- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблем с момиче
Добре слушайте моята история сегаНачи искам да разбера едно момиче дали има симпатии като повече от приятел или въобще дали ме харесва.То си е очевадно че има някакви симпатии , но просто много ми харесва и не искам да ме одреже.Нямам проблем с момичетата , просто искам съвет спрямо тази ситуация , защотото момичето ми дава смесени сигнали и не сам сигурен дали наистина изпитва същите чувства като мене ... Един приятел ми предложи , да я накарам да ревнува и ако ме пита кво е тва момиче значи има чувства към мене , а един друг фр ми каза да страня от нея ако доиде при мене 2-3 пъти за 1 седмица значи иска нещо повече .. Какво ще кажете вие по въпроса , очаквам и критика относно темата
И забравях да допълня че всеки би ми казал да говоря с нея , макар че имаме много добри контакти насаме , пак не става някак си , не искам да изглеждам аз подмол в ситуацията , искам да я накарам тя да ме гони.
Мерси предварително .
Ама не съм такъв по принцип , не съм свикнал да се съсредоточавам в/у едно момиче и да и варвя след г*за , просто искам да разбера дали ме харесва и да знам дали да действам тогава ..![]()
Отиди и я попитай = друг начин просто няма..А и ние тука не можем да ти кажем,дали е влюбено или не
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Не мисля, че ако идва повече от 2-3 пъти седмично при теб те харесвя.. Ти кво при приятелите ходиш по 1 път седмично ли?! Или излизаш с тях когато можеш?? Това, че идва при теб значи, че си и приятен, н определено не значи , че те харесва на 100 процента. Мисли реално![]()
![]()
Сори за последното емотиконче просто не се здържах да се разсмея обещавам нема вече...
По-добре изчакай .. ако те харесва с времето ще си проличи.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Ти просто не си разбрал смисъла .. смисъла според мене е че ако идва да ме заприказва без кой знай какви доводи , стига само и как е кво праиш и как си , може да има симпатии , това имах предвид , то е ясно че и приятелите идват и те питат кво праиш как си , ама аз момичета приятелки нямам така че , и тя го знае много добре![]()
Та такаа първо аз съм момиче, така че без изрази като " не си разбРАЛ"
Второ аз всеки ден досаждам така на едно момче от моя клас просто защото е забавенВярвай ми това, не значи, че те харесва.
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
хе-хе - де да беше толкова лесно... Няма как да си напълно сигурен по какъв начин те харесва момичето - дали само, като много добър приятел или иска нещо повече, така като не ти се рискува да направиш първата крачка!Първоначално написано от axam
![]()
Добре извинявай че те обърках с момче , добре тогава чакам някакви съвети , само без разкриване на чувствата , макар че и тва време ще дойде , просто мисля че е малко рано.Първоначално написано от a1a2b3v
Така еПървоначално написано от aloveyou
Обаче това, че казваш, че искаш едва ли не тя да върви след твоя задник е доста глупаво
Не си ти този, които решава
![]()
Защото ми върти номера .. единия ден е по близка с мене от всякога , а на другия ден не ме поглежда даже , а да не говорим за предните дни за какви погледи и как по цял ден се гледаме (в едно даскало сме-в един клас също което усложнява много ситуацията))
ми начи и тя се пита дали я харесвашПървоначално написано от axam
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
говорете! с говорене става работата.и не се прави на тъп и да я караш да ревнува и подобни простотии,защото ако тя наистина те харесва и ти й се правиш по тоя начин на интересен ше я загубиш
Хмм човек твоето е сложно.. няма как да ти помогнаПървоначално написано от axam
![]()
Първо трябва да обясниш какво точно имаш предвид под "близка"?! В смисъл намеквала ли е, че те харесва?![]()
просто и кажиПървоначално написано от SshtrudeL
![]()
[quote="RedPower"]заведи я на кафе и и кажи какво чувстваш.ако и тя испитва същото си на кеф,ако не-просто ще те отреже и това е.живот[/quot]
Значи първия проблем е че сме от различни градове,което прави задачата ми да излезна с нея по трудна.Иначе излизам всеки ден с нея на кафе , но приятелката и е лепка и най-малкото е като сме 3-ма.Иначе сме излизали 2 пъти на кафе , но това беше преди и тя тогава се одръпна и точно за тези смесени сигнали говоря ... Немога да разбера какво мисли и какво иска.След като се одръпна аз се бях отказал нацяло , но си въстановихме отношенията и сега сме по близки и от преди ...
Тва е другия проблем , един миг ми намеква че ме харесва , в другия миг не ...Първоначално написано от a1a2b3v
Дении да не говориш за КалинкатаПървоначално написано от a1a2b3v
![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
А па ти как позна?!Първоначално написано от terii
![]()
![]()
блазе ми на мене. аз си имам най-добър фр момиче. тя ми е помагала в много ситуации. for you Pisa![]()
![]()
![]()
![]()
Ти не си ли разбрал до сега, че момчетата правят първата крачка? Ако тя те харесва сега сигурно те чака ти да направиш нещо. Тъй че или действай или нищо няма да излезе.Първоначално написано от axam
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Не искаш да й казваш ?..Ми целуни я тогава ;д
Мдаа тва май е най-полезното мнение тукПървоначално написано от loliii
. Айде действай и после да кажеш какво е станало
.
Мисля, че това за ревността не струва. Поради тази причина, че мацката ще ти се разсърди, че си постъпил така с нея, за да разбереш дали наистина те харесва. Според мен просто трябва в един хубав ден в най-удобния момент да и го признаеш, откровено точно и ясно. Не е нужно да я съблазняваш с някакви неща. Просто бъди честен и изплюй камъчето.![]()
Еми човече свали я но не с клоунси палячовски наркомански и идьотски изпълнения не бъди пиания пичака с бирата а естествен такъв какъвто си![]()
абе не мога да ви разбера момчетата искате момичетата да тичат след вас...тфа ТОТАЛНО НЕ СЕ ХАРЕСВА НА МОМИЧЕТА..!!! Щото просто не си мисли, че всяко момиче дори да те харесва ще го направи.. може би просто я покани на кино.. и такам..![]()