просто мисля че е малко рано.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    Отиди и я попитай = друг начин просто няма..А и ние тука не можем да ти кажем,дали е влюбено или не
    Така е Обаче това, че казваш, че искаш едва ли не тя да върви след твоя задник е доста глупаво Не си ти този, които решава

Защото ми върти номера .. единия ден е по близка с мене от всякога , а на другия ден не ме поглежда даже , а да не говорим за предните дни за какви погледи и как по цял ден се гледаме (в едно даскало сме-в един клас също което усложнява много ситуацията) )

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Защото ми върти номера .. единия ден е по близка с мене от всякога , а на другия ден не ме поглежда даже , а да не говорим за предните дни за какви погледи и как по цял ден се гледаме (в едно даскало сме-в един клас също което усложнява много ситуацията) )
    ми начи и тя се пита дали я харесваш
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

говорете! с говорене става работата.и не се прави на тъп и да я караш да ревнува и подобни простотии,защото ако тя наистина те харесва и ти й се правиш по тоя начин на интересен ше я загубиш

Хмм човек твоето е сложно.. няма как да ти помогна
    Първо трябва да обясниш какво точно имаш предвид под "близка"?! В смисъл намеквала ли е, че те харесва?

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SshtrudeL
    Не слушай приятелите си. Ако направиш така,че да ревнува ще се ядоса и няма да те погледне,ако наистина те харесва.
    Ако не и обръщаш внимание и страниш от нея ще реши,че не те интересува.
    просто и кажи

[quote="RedPower"]заведи я на кафе и и кажи какво чувстваш.ако и тя испитва същото си на кеф,ако не-просто ще те отреже и това е.живот [/quot]

Значи първия проблем е че сме от различни градове,което прави задачата ми да излезна с нея по трудна.Иначе излизам всеки ден с нея на кафе , но приятелката и е лепка и най-малкото е като сме 3-ма.Иначе сме излизали 2 пъти на кафе , но това беше преди и тя тогава се одръпна и точно за тези смесени сигнали говоря ... Немога да разбера какво мисли и какво иска.След като се одръпна аз се бях отказал нацяло , но си въстановихме отношенията и сега сме по близки и от преди ...

Хмм човек твоето е сложно.. няма как да ти помогна
    Първо трябва да обясниш какво точно имаш предвид под "близка"?! В смисъл намеквала ли е, че те харесва?
    Тва е другия проблем , един миг ми намеква че ме харесва , в другия миг не ...

Повече от фен
    Дении да не говориш за Калинката
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

Цитирай Първоначално написано от terii
    Дении да не говориш за Калинката
    А па ти как позна?!

Голям фен Аватара на maistorluk
    блазе ми на мене. аз си имам най-добър фр момиче. тя ми е помагала в много ситуации. for you Pisa

Град
    in the reality : )
    Ама не съм такъв по принцип , не съм свикнал да се съсредоточавам в/у едно момиче и да и варвя след г*за , просто искам да разбера дали ме харесва и да знам дали да действам тогава ..
    Ти не си ли разбрал до сега, че момчетата правят първата крачка? Ако тя те харесва сега сигурно те чака ти да направиш нещо. Тъй че или действай или нищо няма да излезе.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Не искаш да й казваш ?..Ми целуни я тогава ;д

Цитирай Първоначално написано от loliii
    Ти не си ли разбрал до сега, че момчетата правят първата крачка? Ако тя те харесва сега сигурно те чака ти да направиш нещо. Тъй че или действай или нищо няма да излезе.
    Мдаа тва май е най-полезното мнение тук . Айде действай и после да кажеш какво е станало .

Мисля, че това за ревността не струва. Поради тази причина, че мацката ще ти се разсърди, че си постъпил така с нея, за да разбереш дали наистина те харесва. Според мен просто трябва в един хубав ден в най-удобния момент да и го признаеш, откровено точно и ясно. Не е нужно да я съблазняваш с някакви неща. Просто бъди честен и изплюй камъчето.

Еми човече свали я но не с клоунси палячовски наркомански и идьотски изпълнения не бъди пиания пичака с бирата а естествен такъв какъвто си

абе не мога да ви разбера момчетата искате момичетата да тичат след вас...тфа ТОТАЛНО НЕ СЕ ХАРЕСВА НА МОМИЧЕТА..!!! Щото просто не си мисли, че всяко момиче дори да те харесва ще го направи.. може би просто я покани на кино.. и такам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си