.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Дали има някакви чувства към теб си знае само тя.
    Това с ревнуването - не го прави, само ще я загубиш ...Просто говори с нея и бъди себе си. А и не е лоша идея, ако не се получава с разговорите да и намекнеш в скайп примерно или чрез смс...но трябва да е деликатно...

спрях да пиша по темата , защото направих точно това което ме съветвахте да не го правя да я карам да ревнува , тя ми се разсърди много и се скарахме.След като се опитвах да я забравя тя ми звънна и се сдобрихме пак и се не искам да направя грешна стъпка отново.Точно бях я забравил и сега пак започва всичко отначало , само че сега е много по добре от преди , но пак ми дава смесени сигнали : например единия ден ми казва приятел в нужда се познаваа , което ме обърква тотално , а другия положителен сигнал е че постоянно се закачаме , даже бих казал и натискаме и въобще не се дърпа даже идва при мен , пробвах да я барам навсякаде и нищо не казва въобще не се дърпа , според вас какво е положението?

Град
    бълХаристан
    нема смисъл да си губиш времето. вади парата и и казвай - качвай се на клона и да почваме купоня
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

кви са тия "искам да я накарам тя да ме гони".. пфф в дрешно време кво ви става на момчетата??? вие трява да праите първата крачка... кво чакате моми4ето да е първо... :х

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    off ne mi se 4ete ;dd
    If I played you like a toy?

искам да се уверя напълно дали има чувства към мене , та впрочем ви питам как да съм сигурен , като ми дава смесени сигнали , всеки казва няма начин да не разбереш когато някоя те харесва , но в моята ситуация е много трудно ...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Да я накараш да ревнува?
    Много ми е интересно как, ако се зарибяваш с други, ще впечатлиш нея, ама хайде... Най-много след време, когато тръгнеш да я сваляш, да реши, че просто "пробваш", както и с момичетато отпреди...

Просто започни да й показваш.Търси близостта й, докосни ръката й, прегърни я, целуни я, признай й... просто направи това, което чувстваш, че трябва да направиш.
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Да я накараш да ревнува?
    Много ми е интересно как, ако се зарибяваш с други, ще впечатлиш нея, ама хайде... Най-много след време, когато тръгнеш да я сваляш, да реши, че просто "пробваш", както и с момичетато отпреди...

Просто започни да й показваш.Търси близостта й, докосни ръката й, прегърни я, целуни я, признай й... просто направи това, което чувстваш, че трябва да направиш.
    Докосвал съм я по ръката и навсякъде не се дърпа въобще , но не искам изведнъж да я целуна и да ми бие шамар пред целия клас или където и да е , не искам да ме отреже просто така ..

Супер фен
    Не мисля, че ще постигнеш нещо, като я избягваш, за да видиш дали те харесва, или като я караш да ревнува.. Зависи от момичето но мен лично това би ме отказало от момчето + това не си мисли, че сме толкова тъпи да не се досетим защо някое момче ни кара да ревнуваме. Според мен трябва просто да даваш, казваш й как стоят нещата. Щом си казал, че има симпатии към теб, не виждам къде е прблемът

Re: проблем с момиче

[quote="axam"]Добре слушайте моята история сега quote]

Не слушаме, а четеме.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    Отиди и я попитай = друг начин просто няма..А и ние тука не можем да ти кажем,дали е влюбено или не
    +1

Аве искам да съм напълно сигурен че има чувства към мене затова не ми се действа ... ще чакам по явни намеци и тогава може би ще действам

Цитирай Първоначално написано от axam
    Аве искам да съм напълно сигурен че има чувства към мене затова не ми се действа ... ще чакам по явни намеци и тогава може би ще действам
    Ако изчакаш много дълго, тя може да загуби интерес.По-добре говори с нея и да не ти пука, ако те отреже.Момичета и жени по света много...

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Цитирай Първоначално написано от axam
    Ако изчакаш много дълго, тя може да загуби интерес.По-добре говори с нея и да не ти пука, ако те отреже.Момичета и жени по света много...
    да ама последно време , моментите които имам с нея ме накараха да се привържа много към нея и мисля че ми мирише на влюбване Не искам да ме отреже , защото много ще страдам ...

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Не мисля, че ако идва повече от 2-3 пъти седмично при теб те харесвя.. Ти кво при приятелите ходиш по 1 път седмично ли?! Или излизаш с тях когато можеш?? Това, че идва при теб значи, че си и приятен, н определено не значи , че те харесва на 100 процента. Мисли реално

Сори за последното емотиконче просто не се здържах да се разсмея обещавам нема вече...
    По-добре изчакай .. ако те харесва с времето ще си проличи.
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Алоууу ние момичетата никога не ходим зад вашите гъзове!
    Не слушаи тъпите си приятели, защото и те толкова разбират..
    Едно момиче може да дойе и 100 пъти в седмицата при тебе и пак да те харесва само като приятел. От личен опит го знам..
    Не се опитвай да я караш да ревнува, така ако има чуства към теб няма да ти каже нищо..
    Изчакай, ако те харесва ще си проличи. Може да не е днес или утре, но все някога ще стане.
    Обмислял ли си варианта вместо да и вътртите номерца с приятелчетата си, да поговорш с нея ?!
    Не, няма да те отреже, поне ако държи на теб достатъчно и да не те харесва ще намери начин да ти го каже така, че да не се почустваш като отрепка..
    Иедна последна забележка. Ние не слущаме, ние четем, това което си написал
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Мега фен Аватара на Hilary_
    и аз искам много неща ама НЕМААА ..

извод: Не се прави на много вървежен с думите "тя искам да ме гони", защото хич не върви вече .. или отиваш и я питаш (демек ти задвижваш нещата) или си намираш някоя спрънджа дету ще ти лиже краката и не само ..

Цитирай Първоначално написано от kypo
    нема смисъл да си губиш времето. вади парата и и казвай - качвай се на клона и да почваме купоня
    Най-смисления коментар

в началото ви казах че бяхме се скарали и оставих нещата на произвола , в смисъл тя ако дойде .. дойде , ако не все ми е тая и в крайна сметка дойде .. Искам да кажа вече че аз ще направя първата крачка това е ясно , просто искам някъкъв по явен намек

але няма да чакаш намеци... няма я истнската тръпка така... какво ще стани ако те отреже? няма да можеш да я погледнеш ли..ще те е срам ли...или ти е под достойнството да те отрежат...няма кой да чакаш... утиваш или я целуваш или си избираш някакъв начин който ще ти е удобен...
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Цитирай Първоначално написано от BlueParadise
    але няма да чакаш намеци... няма я истнската тръпка така... какво ще стани ако те отреже? няма да можеш да я погледнеш ли..ще те е срам ли...или ти е под достойнството да те отрежат...няма кой да чакаш... утиваш или я целуваш или си избираш някакъв начин който ще ти е удобен...
    и тва съм го мислел , тей като имам по 5 пъти на ден възможност да я целуна.Иначе не ме е страх толкоз от отрязването , а това че ще я виждам всеки ден , тей като сме от 1 клас и става малко тъпо , да не мога да я погледна и нищо да не и кажа

естествено,че нещата ще се променят до известна степен ако те отреже...но ако не го направи ? ако те отреже и кажи,че тва не е основание приятилските ви отношения да се влошат... Просто ще е мааалко по-различно.. няма да е последната която ще харесваш
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

пипни и путката ако се дръпне я нахрани ако се захили нещо си готов ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си