- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Converse Help :C
Амм исках да попитам дали някой си е поръчвал от сайта имм и дали има поръчки до България ? И други подробности..
П.п Тъп въпрос, ама искам да знам![]()
ами би трябвало да има,но нека да каже някой който знае,защото искам едни Конвърси на Металика а тук няма![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Да, аз искам на къртПървоначално написано от psych0
![]()
Тук са тъпи вече моделите ..
друга причина да не си взема от тук е лошоо качестводадох 100 лева за обикновенни конвърси-черни и след 2 месеца се скъсаха
![]()
that burn for only me
Първоначално написано от psych0
Аз имам едни от Italy не са мръднали .. ии от тука си зех ама.. не са същите, а пък ии са по скъпи ( не ми е до парите обече .. ;/ )
Днес се рових в сайта им и за наше нещастие попаднах на това :
Please note: we currently do not ship Internationally; however, you may still register for Converse.com updates.
Ами..би трябвало да има,но не съм поръчвала,разрових се из сайта и не видях такова нещо!
Една моя приятелка си купи от магазин на Converse към 100-120 лв.бяха и 2-ра година си ги носи без проблем..не са мръднали,така че по-хубаво от магазин на converse щот първо че ще ти излезе по-евтино , второ са качествени..
доставки до България?.. че то и тук си има магазини
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
^ Да , но нито има такова разнообразие от модели , нито пък са толкова качествени. Наистина имам чувството , че тук в Бг не са 100% оригинални![]()
ясно ..Първоначално написано от Infinity
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
опредлено не са оригинални (поне според мен) - казвам така,защото знам в какво състояние са моите. ;(
that burn for only me
е на какво искате да приличат гуменки ,които се носят постоянно.Първоначално написано от psych0
тука лятото като идват чужденци повечето са с Конвърс и са в ужасно състояние и техните.
но и аз се съмнявам дали са оригинални повечето там Адидаси ,Пуми и т.н.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.