- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблем с момиче
Дали има някакви чувства към теб си знае само тя.
Това с ревнуването - не го прави, само ще я загубиш
...Просто говори с нея и бъди себе си. А и не е лоша идея, ако не се получава с разговорите да и намекнеш в скайп примерно или чрез смс...но трябва да е деликатно...
![]()
спрях да пиша по темата , защото направих точно това което ме съветвахте да не го правя да я карам да ревнува , тя ми се разсърди много и се скарахме.След като се опитвах да я забравя тя ми звънна и се сдобрихме пак и се не искам да направя грешна стъпка отново.Точно бях я забравил и сега пак започва всичко отначало , само че сега е много по добре от преди , но пак ми дава смесени сигнали : например единия ден ми казва приятел в нужда се познаваа , което ме обърква тотално , а другия положителен сигнал е че постоянно се закачаме , даже бих казал и натискаме и въобще не се дърпа даже идва при мен , пробвах да я барам навсякаде и нищо не казва въобще не се дърпа , според вас какво е положението?![]()
нема смисъл да си губиш времето. вади парата и и казвай - качвай се на клона и да почваме купоня![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
кви са тия "искам да я накарам тя да ме гони".. пфф в дрешно време кво ви става на момчетата??? вие трява да праите първата крачка... кво чакате моми4ето да е първо... :х
off ne mi se 4ete ;dd
If I played you like a toy?
искам да се уверя напълно дали има чувства към мене , та впрочем ви питам как да съм сигурен , като ми дава смесени сигнали , всеки казва няма начин да не разбереш когато някоя те харесва , но в моята ситуация е много трудно ...
Да я накараш да ревнува?![]()
![]()
Много ми е интересно как, ако се зарибяваш с други, ще впечатлиш нея, ама хайде...Най-много след време, когато тръгнеш да я сваляш, да реши, че просто "пробваш", както и с момичетато отпреди...
Просто започни да й показваш.Търси близостта й, докосни ръката й, прегърни я, целуни я, признай й... просто направи това, което чувстваш, че трябва да направиш.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Докосвал съм я по ръката и навсякъде не се дърпа въобще , но не искам изведнъж да я целуна и да ми бие шамар пред целия клас или където и да е , не искам да ме отреже просто така ..Първоначално написано от ScarletBite
Не мисля, че ще постигнеш нещо, като я избягваш, за да видиш дали те харесва, или като я караш да ревнува.. Зависи от момичето но мен лично това би ме отказало от момчето + това не си мисли, че сме толкова тъпи да не се досетим защо някое момче ни кара да ревнуваме.Според мен трябва просто да даваш, казваш й как стоят нещата. Щом си казал, че има симпатии към теб, не виждам къде е прблемът
![]()
[quote="axam"]Добре слушайте моята история сегаquote]
Не слушаме, а четеме.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
+1Първоначално написано от aloveyou
![]()
Аве искам да съм напълно сигурен че има чувства към мене затова не ми се действа ... ще чакам по явни намеци и тогава може би ще действам![]()
Ако изчакаш много дълго, тя може да загуби интерес.По-добре говори с нея и да не ти пука, ако те отреже.Момичета и жени по света много...Първоначално написано от axam
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
да ама последно време , моментите които имам с нея ме накараха да се привържа много към нея и мисля че ми мирише на влюбванеПървоначално написано от DaemonBoy
Не искам да ме отреже , защото много ще страдам ...
Първоначално написано от a1a2b3v
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Алоууу ние момичетата никога не ходим зад вашите гъзове!
Не слушаи тъпите си приятели, защото и те толкова разбират..
Едно момиче може да дойе и 100 пъти в седмицата при тебе и пак да те харесва само като приятел. От личен опит го знам..
Не се опитвай да я караш да ревнува, така ако има чуства към теб няма да ти каже нищо..
Изчакай, ако те харесва ще си проличи. Може да не е днес или утре, но все някога ще стане.
Обмислял ли си варианта вместо да и вътртите номерца с приятелчетата си, да поговорш с нея ?!
Не, няма да те отреже, поне ако държи на теб достатъчно и да не те харесва ще намери начин да ти го каже така, че да не се почустваш като отрепка..
Иедна последна забележка. Ние не слущаме, ние четем, това което си написал
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
и аз искам много неща ама НЕМААА ..
извод: Не се прави на много вървежен с думите "тя искам да ме гони", защото хич не върви вече .. или отиваш и я питаш (демек ти задвижваш нещата) или си намираш някоя спрънджа дету ще ти лиже краката и не само ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Най-смисления коментарПървоначално написано от kypo
![]()
в началото ви казах че бяхме се скарали и оставих нещата на произвола , в смисъл тя ако дойде .. дойде , ако не все ми е тая и в крайна сметка дойде .. Искам да кажа вече че аз ще направя първата крачка това е ясно , просто искам някъкъв по явен намек![]()
але няма да чакаш намеци... няма я истнската тръпка така... какво ще стани ако те отреже? няма да можеш да я погледнеш ли..ще те е срам ли...или ти е под достойнството да те отрежат...няма кой да чакаш... утиваш или я целуваш или си избираш някакъв начин който ще ти е удобен...![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
и тва съм го мислел , тей като имам по 5 пъти на ден възможност да я целуна.Иначе не ме е страх толкоз от отрязването , а това че ще я виждам всеки ден , тей като сме от 1 клас и става малко тъпо , да не мога да я погледна и нищо да не и кажаПървоначално написано от BlueParadise
![]()
естествено,че нещата ще се променят до известна степен ако те отреже...но ако не го направи? ако те отреже и кажи,че тва не е основание приятилските ви отношения да се влошат... Просто ще е мааалко по-различно.. няма да е последната която ще харесваш
![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
пипни и путката ако се дръпне я нахрани ако се захили нещо си готов ;д